Hotellit kaupungissa Berliini (Berliini, Saksa)

  102 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 1. 99 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 2. 78 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 3. 94 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 4. 70 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 5. 88 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 6. 114 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 7. 98 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:loka 2024
 8. 122 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 9. 85 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024

Hotellit kaupungissa Berliini

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Berliini, Saksa. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

 • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Berliini
 • Löydä halvin hotelli kohteesta Berliini!
 • Varaa aina loistavaan hintaan!

Yksi suosituimmista (Hotels, Berliini)

 • 134 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:loka 2024
 • 84 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • 108 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • 112 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • 107 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • 97 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • 65 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024

Berliinissä todella kattava hotellivalikoima

Saksan pääkaupunki Berliini kertoo osaltaan surullista, mutta myös erittäin kiehtovaa tarinaa. Kaupunki on pitkälti jälleenrakennettu viimeisen 50 vuoden aikana ja nykyisellään se on yksi maailman eloisimpia suurkaupunkeja. Hotelleja Berliinissä on lukematon määrä , pelkästään aivan keskustan ytimestä löydät satoja erilaisia vaihtoehtoja yöpymistä varten.

Mikäli haluat löytää Berliinistä hotellin halvimpaan hintaan , kannattaa sinun turvautua trivagon apuun. Haluat sitten majoittua aivan keskustan sydämessä tai lentokentän vieressä, löydät kaikki vaihtoehdot trivagon hotellivertailulla, etsit sitten hostellia tai rauhallista lepopaikkaa perhelomaa varten.

Berliini toimi toisen maailmansodan loppunäyttämönä, jolloin se suurilta osin tuhoutui. Tämän jälkeen kaupunki jaettiin liittoutuneiden kesken ja reilu kymmenen vuotta myöhemmin suurvaltojen välien kiristyessä kaupunki puolitettiin muurin avulla itäiseksi ja läntiseksi osaksi. Muuri murtui lopulta loppuvuodesta 1989. Muurista on yhä nähtävillä osia ja voisikin melkein sanoa, että jokaisen kaupunkiin matkaavan on pakko käydä tutustumassa muuriin, joka aikoinaan jakoi maailman pitkäksi aikaa kahtia.

Koettavaa ja nähtävää Berliinissä

Nähtävyyksiä Berliinissä on useita, myös muurin lisäksi. Yksi tunnetuimmista ja käydyimmistä turistikohteista on liki 370-metrinen televisiotorni suositun Alexanderplatzin aukiolla. Aivan tornin huipulle et kuitenkaan pääse kapuamaan, koska tornin näköalatasanne jää reiluun pariin sataan metriin. Korkeus riittää silti avaamaan sinulle huiman näköalan kaupungin ja lähialueiden ylle. Parhaimmillaan voit nähdä jopa yli 40 kilometrin päähän, mikäli sää vain sallii.

Alexanderplatzin aukion läheisyydessä on myös, monipuolinen valikoima laadukkaita ja halpoja hotelleja , Berliinin tuomiokirkko sekä maailmankello. Tuomiokirkko on kohtuu uusi, se valmistui 1900-luvun alkupuolella. Paikalla sijaitsi aikaisemmin kaupungin vanha kirkko, mutta se purettiin, koska Saksan keisarin mielestä se ei ollut riittävän tyylikäs ollakseen kaupungin tuomiokirkko. Näin ollen uudesta kirkosta pyrittiinkin tekemään mahdollisimman näyttävä, eikä se noudatakaan aivan perinteisten kirkkojen ulkomuotoa.

Tunnettuudessaan vähemmälle ei jää myöskään Brandenburgin portti. 1700-luvun lopulla rakennettu kaupunginportti on useiden mielestä maan merkittävin kohde sekä tärkein symboli Itä- ja Länsi-Saksan yhdistymiselle. Portti sijaitsee Unter den Linden –pääkadun päässä.

Brandenburgin portin ympärillä on myös suuri määrä muita nähtävyyksiä. Maailmankuulu Adlon, laadukkain hotelli kaupungissa, on aivan vieressä kuin myös holokaustin uhrien muistoksi pystytetty muistomerkki. Myös kuuluisa Tiergartenin puisto avautuu edessäsi ja mahdollistaa pitkät kävelyt puistoalueilla.

Mikäli haluat päästä aivan tämän monimuotoisen kompleksin läheisyyteen yöpymään, yksi suosittu on Arte Luise Kunsthotel, joka on myös poikkeuksellisen halpa hotelli. Berliinin päärautatieasema on niin ikään noin kymmenen minuutin kävelymatkan päässä, joten jos sinulla on suunnitteilla junamatkojen tekeminen muualle Saksaan, on hotelli näin ollen erinomaisesti sijoittunut.

Jos olet majoittumassa pidemmäksi aikaa Berliiniin, kannattaa sinun varata yksi päivä tutustuaksesi Potsdamiin, joka on noin 30 kilometrin päässä. Potsdam on tullut tunnetuksi palatseistaan ja puutarhoistaan, joista tunnetuin Sanssoucin palatsi on verrattavissa jopa legendaariseen Versaillesin palatsiin. Lähellä on muitakin palatseja ja komea puutarha-alue, jossa pääset unohtamaan suurkaupungin kiireet.

Kuinka valitset oikeanlaisen hotellin?

Haluatko säästää rahaa ja varata mahdollisimman halvan hotellin? Löydät aina reaaliaikaiset hinnat trivagon hakukoneella, mutta tutustu toki alla oleviin vaihtoehtoihin, koska ne ovat edullisuutensa puolesta myös erityisen suosittuja ja joko loistavalla sijainnilla kaupunkiretken aloittamiselle tai muuten vain mielenkiintoisella paikalla.

Grünewaldin metsä-alueen vieressä oleva St-Michaels-Heim -hotelli tarjoaa rauhallisuutta, jos et halua hotellia aivan vilkkaimmasta keskustasta. Kaupungin länsipuolella oleva Grünewaldin metsä on peräti 30 neliökilometrin kokoinen ja on näin ollen kaupungin suurin viheralue.

Mikäli puolestaan haluat hotellin edullisesti ydinkeskustasta, on valintasi Calma Berlin Mitte. Parin kilometrin päässä sinua odottavat niin televisiotorni kuin erinomaiset mahdollisuudet shoppailua varten, olet sitten etsimässä tuliaisia tai uusimassa omaa vaatekaappiasi.

Älä kuitenkaan unohda myöskään Academy Berlinin halpaa hotellia, kun suunnittelet yöpymistäsi. Suositun Potsdamer Platz –aukion vieressä oleva majapaikan läheisyydessä on niin metropysäkki kattavilla yhteyksillä kuin useita suosittuja ravintoloitakin.

Jos haluat lomaltasi hiukan enemmän luksusta, tarjoaa Berliini tähänkin erinomaiset mahdollisuudet. Jo aikaisemmin mainittu Adlon on eittämättä kaupungin parhaimpia ja saat sen aina parhaimpaan hintaan trivagon avulla.

Yksi Berliinin suosituimmista alueista kaupungissa on Hackescher Markt, jonne muun muassa kaupungin yöelämä on keskittynyt ja jossa voit tehdä ostoksia helposti. Adina Berlin Hackescher Markt –hotelli sijaitsee aivan aukion vieressä ja on näin ollen erinomaiselle sijainnilla, jos haluat lomallasi myös nähdä kaupungin yöelämää tai jos suurin osa ajastasi kuluu kauppoja kierrellen.

Our top-rated cheap hotels in Berliini

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Berliini