Hotellit kaupungissa Vantaa (Etelä-Suomi, Suomi)

 1. 116 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 2. 105 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 3. 108 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  135 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 4. 99 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  83 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
  100 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 5. 97 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
 6. 76 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  106 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024

Hotellit kaupungissa Vantaa

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Vantaa, Suomi. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

 • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Vantaa
 • Löydä halvin hotelli kohteesta Vantaa!
 • Varaa aina loistavaan hintaan!

Yksi suosituimmista (Hotels, Vantaa)

 • 169 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 • 277 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  133 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
 • 129 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  93 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  82 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 • 104 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024

VANTAA – ENEMMÄN KUIN HELSINGIN MAALAISKUNTA

Helsingin kylkeen kasvanut Vantaa on yksi Suomen suurimmista kaupungeista. Vaikka monet tulevatkin kaupunkiin vain lentokentän vuoksi, on Vantaa itsessään jo mainio hotellilomakohde. Suomen päälentokenttä, Helsinki-Vantaan lentokenttä sijaitsee nimensä mukaan Vantaalla. Vaikka lentokentän yhteydessä sijaitsevatkin monet kaupungin yöpaikat, hotelleja löytyy myös muista osista kaupunkia. Vaihtoehtoja on useita, ja jokaiselle matkalaiselle löytyy varmasti sopiva majoitus, sillä kaupungin hotellit ovat monipuolisia ja niiden palvelut ovat laadukkaita.

Vantaan historia on sidoksissa Helsinkiin, sillä Ruotsin Hälsinglandista tulleet uudisasukkaat pystyttivät asumuksensa virtaavan joen varteen. Jokea alettiin kutsua Helsingåksi, josta muotoutui Vantaan alkuperäinen nimi. Helsingin pitäjän historia ulottuu 1300-luvulle asti. Se oli keskiajalla tärkeä kauppapaikka ja teiden solmukohta, ja Helsingin perustamiseen asti Keski-Uudenmaan tärkein keskus. Myöhemmin pitäjästä syntyi Helsingin maalaiskunta ja siitä 1970-luvulla ensin Vantaan kauppala ja sitten kaupunki.

Vantaalla on edelleenkin Helsingin pitäjän kirkonkylän kaupunginosa. Kylän keskuksena on Pyhän Laurin kaunis keskiaikainen kivikirkko, joka on koko pääkaupunkiseudun vanhin rakennus. Kirkko on rakennettu 1400-luvun puolessa välissä, ja sen ympärillä on useita hyvin säilyneitä vanhoja rakennuksia, useita asuintaloja sekä mylly. Idyllisessä ympäristössä kävellessä voi tuntea palaavansa ajassa taaksepäin. Alueella on myös Helsingin pitäjän kotiseutumuseo, joka sijaitsee 1800-luvulla rakennetussa makasiinissa.

Vaikka Vantaa on Suomen mittakaavassa iso kaupunki, ei sillä ole yhtä yksittäistä keskustaa vaan useampi erillinen taajama. Tikkurila on niistä tärkein ja kaupungin hallinnon keskus, ja sen sijainti pääradan varrella on lyömätön jos vertaa muihin Vantaan taajamiin. Tikkurilan rautatieasema on kaikista maamme asemista kolmanneksi vilkkain. Vanha viehättävä punatiilinen rautatieasema on edelleen paikoillaan, mutta uusi näyttävä asemarakennus ja sen yhteydessä oleva kauppakeskus Dixi ovat modernimpaa Tikkurilaa. Vanhassa asemarakennuksessa toimii nykyisin Vantaan kaupunginmuseo, jonka vaihtuvissa näyttelyissä voi tutustua kaupungin monipuoliseen historiaan.

Tikkurilassa sijaitsee useita mainioita hotelleja joista tunnetuin on varmasti Sokos Hotel Vantaa. Hotelli on mainio vaihtoehto erityisesti kokous- tai viihdematkailuun. Loistavat saunatilat ja monipuoliset kokouspalvelut tekevät hotellista oivan vaihtoehdon erityisesti erilaisille ryhmille. Hotellin yhteydessä on useampikin ravintol - ja kenties kaupungin paras illanviettopaikka, viihderavintola Tulisuudelma. Erityisesti aikuisempaan makuun suunnattu keikkapaikka ja yökerho vetää esiintyjiä ja niistä nauttijoita ympäri Suomen.

KOKO PERHEEN HOTELLILOMA VANTAALLA

Vantaa on hyvä paikka viettää koko perheen loma. Vaikka kaupungin hotellit ovat monipuolisia, paras tapa viettää loma on olla kylpylässä. Viihdekeskus Flamingo on kaupungin paras ajanviettopaikka: se on sekä kylpylähotelli että vesipuisto, mutta sisältää myös monenlaisia muita ajanviettomahdollisuuksia, joista nauttii jokainen aina vauvasta vaariin. Miten olisi monisalinen elokuvateatteri, keilahalli tai vaikkapa lasten leikkipaikka Naurusaari? Yöpyminen hotellissa voi olla elämys.

Flamingon vesipuisto on maankuulu, jonka monet liukumäet ja altaat takaavat hauskan ajan. Virtaavan joen pyörteissä ja hyppytorneissa viihtyy huimapäisemmätkin tyypit, rauhallisemman menon ystävät voivat nauttia porealtaiden lämpimästä vedestä ja rentouttavista poreista. Flamingon ikärajallinen kylpylä on vesipuistosta erillään, joka palvelee aikuiseen makuun matkailijoita. Useat saunat ja lämminvesialtaat kutsuvat rentoutumaan, ja allasravintolassa voi nauttia herkulliset cocktailit. Flamingon yhteydestä löytyy myös DaySpa ja monia ravintola- ja ostosmahdollisuuksia: se ei todellakaan ole pelkästään hotelli.

Vantaalta löytyy lapsille muutakin: aktiviteettipuisto SuperPark on jokaisen lapsen suosikkipaikkoja. Puiston Seikkailualue on täynnä monenlaisia paikkoja, joissa onnistuu sekä kiipeily, erilaisissa liukumäissä laskettelu tai vaikkapa trampoliinilla pomppiminen. Vaihtoehtoja on valtavasti ja ne vetävät vanhemmatkin mukaansa. Peliareena on tarkoitettu urheilulajien harjoittamiseen ja kokeilemiseen. Tutka mittaa lämärin tai vaikkapa golflyönnin nopeuden, ja useita lajeja voi pelata pidempienkin otteluiden verran. SuperParkin kolmas kokonaisuus on Freestyle Hall, joka on hurjapäiden suosikki. Kokeile skeittausta, parkourausta tai hyppää vaikkapa foam-altaaseen!

Vantaa on oiva paikka myös ostoksien tekemiseen, kaupungista löytyy useita tasokkaita ja monipuolisia kauppakeskuksia, joiden kauppatarjonnasta voi nauttia vaikka koko päivän. Jumbo, yksi Suomen suurimmista ostoskeskuksista, sijaitsee ihan Viihdekeskus Flamingon vieressä, joten kylpylälomaan voi hyvin yhdistää myös useamman shoppailukierroksen. IKEA sijaitsee myös Vantaalla, joten loman yhteyteen saa helposti yhdistettyä kodin sisustuksen edullinen uudistus. Ja jos ei sisutusintoa riitä, ainakin halvat lihapullat kuuluvat jokaisen IKEA-vieraan listalle.

HILJAA VIRTAA VANTAA

Vaikka Vantaa on Helsingin vieressä ja julkiset kulkevat monipuolisesti ja usein, Vantaalla itsessäänkin on mielenkiintoista näkemistä sekä kulttuurista, historiasta että tieteestä kiinnostuneille. Erityisesti lasten kanssa matkustavat löytävät kaupungista hyviä vaihtoehtoja.

Edellä mainitun Flamingo-viihdekeskuksen lisäksi lasten ja aikuistenkin suosikkeihin Vantaalla ja koko pääkaupunkiseudulla kuuluu tiedekeskus Heureka. Keskuksen mielenkiintoiset teemanäyttelyt houkuttelevat viettämään mielenkiintoisen päivän tutustumalla tieteen ja teknologian eri aloihin. Päänäyttelyn lisäksi myös monipuoliset vaihtuvat näyttelyt ja tapahtumat tutustuttavat kävijät maailman ihmeellisyyksiin. Rottien koripallo-ottelut ovat hauskoja ja tähtitieteestä kiinnostuneet viihtyvät varmasti Heurekan planetaariossa. Miten hienoa onkaan katsoa tähtitaivaan liikkeitä valtavalla puolipallon muotoisella valkokankaalla! Planetaariossa voi nähdä myös elokuvia, ja esityspaikasta johtuen täällä niihin saa aivan uudenlaisen lähestymistavan.

Jo pelkästään Heurekan ulkopuolella oleva tiedekeskuksen symboli, mieltä harhauttava kuutioista muodostettu optinen illuusio on näkemisen arvoinen. Heurekan pihalla on muutakin nähtävää, kivipuistossa on nähtävissä Suomen kallioperässä tavattavia kivilajeja ja Galilei-tiedepuisto käyttää vettä erilaisten fysikaalisten ilmiöiden havainnollistamiseen.

Suomen Ilmailumuseo sijaitsee Helsinki-Vantaan lentokentän lähettyvillä. Se on jokaiselle lentokoneista ja ilmailusta kiinnostuneelle varmasti mieluinen vierailukohde. Museossa on valtavasti vanhoja lentokoneita ja niihin liittyvää oheismateriaalia, kuten moottoreita ja pienoismalleja. Ilmailuaiheisia kirjoja ja lehtiä on paljon. Perusnäyttelyiden lisäksi kävijöitä palvelevat vaihtuvat ilmailuaiheiset erikoisnäyttelyt. Museon pihalta voi katsella Helsinki-Vantaalle laskeutuvia ja lähteviä lentokoneita. Niissä on aina oma viehätyksensä.

Hämeenkylän kartano on vaihtoehto erilaista yöpymispaikkaa etsivälle, ja toimii hyvänä vaihtoehtona ketjuhotelleille. Kartano sijaitsee Länsi-Vantaalla ja sen historia on pitkä ja mielenkiintoinen. Vaikka se sijaitsee maamme vilkkaalla pääkaupunkiseudulla, on alueella aivan oma rauhallinen maaseudun tunnelmansa. Hotellin yhteydessä toimii maittava ravintola Soihtu. Kartano on myös oiva paikka erilaisten juhlien ja tapahtumien järjestämiseen.

Vantaalla järjestetään erilaisia tapahtumia vuosittain. Etenkin kesällä ja lomien aikaan hotellin varaamisessa kannattaa olla ajoissa. Tarkistamalla hotellitarjoukset säännöllisesti löytää parhaiten halvimmat hotellit: paras hotellitarjous osuu kohdalle usein sattumalta.

Our top-rated cheap hotels in Vantaa

 • 114 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  114 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 • 94 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  134 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 • 79 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
  41 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Vantaa