Hotellit kaupungissa München (Baijeri, Saksa)

 1. 83 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 2. 97 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 3. 63 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 4. 127 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
  105 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
  98 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 5. 84 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 6. 121 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 7. 118 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 8. 115 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024

Hotellit kaupungissa München

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa München, Saksa. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

 • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta München
 • Löydä halvin hotelli kohteesta München!
 • Varaa aina loistavaan hintaan!

Yksi suosituimmista (Hotels, München)

 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  84 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
  96 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • 91 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • 148 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • 82 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Autenttinen baijerilainen kokemus Münchenin hotelleissa

Etelä-Saksassa, rikkaan Baijerin osavaltion alueella sijaitseva München on matkailijoiden suosikkikohde vuodesta toiseen. Lähes puolentoista miljoonan asukasluvullaan se on Berliinin ja Hampurin jälkeen Saksan kolmanneksi suurin kaupunki. Kaupunki on erityisen tunnettu syksyisistä Oktoberfest-olutjuhlistaan, jolloin Münchenin hotellit ovat tupaten täynnä ja kaupunki on lähes kuukauden ajan täysin tukossa. Itse kaupungista ja sen nähtävyyksistä kiinnostuneen kannattaakin valita vierailulleen toinen ajankohta – lokakuun puolestavälistä jouluun saakka on loistava matkustusajankohta pienelläkin budjetilla matkaavalle. Vaikka kaupunki on Saksan kallein, löytyy Münchenistäkin halpoja hotelleja niitä kaipaavalle – kaupungin ydin on keskittynyt melko pienelle alueelle, mutta toimivan metroverkoston ansiosta voit helposti majoittua hieman kauempanakin.

Baijerin alue on kuuluisa erikoisesta murteestaan: älä siis masennu, jos et saksan kielen taidostasi huolimatta aivan saa selvää, mitä sinulle sanotaan – saksalaisillakin on toisinaan ongelmia ymmärtämisen kanssa. Sama koskee Itävaltaa, jonka rajan tuntumassa kaupunki sijaitsee. Monet Alpeille laskettelemaan suuntaavat turistit käyvätkin samalla katsastamassa Münchenin, sillä vuoristolle ei ole sieltä matkaa kuin viitisenkymmentä kilometriä. Urheilu on muutenkin erityisen lähellä baijerilaisten sydämiä, mikäli matkustuspäiväsi osuvat yhteen menestyksekkään jalkapallojoukkue Bayern Münchenin ottelun kanssa, kannattaa ehdottomasti mennä paikan päälle katsomaan saksalaista urheilukulttuuria , joka on Suomeen verrattuna aivan omaa luokkaansa. Liput tosin tulee ostaa jo huomattavasti aiemmin.

Monipuolinen München

Keskustan tutkiminen kannattaa aloittaa Marienplatzilta, joka on Münchenin keskustan solmukohta. Aukiolla seisovan uuden kaupungintalon tornin kellopeli on näkemisen arvoinen klo 11 ja 12, sekä maalis-lokakuun välillä myös klo 17, jolloin kellopeli herää eloon. Marienplatz on myös ostoksille haluavan ykköskohde, sillä aukiolta lähtevät kadut ja pikkukujat ovat kaupungin ehdottomasti parasta shoppailualuetta. Täältä löydät myös useita upeita kirkkoja, joista mainittakoon Frauenkirche, jonka tornista on kenties upein näkymä kaupungin yli ja jonka eteisessä sanotaan olevan itse paholaisen jalanjälki. Useat Münchenin hotelleista sijaitsevat vain lyhyen kävelymatkan päässä Marienplatzilta , eikä niissä majoittuvan tarvitse välttämättä hankkia lippuja julkiseen liikenteeseen ollenkaan. Kävellen pääsee myös kaupungin suurimpaan, 3,7 km² suuruiseen puistoon, Englischer Garteniin, joka etenkin kesäisin on todella suosittu ajanviettopaikka paikallisten keskuudessa. Puistosta löytyy myös keinotekoisesti rakennettu joki, Eisbach, jonka varrelle on myös rakennettu pieni aalto, joka on müncheniläisten surffaajien suosiossa ympäri vuoden.

Museoista kiinnostuneelle München tarjoaa paljon vaihtoehtoja. Voit vierailla yhdessä maailman parhaimmista tekniikkaan erikoistuneista museoista, Deutsches Museumissa, jonka kiertäminen yhdessä päivässä on lähes mahdottomuus. Myös Schwabingin kaupunginosaan on viime vuosien aikana noussut useita museoita. Vuoden 1972 olympialaisten pitopaikka, Olympiapark, ja sen vierestä löytyvä BMW-Welt –museo ovat nekin vierailun arvoisia. Useisiin nähtävyyksiin haluavan on mahdollista ostaa CityTourCard , jolla saa vapaan pääsyn joihinkin kohteisiin, alennuksia sekä oikeuden matkustaa julkisilla kulkuvälineillä ilman huolta lippujen ostamisesta.

Noin kahdenkymmenen kilometrin päässä Münchenistä sijaitsee Dachau; kaupunki, jossa natsi-Saksan aikaa toimi melko suuri keskitysleiri. Halutessaan vierailla kyseisellä keskitysleirillä, tulee tähän varata lähes koko päivä, sillä paikalla on paljon katseltavaa. Infopisteeltä voi, ja ehdottomasti kannattaakin vuokrata puhelimen näköinen laite, ”audioguide”, jonka avulla pystyy kuuntelemaan tarinoita omaan tahtiin museota ja leiriä kiertäessään. Mukana tulevaan karttaan on jokaisen paikan kohdalle merkitty numero, jonka audioguideen syöttäessään kuulee paikkaan liittyvän tarinan. Kaikesta ankeudestaan huolimatta, on Dachaun keskitysleiri erittäin mieleenpainuva paikka. Aiheesta kiinnostunut voi lisäksi vierailla Münchenin juutalaismuseossa sekä Stadtmuseumissa, joka kuvastaa kaupungin historiaa etenkin toisen maailmansodan aikaan äärimmäisen hyvin.

Oktoberfest on reilut kaksi viikkoa kestävä olutfestivaali, joka järjestetään Theresienwiesenillä, ei kovinkaan kaukana Münchenin keskustasta. Siellä perinteisiin baijerilaisiin mekkoihin, drindleihin, pukeutuneet tarjoilijat tarjoilevat suuria kolpakoita janoisille vieraille. Voit myös nähdä paljon trachteja, joka on miesten versio baijerilaisista perinnevaatteista. Oktoberfesteillä voit maistaa myös perisaksalaista ruokaa: Bratwurstia (tai baijerilaista Weisswurstia) perunasalaatin kera, tietysti oluen seurana. Jos haluat majoittua mahdollisimman lähellä juhlapaikkaa, on Cocoon Sedlinger Tor –hotelli oiva vaihtoehto. Modernisti sisustettu hotelli sijaitsee täydellisellä etäisyydellä myös keskustasta, eivätkä sen hinnatkaan hirvitä. Mikäli et ole kaupungissa festivaalien aikaan, kannattaa suunnata keskustassa sijaitsevaan Hofbräuhaus-oluttupaan , joka kliseisyydestään huolimatta on ehdottomasti vierailun arvoinen. Baijerilaisten herkkujen lisäksi voit bongata edellä mainittuihin perinneasuihin pukeutunutta väkeä, joka tuo muutenkin erinomaiseen tunnelmaan oman lisänsä.

Millaista hotellia kaipaat?

Münchenissä voit tosiaan sijainnin suhteen majoittua melko vapaasti, sillä kaupungin julkinen liikenne toimii moitteettomasti ja tekee pitkistäkin välimatkoista lyhyitä. On hyvä kuitenkin etukäteen tarkistaa, että hotellin lähellä sijaitsee metro- tai ratikkapysäkki, jottei liikkumiseen kulu liikaa aikaa. Vanha kaupunki, Altstadt, on kenties tunnelmallisin alue majoittua, mutta hotellihuoneiden hinnat siellä ovat usein melko korkeita, jonka vuoksi pienemmällä budjetilla matkaavien kannattaa katsoa muualle.

Aivan päärautatieaseman lähettyvillä sijaitseva luksushotelli Le Méridien tarjoaa asiakkailleen muun muassa kylpylä- ja kauneudenhoitopalveluita. Viiden tähden hotelliksi melko halpa vaihtoehto on hyvällä maulla sisustettu ja sieltä pääset nopeasti niin ostosmahdollisuuksien kuin Oktoberfestinkin äärelle. Huoneen Le Méridienissä saa hieman yli 150 eurolla.

Edullista majoitusta etsivälle voi noin seitsemän kilometrin päässä sijaitseva Golden Leaf Perlach Allee Hof olla se oikea valinta. Hotellin välittömästä läheisyydestä löytyy metropysäkki, joten Münchenin tutkiminen ei tuota ongelmia, jonka lisäksi alueelta löytyy useita ostoskeskuksia shoppailemaan haluavalle.

Our top-rated cheap hotels in München

 • 148 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • 105 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
 • 101 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  156 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • 126 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  62 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024

Usein kysytyt kysymykset kohteesta München