Hotellit kaupungissa Hampuri (Hampuri, Saksa)

 1. 94 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 2. 98 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
 3. 80 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 4. 72 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  69 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  87 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
  135 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
 5. 103 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
 6. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 7. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Hotellit kaupungissa Hampuri

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Hampuri, Saksa. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

 • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Hampuri
 • Löydä halvin hotelli kohteesta Hampuri!
 • Varaa aina loistavaan hintaan!

Yksi suosituimmista (Hotels, Hampuri)

 • 99 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 • 123 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 • 91 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  165 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  112 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:syys 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

HAMPURI – VAPAA HANSAKAUPUNKI

Hampuri, Saksan toiseksi suurin kaupunki Berliinin jälkeen on tunnettu satamastaan ja yöelämästään. Hampuri on mainio matkakohde vuodesta toiseen - kuten jo Irwin aikanaan lauloi: “St. Pauli ja Reeperbahn, sinne veri vetää uudestaan”. Hampuri on paljon muutakin kuin Reeperbahn, ja suurkaupungissa on helppo viihtyä useamman päivän ajan.

Hampurin virallinen nimi on Frei und Hansestadt Hamburg. Nimi viittaa kaupungin historiaan hansakaupunkina ja siihen, että se on yksi maan itsenäisistä osavaltioista. Vanhan kaupungin värikkääseen historiaan on mahtunut paljon erilaisia vaiheita: legendat kertovat jopa roomalaisten retkikuntien saapuneen aikanaan alueelle. Keskiajalla Hampurin alueella mellasti Kaarle Suuri ja myöhemmin viikingit tuhosivat kylän. Kuitenkin jo 900-luvulta lähtien Hampuri on ollut merkittävä kaupan keskus. Vaikka kaupunki on ollut eri hallitsijoiden alaisuudessa ja palanut useaan otteeseen, on sillä on aina ollut tärkeä rooli Itämeren kaupankäynnissä.

Vierailuun kaupungissa voi hyvin yhdistää monenlaista tekemistä, kuten kulttuuria, historiaa, shoppailua ja arkkitehtuuria. Yöelämän ystävälle kaupunki tarjoaa paljon, sillä baareja ja klubeja on lukuisia. Kaupungissa vallitsee mielenkiintoinen suvaitsevaisuuden ja rentouden ilmapiiri , ja jokainen löytää monipuolisesta kaupungista varmasti oman suosikkiosansa Hampuria. Kaupunki on vastakohtia täynnä, näin luoden omanlaisensa tunnelman.

Raatihuoneentori on kaupungin sydän ja sijaitsee kaupungin keskustassa. Kauniisti koristeltu uusrenessanssinen raatihuone on yksi kaupungin symboleista jonka korkea torni hallitsee katukuvaa. Torilla järjestään joulun aikoihin näyttävät joulumarkkinat. Keskusta ja sen alue on paras vaihtoehto kaupungissa yöpymiseen, kun tärkeimmät palvelut ovat helposti saatavilla. Moni hotelli sijaitseekin keskustassa, josta kulkeminen kaupungin eri osiin on helppoa. Esimerkiksi neljän tähden hotelli Renaissance on oiva vaihtoehto.

SATAMAN JA ELBE-JOEN KAUPUNKI

Elbe-joki virtaa Tšekin ja Saksan läpi, ja Hampurin ja monen muun tärkeän saksalaisen kaupungin jälkeen kuljettuaan laskee Pohjanmereen. Vaikka Hampuri on tärkeä satamakaupunki ja sen satama on yksi Euroopan suurimpia, Hampuri ei aivan sijaitse meren rannalla. Kaupungissa on kuitenkin merellinen tunnelma, joki on kaupungin kohdalla leveä, ja se hallitsee kaupungin ilmapiiriä. Satama onkin vaikuttanut kaikilla tavoin kaupungin kehittymiseen sellaiseksi, kuin se nyt on. Kaupungin historiaan tutustuu parhaiten Hampurin kaupunginmuseossa, ja sataman ja merenkulun historiaan taas kansainvälisessä merenkulkumuseossa, joka sijaitsee sataman vanhoissa varastorakennuksissa.

Joen varsi on miellyttävää aluetta käveleskellä maisemia ihaillen, ja Elbtunnelin läpi kulkemalla pääsee joen ali toiselle puolelle. Tunneli on puolisen kilometriä pitkä ja se avattiin liikenteelle jo vuonna 1911. Valtavat hissit laskevat ihmiset ja liikennevälineet alas tunnelin tasalle. Kaupungin puolella oleva sisäänkulkurakennus on viehättävä ja eräs Hampurin tunnusmerkeistä yhdessä muiden rannan vanhojen rakennusten kanssa. Vaikka joen yli ja ali pääsee nykyisin muutakin reittiä käyttämällä, on alkuperäinen Elbtunnel aivan omaa luokkaansa – siellä järjestetään vuosittain jopa juoksukilpailu. Joen toiselta puolelta kaupunkiin saa ihastuttavan näkökulman, kun rannan rakennukset heijastuvat veteen.

HafenCity on Hampurin uusi ja jatkuvasti kehittyvä kaupunginosa. Se on sataman varastokaupungin Speicherstadtin yhteyteen rakennettu uusi ja moderni alue, jossa on sovussa liike- ja asuinkortteleita. Kontrasti vanhojen puupaalujen päälle rakennettujen punatiilisten varastorakennusten ja uusien hienojen rakennusten välillä on huomattava, mutta onnistunut. Kaupunginosassa on kiinnostavaa kuljeskella ja istahtaa vaikka jäätelölle alueen monille penkeille tai rappusille. Vanhat varastorakennukset ovat nykyisin suojeltuja ja niissä on erilaisia kauppoja ja museoita.

HafenCityn näyttävin rakennus on Elbphilmarmonie-konserttitalo, jonka rakentaminen on ollut lähes Sagrada Familian kaltainen ikuisuusprojekti. Se on kuitenkin äärimmäisen mielenkiintoinen valtava rakennelma jonka katon kaarevat muodot tuovat mieleen meren aallot.

Sunnuntaiaamuiset kalamarkkinat ovat koko kaupungin yhteinen juttu, ja viikonloppumatkalla kaupungissa olevalle ehdoton vierailukohde. Markkinoiden tohina alkaa jo auringon noustessa ja osa vierailijoista löytää perille suoraan kaupungin yöelämästä. Markkinat ovat paljon muutakin kuin kalakauppaa, sillä hallissa kuulee livemusiikkia ja näkee tanssiesityksiä joka sunnuntai. Täältä onkin helppo löytää tuliaisia kotiin vietäväksi.

ST. PAULI JA REEPERBAHN

Irwinin laulaa Hampurin naisista ja St. Paulista. St. Pauli on joen rannassa sijaitseva, yksi lukuisista Hampurin kaupunginosista. Laivat toivat aikoinaan kaupunkiin paljon merimiehiä joilla oli runsaasti aikaa kulutettavana. Saksaksi alue tunnetaan nimellä der Kiez, jonka on alun perin tarkoittanut mitä tahansa pientä kaupunginosaa mutta on myöhemmin vakiintunut erityisesti tämän alueen nimeksi.

Reeperbahnin kävelykatu on kaupungin kuuluisin katu ja yöelämän keskus. Kadun varrelta löytyy valtavasti baareja ja yökerhoja. Reeperbahnin sivukatu Große Freiheit eli suuri vapaus on erityisen tunnettu värikkäistä neonvaloistaan.

Kaikkien tunteman ja rakastaman The Beatles -yhtyeen musiikkiura lähti nousuun juuri nimenomaan Hampurista, jossa he soittivat Reeperbahnin lähettyvillä olevissa kuppiloissa 1960-luvun alussa usean vuoden ajan. Yhtyeen Hampuri-reissuista riittääkin värikkäitä tarinoita: satamakaupungin punaisten lyhytyen alue oli tuona aikana varmasti räväkämpi kuin nykyään. Irwin Goodman tiesi mistä lauloi, hänkin oli aikoinaan viettänyt aikaa Reeperbahnin kuppiloissa.

Vaikka Hampuria välillä pidetäänkin syntisenä kaupunkia, sen siluettia koristavat sataman useiden nostureiden lisäksi monet kirkontornit. Pyhän Mikaelin kirkko on kaupungin suurin ja kuuluisin, jonka torni ulottuu 132 metrin korkeuteen. Kirkon tornissa pääsee vierailemaan ja sieltä kaupunkiin saa aivan uudenlaisen näkökulman. Tornista näkee sataman laivat ja värikkäät kontit, punaisten lyhtyjen valot ja pitkälle horisonttiin jatkuvat kaupungin kadut.

Taiteen ystäville kaupunki tarjoaa parastaan Kunsthalle-taidehallissa, jossa voi tutustua mm. 1800-luvun ranskalaiseen impressionismiin ja monen paikallisen taiteilijan tuotantoon. Kaupungista rauhaa etsivälle parhaita paikkoja ovat varmasti kaupungin puistot, joista esimerkiksi Planten un Blomenin japanilainen puutarha on erittäin viehättävä.

Hampurissa majoitusvaihtoehtoja on useita, kaupungin hotellit ovat mainioita ja sopiva majoitus löytyy varmasti jokaiselle. Kaupungissa sijaitsee paljon toimistoja ja kansainvälisten yritysten mukana paikalle saapuu liikematkailijoita. Siksi kaupungista löytyy useita erittäin tasokkaita hotelleja, joissa on erinomaiset palvelut, kuten viiden tähden Le Méridien.

Edullisempaa majoitusta kaipaaville on kuitenkin vaihtoehtoja, kaupungin useat hostellit ja motellit tarjoavat halvat vaihtoehdot. Arena-hostelli on kaupungin parhaita, ja yksin matkustavalle hyvä ja halpa vaihtoehto onkin nukkua jaetussa huoneessa. Tulit kaupunkiin yksin tai yhdessä, matkasi tulee varmasti olemaan onnistunut.

Our top-rated cheap hotels in Hampuri

 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • 106 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
 • 132 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  120 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  174 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • 71 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
 • 62 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Hampuri