Hotellit kaupungissa Seinäjoki (Länsi-Suomi, Suomi)

  120 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 1. 111 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
 2. 139 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 3. 153 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 4. 109 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  112 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
 5. 130 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 6. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 7. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Hotellit kaupungissa Seinäjoki

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Seinäjoki, Suomi. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

 • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Seinäjoki
 • Löydä halvin hotelli kohteesta Seinäjoki!
 • Varaa aina loistavaan hintaan!

Kesätapahtumien Seinäjoki

Seinäjoki on noin 60 000 asukkaan kaupunki Etelä-Pohjanmaalla. Kaupunki tarjoaa tapahtumia rockista tangoon ja suurista pienempiin konsertteihin. Kesäisin kaupungin kadut täyttyvät Etelä-Pohjanmaahan tutustuvista vierailijoista ja musiikin ystävistä.

Provinssirock ja Tangomarkkinat Seinäjoen kesässä

Seinäjoen Tangomarkkinat on järjestetty jo lähes 30 vuoden ja on suosittu kesälomamatkan kohde. Tangomarkkinoiden suosio ei ole hiipunut vuosien saatossa. Monet varaavat hotellit Seinäjoella jo hyvissä ajoin, sillä tangon ystäviä kerääntyy paikalle jopa yli 100 000. Mahdollisuus on kuulla, tanssia ja laulaa myös muuta musiikkia tangon lisäksi. Kaupungin kadut täyttyvät lavatansseista, tanssikilpailuista sekä vapaammista konserteista. Tangomarkkinat järjestetään keskustan tuntumassa ja koko Seinäjoen keskusta täyttyy festivaalivieraista. Siksi hotellit Seinäjoen keskustassa täyttyvät nopeasti ja kannattaa varata hyvissä ajoin. Keskustasta löydät useita hotelleja, yhtenä vaihtoehtona esimerkiksi hotelli Sokos Vaakuna.

Toinen Seinäjoella järjestettävä suuri ja kesäinen musiikkitapahtuma on Provinssirock. Tätäkin tapahtumaa on järjestetty jo yli 30 vuoden ajan Seinäjoella ja se on kasvanut vuosittain. Nykyisin kaksipäiväinen Provinssirock Seinäjoen Törnävänsaarella tuo paikalle kymmeniä tuhansia rock-musiikin ystäviä. Festareiden aikaan hotellit Seinäjoella täyttyvät myös nopeasti. Seinäjoen Törnävänsaaren läheisin hotelli on kolmen tähden hotelli Sorsanpesä. Sekä Tangomarkkinat että Provinssirock vaikuttavat Seinäjoen hotellien hintoihin , joten varaukset kannattaa tehdä ajoissa ja miettiä sopiva ajankohta.

Tutustu Seinäjoen keskustaan ja lähikuntiin

Kaupungin keskustasta löydät erilaista tekemistä ja nähtävää lomallasi Seinäjoella. Keskustassa on helppo kulkea kävellen, sillä suurin osa kaupoista ja kauppakeskuksista ovat aivan rautatieasemalta kävelymatkan päässä. Seinäjoelle saavut helposti myös autolla. Auton kanssa liikkeellä ollessasi kannattaa myös vierailla pienemmissä eteläpohjanmaalaisissa kunnissa Seinäjoen lähellä. Esimerkiksi Lapua, Koskenkorva ja Teuva ovat ajomatkan päässä. Hieman kauempaa löytyy myös Alahärmä, jossa sijaitsee lapsiperheille suosittu Power Park –huvipuisto. Hotellit Seinäjoen läheltä löydät myös helposti ympärillä sijaitsevilta pienemmiltä paikkakunnilta. Ilmajoelta noin 15 kilometrin päässä Seinäjoen keskustasta löydät majoitusta kartanoympäristössä Ilmajoen Kestikartanosta.

Seinäjoen keskustasta löydät myös kaupungin suosituimmat nähtävyydet. Alvar Aallolla on ollut suuri vaikutus kaupungin tyylin luomisessa. Esimerkiksi Seinäjoen Aaltokeskus sekä Lakeuden Risti ovat hänen suunnittelemia. Lakeuden Risti ja Aaltokeskus sijaitsevat lähekkäin ja samalta alueelta löydät helposti hotellit yöpymiseen. Esimerkiksi tyylikkäästi restauroitu hotelli-ravintola Alma sijaitsee lähellä Seinäjoen keskustaa, rautatieasemaa sekä nähtävyyksiä. Samalta suunnalta Seinäjoen kaupunkia löydät myös kolmen tähden hotellin Sokos Lakeuksen.

Shoppailua ja talviurheilua

Nähtävyyksien lisäksi Seinäjoella on laajat mahdollisuudet shoppailuun. Koska keskusta on tiivis, ovat pienet ja suuremmat kaupat helposti kävellen saavutettavissa. Useiden pienempien kauppojen lisäksi kaupungista löydät kaksi suurta ostoskeskusta, Torikeskuksen ja Epstorin. Kaupungin keskustasta majapaikaksi sopii vaikkapa Omenahotelli Seinäjoki aivan rautatieasemaa vastapäätä.

Talviurheilun ystäville Seinäjoelta löytyy Pohjanmaan monipuolinen liikuntakeskus Joupiska, jossa voi viettää talvisen päivän hiihtäen ja lasketellen. Myös lapsille on hiihtokoulua, pulkkarinteitä ja loivempia laskettelurinteitä tarjolla. Joupiska ei sijaitse kaukana Seinäjoen keskustasta, joten hotellin voit varata kaupungilta. Hotelli Cumulus Seinäjoki sijaitsee noin kahden kilometrin päässä liikuntakeskuksesta aivan kaupungin keskustassa.

Rytmikorjaamolle keikalle tai keskustan yökerhoihin

Seinäjoki on tapahtumien ja etenkin kesätapahtumien kaupunki kuten Tangomarkkinoiden ja Provinssirockin pitkät historiat kertovat. Seinäjoella sijaitsee myös suosittu rock-klubi Rytmikorjaamo kaupungin laidalla. Rytmikorjaamo on tunnettu useista tapahtumistaan, erityisesti keikoista, joita järjestetään ympäri vuoden. Lisäksi tarjolla on näyttelyitä, teatteriesityksiä ja tilat voi varata myös kokouskäyttöön. Seinäjoella vieraillessa kannattaa käydä keikalla viettämässä iltaa. Kapupungin keskustasta löytyy pitkän lista pubeja ja yökerhoja, joten kannattaa tutustua tarjontaan.

Lisäksi Seinäjoelta löytyy autourheilu- ja musiikkitapahtuma Seinäjoen Vauhtiajot. Kesällä 2013 tapahtuma oli Suomen 4. suurin kesätapahtuma. Nimensä mukaisesti ohjelmaan kuuluu kilpa-ajon lisäksi kotimaisen musiikin kärkinimien esityksiä. Hotellisi lähellä Seinäjoen Vauhtiajoja voisi olla esimerkiksi Perhehotelli Nurmela.

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Seinäjoki