Hotellit kaupungissa Mikkeli (Itä-Suomi, Suomi)

 1. 117 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
 2. 138 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
 3. 84 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
 4. 149 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
 5. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 6. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 7. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 8. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 9. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 10. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Hotellit kaupungissa Mikkeli

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Mikkeli, Suomi. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

 • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Mikkeli
 • Löydä halvin hotelli kohteesta Mikkeli!
 • Varaa aina loistavaan hintaan!

Yksi suosituimmista (Hotels, Mikkeli)

 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Kesäkaupunki Mikkelistä löydät iloa myös talvella

Mikkeli sijaitsee kauniin Saimaan rannalla. Järvien läheisyys ja vihreyden runsaus tekevätkin kaupungista kauniin kesäisin. Keskustan alue on uusittu vain vähän aikaa sitten ja siten Mikkeli toimii myös hyvänä matkakohteena myös talvisin, tarjoten mahdollisuuden talviurheiluun. 55 000 asukkaan Mikkelin keskustasta löydät tekemistä koko päiväksi suurissa kauppakeskuksissa kierrellen, kauppahallin tuoksuihin tutustuen ja kesällä etenkin torilla auringossa istuen ja paikallisista herkuista nauttien. Hotellit Mikkelissä löydät keskustasta kävelykadun tuntumasta, mutta myös kauempaa luonnon äärestä. Löydät Mikkelistä varmasti tekemistä, olit sitten kulttuurin, käsitöiden, rockin, vesipuistojen tai toiminnan ystävä.

Torikahvilat ja hotellit Mikkelin keskustassa

Mikkelin keskustassa saat loman kulumaan vaikka vain kauppoja kierrellen. Kesäisin Mikkelin tori on suosittu kohtaamispaikka. Paikalliset ja kauempaa tulevat myyvät muun muassa kalaa, marjoja, sieniä, käsitöitä ja leivonnaisia. Myytävät tuotteet ovat yleensä todellista paikallisruokaa Etelä-Savon metsistä ja järvistä, myös savolaista kalakukkoa saattaa olla tarjolla. Torikahvilassa voit herkutella tuoreilla munkeilla tai pullilla kahvikupin ääressä auringosta nauttien. Talvisin Mikkelin torista tehdään suuri luistinrata ja pakkasten salliessa luistelemaan pääsee myös satamassa. Stella ja Akseli –kauppakeskukset tarjoavat ostoksia kirjoista koruihin ja voit rentoutua kahvikupin äärellä, syödä lounaan ravintolassa tai pikaruokalassa. Keskustapäivän päätteeksi voit valita hotelliksi Mikkelissä vaikkapa Cumulus Mikkelin, joka sijaitsee aivan keskustassa, Mikkelin tuomiokirkon suuntaan kävelykatua kävellessä.

Myös kävelykadulta kauemmaksi lähtiessä löydät paljon nähtävyyksiä Mikkelistä. Mikkelin tuomiokirkko puistoineen sijaitsee kävelykadun päässä. Parin kilometrin päässä sijaitsee pappilamiljöineen Kenkävero, jossa voit ihastella käsitöitä, nauttia lähiruokaa ravintolassa tai kesäisin kierrellä upeaa puutarhaa. Hieman kauempana sijaitsee Ski Tornimäki. Laskettelukeskuksessa voit viettää päivän lautaillen tai vain rennosti pulkalla laskien. Samalla suunnalla, n. 7 km päästä Mikkelin keskustasta löydät majoitusvaihtoehdoksi esimerkiksi Kyyhkylän jossa voit yöpymisen lisäksi pelata myös minigolfia.

Vesipedoille ja vauhtihirmuille

Hotellit Mikkelin seudulla ja Mikkelin lähellä sijaitsevat joko luonnon rauhassa tai lähellä keskustaa. Visulahti on perheiden lomamatkalle sopiva vesipuisto ja matkailukeskus muutama kilometri Mikkelin keskustasta. Samasta yhteydestä löydät vauhdikkaampaan menoon Xon-puiston jossa voit kokea esimerkiksi benji- ja katapulttihyppyjä, kartingia tai paintballia. Visulahdessa järjestetään vuosittain rock-festivaali Jurassic rock. Tapahtumassa esiintyy kotimaisia ja ulkomaisia huippuartisteja ja se on kasvaa vuosittain. Sekä Jurassic rock, Visulahden vesipuisto että Xon-puisto sijaitsevat Saimaan rannalla ja yöpymistä etsiessäsi voit valita esimerkiksi loma-asuntoja tarjoavan Visulahden.

Mikkelin iltaelämää ja lähiruokaa

Iltaelämää löydät Mikkelin matkallasi ympäri kaupunkia. Pienempiä pubeja löytyy kaupungin laidoilta monesta suunnasta, esimerkiksi urheilua seuraaville kisabaareja tai tanssimaan haluaville lomalaisille joku kaupungin yökerhoista. Yksi suosituista illanviettopaikoista sijaitsee hotelli Sokos Vaakuna Mikkelissä ja sopii eri tanssipuoliensa vuoksi sekä parkettien partaveitsille että bilettäjille. Hotelli sijaitsee keskustan tuntumassa ja sen ympäriltä löydät myös muita paikkoja rentoutuaksesi drinkin äärellä.

Hyvästä ruoasta nauttijalle löytyy myös monenlaisia vaihtoehtoja Mikkelin matkallasi. Keskustan ravintoloista esimerkiksi suositut Pruuvi tai Fernando ovat herkuttelijoiden suosiossa. Pizzerioita, hampurilais- ja patonkipaikkoja löydät eri puolilta kaupunkia ja tarjolla on myös kiinalaista ruokaa. Lähiruoka on suosiossa ja sitä on myös runsaasti tarjolla Mikkelissä. Yhtenä vaihtoehtona Tertin kartanoravintola joka voi olla myös hotellisi Mikkelissä. Tertin kartanossa on myös mahdollisuus majoittua. Ruoan vastapainoksi liikuntamahdollisuuksia löydät aiemmin mainitun laskettelun lisäksi Mikkelin kahdesta uimahallista. Rantakylän uimahalli sijaitsee bussimatkan päässä ja Naisvuoren uimahalli keskustan lähellä. Naisvuorella sijaitsee myös näkötorni ja kahvila.

Kesäisin Mikkeli täyttyy tapahtumista. Kesä-heinäkuun vaihteessa Mikkelin musiikkijuhlat antaa kävijöilleen upeita klassisen musiikin elämyksiä. Heinäkuussa järjestettävät St. Michel –ravit tuovat hevosurheilun fanit kaupunkiin. Matka Mikkeliin on helppo taittaa junalla, linja-autolla tai omalla autolla mistä suunnasta tahansa. Matkakeskus sijaitsee vain parin sadan metrin päässä kaupungin keskustassa. Torin alla sijaitsee toriparkki, jonne on helppo jättää auto Mikkelissä vierailun ajaksi.