Hotellit kaupungissa Lappeenranta (Etelä-Suomi, Suomi)

  141 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 1. 95 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
  137 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 2. 163 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 3. 148 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 4. 148 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 5. 70 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 6. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 7. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Hotellit kaupungissa Lappeenranta

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Lappeenranta, Suomi. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

 • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Lappeenranta
 • Löydä halvin hotelli kohteesta Lappeenranta!
 • Varaa aina loistavaan hintaan!

Irtiotto arjesta Lappeenrannan hotelleissa

Suomen suurimman järven, Saimaan, rannalla sijaitseva Lappeenranta on erityisesti venäläisten turistien suosiossa, mutta myös kotimaiset turistit ovat viime aikoina alkaneet löytää kaupungin hienouden matkailun ja kulttuurin osalta. Kaunis suomalainen järvimaisema ja lähellä olevat palvelut luovat komean kokonaisuuden, jota ei monesta muusta kaupungista maailmalla löydä. Kätevät kulkuyhteydet antavat nopean pääsyn ympäri Suomea ja kun Lappeenrannan hotellit ja kylpylähotellit ovat varattavissa trivagon avulla helposti, ei ole mitään syytä, miksi sinun ei kannattaisi lähteä tutustumaan kaupunkiin. Paikan päälle pääset nopeasti esimerkiksi junalla tai tietysti omalla autolla.

Yksi suosittu vaihtoehto on majoittua Lappeenrannassa kylpylähotellissa , joilla kaupungissa onkin pitkät perinteet. Historia takautuu aina 1800-luvulla, jolloin kaupungista löydetyt lähteet houkuttelivat kävijöitä jopa ulkomailta asti. 1900-luvulla kaupungin ensimmäisiä kylpylöitä alettiin rakentaa. Nykyisellään kaupungissa palvelee Lappeenrannan Kylpylä , joka vietti satavuotisjuhlaansa vuonna 2012. Kaupungin sataman läheisyydessä sijaitseva majapaikka tarjoaa nopean pääsyn myös pidemmälle Saimaalle. Kesällä voit lähteä retkelle jopa Viipuriin asti.

Kaupunki on monipuolinen ympäri vuoden, joten varaa hotelli Lappeenrannasta ja lähde seikkailulle! Erityisesti Saimaa mahdollistaa useat eri aktiviteetit ympäri vuoden. Kesäisin voit pulahtaa uimaan tai voit jäädä rannalle muuten vain palvomaan aurinkoa, talvisin järven jäätyessä suosituimpia ajanviettotapoja ovat luistelu ja hiihto, rohkeimmille myös avantouinti.

Viihdettä Lappeenrannassa

Kesäisin lasten ykköskohde on vuosittain rakennettava Lappeenrannan hiekkalinna. Perinne on jatkunut aina vuodesta 2004 asti. Hiekkalinnan on osa Huvisatamaa, jonka yhteyteen pystytetään myös muita viihdykkeitä, muun muassa erilaisia kojuja ja muita ilmaishuveja. Viereinen Lappeenrannan linnoituksen alue on mielenkiintoinen nähtävyys. Alunperin ruotsalaisten rakennuttama ja venäläisten laajentama linnoitus majoittaa nykyisin useita museoita. Alueelta poispäin lähdettäessä tulee vastaan hyviä ostosmahdollisuuksia, joten saat helposti kokonaisen kesäpäivän kulumaan pelkästään näitä kohteita kierrellen, erityisesti jos olet lasten kanssa liikkeellä.

Kaupungin tori ja kauppahalli ovat jokaisella reissulla käymisen arvoisia. Kesällä tori tarjoaa Suomen parhaimman paikan herkutteluun tarjoten paikallisia perinneherkkuja kuten vetyä ja atomia, mutta tietysti myös kaikkea muuta uusien perunoiden ja mansikoiden välillä. Voit majoittua esimerkiksi Lappeenrannan Cumulus-hotellissa, joka on torin läheisyydessä kaikkien muiden palveluiden keskellä. Hotellista saat myös kätevästi ostettua lippuja, mikäli haluat lähteä tutustumaan useisiin ajanviettomahdollisuuksiin, joita kaupunki tarjoaa. Voit myös kuluttaa aikaa vaikkapa keilaradalla, golf-kentällä tai talvisin jopa moottorikelkkaillen.

Lappeenranta tarjoaa sinulle poikkeuksellisen hyvät ostosmahdollisuudet. Kaupungista löydät useita kauppakeskuksia kuin pienempiäkin myymälöitä. Suurin osa vaihtoehdoista keskittyy keskustan ytimeen, kuten myös valtaosa hotelleista, joten sinun ei tarvitse matkata pitkiä etäisyyksiä löytääksesi haluamasi.

Jos haluat rauhoittua ja nauttia esimerkiksi hemmotteluista kylpylässä , Lappeenrannasta löydät saman teeman mukaisesti paljon myös muuta puuhaa. Voit lähteä risteilylle Saimaalle, nauttia teatterista sekä museoista tai vaihtoehtoisesti vain jalkautua joihinkin kaupungin puistoihin kävelylle.

Minkälaisessa hotellissa majoittua?

Yksi suosituimmista hotelleista on aivan kaupungin laidalla oleva Scandic Patria. Vastikään uusittu Patria sopii erinomaisesti työmatkalaiselle, perheen kanssa lomaa viettävälle ja yksinmatkustavillekin. Patria tarjoaa miellyttävän saunaosaston, jossa pääset hetkeksi irtautumaan arjesta.

Pienimuotoisen kylpyläloman sinulle mahdollistaa Sokos Hotel Lappee kävelymatkan päässä satamasta. Hotellissa kun on niin erikokoisia saunoja kuin reilu 10-metrinen uima-allaskin virkistäytymistä varten.

Mikäli haluat oikeaan kylpylään Lappeenrannassa , on valintasi jo mainittu Lappeenrannan Kylpylä. Saimaan rannalla kohoava kylpylähotelli tarjoaa sinulle mitä parhaimman mahdollisuuden päästä nauttimaan laadukkaista vartalohieronnoista ja muista palveluista. Unohda työkiireet hetkeksi, pakkaa uimapuku matkalaukkuun ja lähde viettämään rentouttava viikonloppu yhdessä Suomen suosituimmista matkailukaupungeista!

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Lappeenranta

 • Mitkä ovat parhaat hotellit kohteessa Lappeenranta?

  Kohteesta Lappeenranta löytyviä hotelleja ovat Scandic Patria, Hotelli Salpa, Hotelli Rakuuna, and Original Sokos Hotel Lappee. Monet matkailijat suosittelevat näitä hotelleja lämpimästi.

 • Mitkä ovat parhaat luksushotellit kohteessa Lappeenranta?

  Jos haluat maistaa luksusta kohteessa Lappeenranta, kannattaa ottaa huomioon ainakin and Lakeside Cottage. Nämä hotellit tunnetaan erinomaisista mukavuuksista ja korkealuokkaisista palveluista.

 • Mitkä ovat parhaat perheystävälliset hotellit kohteessa Lappeenranta?

  Jos vierailet kohteessa Lappeenranta perheesi kanssa, Hotelli Salpa, Summer Hotel Karelia-Park, and Lauritsalan Kartano ovat suositeltavia hotelleja. Nämä hotellit tarjoavat monipuolisia perheystävällisiä palveluja ja aktiviteetteja.

 • Mitkä ovat parhaat lemmikkiystävälliset hotellit kohteessa Lappeenranta?

  Matkustatko lemmikkien kanssa? Siinä tapauksessa Scandic Patria, Hotelli Salpa, Hotelli Rakuuna, and Original Sokos Hotel Lappee ovat hyviä vaihtoehtoja. Nämä majoituspaikat eivät vain ole lemmikkiystävällisiä, vaan tarjoavat myös useita mukavuuksia, jotka saavat lemmikkisi tuntemaan olonsa kotoisaksi.

 • Mitkä ovat kohteen Lappeenranta parhaat hotellit, joissa on kylpylä?

  Jos etsit rentouttavaa kylpyläkokemusta vierailusi aikana kohteessa Lappeenranta, niin Scandic Patria, Hotelli Rakuuna, Original Sokos Hotel Lappee, and Hotelli Lahde tarjoavat kaikki erinomaisia kylpyläpalveluja ja -tiloja.