Hotellit kaupungissa Helsinki (Etelä-Suomi, Suomi)

 1. 71 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
  108 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
  127 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 2. 111 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 3. 111 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 4. 83 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 5. 99 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 6. 145 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 7. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Hotellit kaupungissa Helsinki

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Helsinki, Suomi. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

 • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Helsinki
 • Löydä halvin hotelli kohteesta Helsinki!
 • Varaa aina loistavaan hintaan!

Yksi suosituimmista (Hotels, Helsinki)

 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • 298 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • 133 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • 85 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

HELSINKI – SUOMENLAHDEN HELMI

Helsinki, Stadi tai Hesa – rakkaalla pääkaupungillamme on monta nimeä. Helsinki ei ole perinteisesti ollut Euroopan suosituimpien matkailukohteiden joukossa, mutta kaupungin kauneus ja monipuolisuus on vähitellen tullut tunnetuksi maailmalla – ja täysin ansaitusti. Ihmiset ympäri maailmaa ovat löytäneet tämän Itämeren helmen ihanuuden, jonka tunnelmassa voi aistia pohjoiseurooppalaista eksotiikkaa.

Maamme suurimpana kaupunkina ja talous- ja kulttuurielämän keskuksena Helsingillä on tarjota kotimaan matkailijalle paljon. Vaikka Helsingin metropolialueella asuu yli viidennes koko maan väkiluvusta, on kaupungin keskusta silti miellyttävän kompakti, jossa nähtävyydet ovat helposti saavutettavissa myös jalan. Matkustaminen raitiovaunuilla on paras tapa nähdä kaupunkia, sillä kyydistä voi hypätä pois halutessaan ja jatkaa matkaa kävellen. Kävellen pystyy myös löytämämeen upeiden jugendtalojen mielenkiintoiset yksityiskohdat, tuntea mukulakivet jalkojen alla sekä löytää parhaimmat kahvilat ja kivijalkakaupat.

Helsinki on mainio paikka viettää lomaa, sillä kaupungin monet hotellit palvelevat sekä kesälomalaisia sekä liikematkailijoita. Hyvä vaihtoehto kaupungissa yöpymiseen on kenties kaupungin tunnetuin hotelli, Solo Sokos Torni, jonka rakennus on oleellinen osa Helsingin kaupunkisiluettia. Hotelli avattiin jo vuonna 1931 ja sen huipulla olevasta baarista on mahtavat näkymät yli kaupungin.

HELSINGIN MONIPUOLISET KASVOT

Monien mielestä Engelin suunnittelema, vanhin osa Helsinkiä Senaatintoreineen ja Tuomiokirkkoineen, on kaupungin upeimpia alueita, mutta Helsinki on paljon muutakin. Helsingissä on lukuisia näyttäviä kaupunginosia lyhyen kävelymatkan päässä Senaatintorilta.

Senaatintorin ympäristössä oleva Kruununhaan kaupunginosa on yksi Helsingin kauneimmista. Kruununhaassa on mukava käveleskellä pitkin katuja ihastellen toinen toistaan kauniimpia taloja ja niiden kansallisromanttisia yksityiskohtia. Kaupunginosassa sijaitsevat Helsingin tärkeimmät rakennukset aina Presidentinlinnasta Uspenskin katedraaliin, ollen silti rauhallinen ja erittäin viihtyisä puistoine ja merelliseine tunnelmineen. Kruununhaan rannassa oleva Pohjoisranta on kävelykierroksen helmi - Halkolaiturissa on kiinni kauniita puisia laivoja, jotka muistuttavat menneestä ajasta.

Vaikka Töölöstä löytyy useita tunnettuja nähtävyyksiä kuten Olympiastadion, Temppeliaukion kirkko ja Sibelius-monumentti, kannattaa käydä käveleskelemässä myös Etelä-Helsingissä kuten Eirassa ja Punavuoressa. Ikoninen tähtitorni seisoo keskellä Kaivopuistoa, joka on eräs parhaimmista paikoista kesäiselle piknikille. Täältä löytyvät kaupungin kauneimmat kadut, sillä Tehtaankatua tai Huvilakatua näyttävämpää ei helpolla kaupungista löydy.

Punavuori oli aikoinaan nuorten ja trenditietoisimpien helsinkiläisten paikka, mutta nykyään sitä mainetta ylläpitää Kallio, jossa on vielä näkyvissä vanhan työläiskaupunginosan tunnelmaa. Kalliossa ovat sopuisasti vierekkäin suositut kasvisravintolat, halvat kuppilat ja erotiikkaliikkeet, jotka yhdessä muodostavat ainutlaatuisen ympäristön. Kuten Pertti Kurikan nimipäivät laulaa Kallioon-laulussaan, on Kalliossa aina hauskempaa!

Useimmat kaupungin hotellit sijaitsevat keskustan tuntumassa, mutta halvat vaihtoehdot voivat olla kiven alla. Yöpyminen Yrjönkadun Omenahotellissa on hyvä ja edullinen vaihtoehto. Hotelli sijaitsee vain parin sadan metrin päässä Stockmannilta.

https://www.trivago.fitrivago://fi::100-134844

KESÄISEN HELSINGIN LUMO

Helsinki on mahtava kesäkaupunki, sillä auringon paistaessa ja päivien pidentyessä kaupunki herää aivan eri tavalla henkiin. Kaupungin puistot ja terassit täyttyvät kesästä nauttivista ihmisistä. Osta vaikka jäätelö ja istu Esplanadin puistossa oleville penkeille katselemaan ihmisten vilinää. Täällä pystyy aistimaan kaupungin kesäisen sykkeen, sillä sekä turistit, paikalliset, lapsiperheet että erilaiset katutaiteilijat viettävät aikaa sulassa sovussa Runebergin patsaan valvovan silmän alla.

Paras paikka viettää kesäistä aurinkoista päivää on Suomenlinnan merilinnoitus lyhyen lauttamatkan päässä kaupungin vilskeestä. Helsingin edustalla olevilla saarilla sijaitsevan linnoituksen rakentaminen aloitettiin jo vuonna 1748 turvaksi Venäjän armeijaa vastaan. Suomenlinna on yksi seitsemästä Suomessa sijaitsevasta Unescon maailmanperintökohteesta ja kulttuuriperintöjen listalla se on ollut jo vuodesta 1991 lähtien. Se on samalla myös yksi Helsingin kaupunginosista, jossa asuu vakituisesti noin kahdeksansataa henkeä.

Matkalla Suomenlinnaan voi pysähtyä pienellä ja viehättävällä Lonnan saarella, jossa toimi ennen armeijan miinavarasto. Nyt vanhat rakennukset on kunnostettu, ja niissä toimii mainio ravintola ja vohvelikahvila, josta eväät saa otettua mukaan ja ne voi nauttia kalliolla istuskellen katsellen kaupungin siluettia ja ohi kulkevia laivoja.

Ei majoituspaikkana tarvitse aina olla hotelli, sillä hostelli Suomenlinna on mainio vaihtoehto Helsingin-matkailijalle. Majoitus Suomenlinnan linnoituskaupungissa on unohtumaton elämys, näin idyllistä ja kaunista paikkaa ei muualta löydy. Vaikka saarella on aivan oma rauhansa, matka pääkaupungin ytimeen Kauppatorille on yllättävän lyhyt matka. Aina ei tarvitse edes lähteä mantereelle, sillä saaren asukkaita palvelevat sekä kauppa että erityisesti kesäisin olevat kahvilat ja ravintolat - löytyypä täältä jopa oma panimo!

MERELLINEN TUNNELMA YMPÄRI VUODEN

Koska Helsinki on rakennettu Suomenlahden saarille, meri tuo kaupunkiin aivan oman elementtinsä. Meri tasapainottaa Helsingin ilmastoa, sillä kesällä vilpoisa merituuli viilentää hellepäiviä ja meren pysyessä lämpimänä pitkään alkusyksyyn ovat lämpimät elokuiset yöt mahdollisia.

Kesäisen merellisen Helsingin tunnelma on ainutlaatuinen. Kauppatorin rannassa voi ostaa parhaat tuliaiset ja maistella suomalaisia perinneherkkuja. Rannasta voi lähteä monenlaisille veneajeluille merelle. Matkaan voi lähteä katselemaan kaupunkia mereltä käsin, päivämatkalle viehättävään Porvooseen tai vaikkapa Korkeasaaren eläinpuistoon.

Kesällä Helsinki kannattaa muistaa sisällyttää matkaan Linnanmäen huvipuisto, joka on kaikkien lasten ja lastenmielisten suosikki. Lintsin lempinimeä kantavasta huvipuistosta löytyy myös kansainvälisesti ainutlaatuisesti tunnustettu vuoristorata, joka on avattu jo vuonna 1951. Mikäli laitteiden kieputus ei houkuta, tarjoaa huvipuisto muutakin tekemistä teatterista hattarantekoon. Helsinki on myös upea talvella, jossa voi nauttia kaupungin unenomaisemmasta tunnelmasta. Matka Suomenlinnaan on aivan erilainen kokemus, kun kulkee saarelle ronskien jäänmurtajien rikkoman jään läpi. Voi myös tehdä kuten Ultra Bra ja hiihtää jään yli Seurasaareen, jonka ulkoilmamuseossa on vanhan ajan tunnelmaa. Tuomaan perinteisillä markkinoilla on mukava nauttia höyryävästä glögistä lumihiutaleiden pudotessa. Jouluvalojen loistaessa lumisessa kaupungissa on ainutlaatuinen tunnelma.

Talvella hyvä valinta on kylpylähotelli Best Western Plus Haaga. Mikä olisi ihanampaa, kun kirpeän talvisen päivän jälkeen lämmitellä saunassa ja pullikoida uima-altaassa? Hotelli on oiva vaihtoehto erityisesti rentoutumista kaipaavalle.

Tulit siis kaupunkiin mihin vuodenaikaan tahansa, löydät täältä varmasti kaiken mitä tarvitset. Koska Helsinki on suosittu matkailukaupunki, hotellit kannattaa varata hyvissä ajoin, että saat hyödynnettyä parhaat hotellitarjoukset.

Our top-rated cheap hotels in Helsinki

 • 109 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  129 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • 60 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 • 40 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Helsinki