Hotellit kaupungissa Sirkka / Levi (Lappi, Suomi)

 1. 106 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  91 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 2. 80 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
  94 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 3. 123 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 4. 124 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:marras 2024
  112 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 5. 124 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 6. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 7. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Hotellit kaupungissa Sirkka / Levi

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Sirkka / Levi, Suomi. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

 • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Sirkka / Levi
 • Löydä halvin hotelli kohteesta Sirkka / Levi!
 • Varaa aina loistavaan hintaan!

Yksi suosituimmista (Hotels, Sirkka / Levi)

 • 75 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

LEVI – MONIPUOLINEN LOMAKOHDE YMPÄRI VUODEN

Sirkan kylässä Kittilän kunnassa Suomen Lapissa sijaitseva Levi on 530 metriä korkea tunturi, joka on tunnettu erityisesti laskettelukeskuksestaan, Levin hiihtokeskuksesta. Levi on mainio matkakohde talviurheilusta kiinnostuneille mutta myös monelle muulle, sillä tekemistä riittää vuodenajasta riippumatta. Monet tulevat Leville pitämään hauskaa hyvässä seurassa, mutta loma erään Suomen tunnetuimman tunturin äärellä voi olla myös rauhoittava elämys. Levin palvelut ja monipuoliset hotellit ovatkin erinomaisia ja mieleinen majoitus löytyy takuulla jokaiselle.

Suomen suurimman hiihtokeskuksen lukuisat rinteet tarjoavat upeat puitteet perinteisille hiihtokeskuslajeille, ja Levin kausi kestää yleensä lokakuusta toukokuuhun. Lumilautailijoille ja laskettelijoille Leviltä löytyy monta kymmentä rinnettä ja hissiä, joista tavallisimpien tuoli- ja ankkurihissien lisäksi toimivat gondolihissit. Hyvin hoidetut rinteet palvelevat eritasoisia laskijoita, ja sopiva rinteitä löytyy aloittelijoille sekä jo kokeneemmille lajien taitajille. Lomalle on helppo lähteä, sillä voit myös vuokrata välineet paikan päältä.

Jos mäkeä alas laskeminen ei viehätä, alueelta löytyy myös monenlaisia muita urheilu- tai ulkoilma-aktiviteetteja. Maastohiihtolatuja Levillä on yli pari sataa kilometriä, ja niitä pitkin pääsee kulkemaan lumisten hankien yllä ihastellen kaunista, suomalaista tunturimaisemaa. Osa laduista on valaistuja, joten laduista pystyy nauttimaan vaikka vuorokauden ympäri - Lapin talven kaamoksen pimeys ei siis ole este. Jos hiihto ei ole juttusi, Leviltä löytyvät myös potkukelkkailu- ja talvikävelyreitit.

Moottorikelkkailijoille on tarjolla monta sataa kilometriä huollettuja reittejä. Moottorikelkkasafarit ovat suosittuja ajanviettotapoja Levillä, mutta halukkaat voivat vuokrata kelkkoja itsenäisestikin. Moottoriajoneuvoista kiinnostuneille on kesäisinkin mahdollisuuksia, esimerkiksi mönkijäsafareita tai karting- ja ralliajoa. Activity Parkissa voi harrastaa muita hurjia kesälajeja kuten alamäkipyöräilyä.

LAPIN KAAMOS JA YÖTTÖMÄT YÖT

Lapissa on aina omanlaistansa mystiikkaa. Kesällä Lapin luonnon kauneinta antia ovat yöttömät yöt koskemattoman luonnon äärellä. Vaellus tunturimaisemissa on uskomaton kokemus , ja Leviltä pääsee myös Suomen vieraillumpaan kansallispuistoon, Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon. Voit kulkea eräillä Suomen vanhimmilla vaellusreiteillä nauttien Euroopan puhtaimmasta ilmanlaadusta. Voit myös nauttia vaellusreiteistä itse Levin alueella.

Voit myös jalkapatikan lisäksi tehdä vaikkapa ratsastusvaelluksia tai harrastaa erilaisia vesiaktiviteetteja kuten melontaa tai nauttia jokilauttaristeilystä. Levi vetää myös puoleensa kalastajia, sillä alueelta löytyykin paljon järviä, lampia ja jokia. Tunturimaisemissa onnistuu myös golfaaminen: kesäisin alueella palvelee Levin golfkenttä monipuolisella 18-reikäisellä radallaan.

Talvella Lapin luonto ja kaamos näyttäytyvät kirjaimellisesti aivan eri valossa. Lumikenkäily on hieno vaihtoehto hiihtämiselle, sillä lumikenkiä käyttämällä pääsee sellaisiin paikkoihin, joihin latuja seuraavat eivät löydä. Revontulia ihmetellessä on helppo ymmärtää Lapin ainutlaatuista taikaa ja unohtaa mieltä painavat huolet. Mikäli tavoitteenasi on nähdä ainakin kerran revontulien ilotulitus, kannattaa seurata revontuli-ilmoituksia.

Levillä on mahdollista ottaa myös rauhallisemmin, ja monenlaiset rentoutumishoidot ja sauna- ja kylpyläpalvelut ovat alueella suosittuja. Saunassa voi tehdä tavallisen löylynheittämisen lisäksi paljon muuta – suosittuja tekemisiä Levillä on esimerkiksi saunajooga ja turvesauna. Erilaiset hieronnat tekevät hyvää urheilun kovettamille lihaksille, ja mikään ei vie ajatuksia pois arjen askareista paremmin kuin vaikkapa kuumakivi- tai yrttiöljyhieronta.Kylpylähotelli Levitunturi on rentoutumista kaipaavalle hyvä vaihtoehto. Hotellissa yöpymisen lisäksi Levitunturissa voi käydä hemmotteluhoidoissa ja viettää päivän elämyskylpylässä.

HOTELLILOMA LEVILLÄ

Erilaisia yöpymisvaihtoehtoja Levillä on runsaasti. Perinteisten hotellien lisäksi majoitusvaihtoehtona voi olla vaikkapa mökki, hostelli tai huoneistohotelli. Vaihtoehtoja on monia, oli reissussa sitten yksin, kaveriporukalla tai vaikkapa perheen kanssa. Varsinkin talvisesongin ja erityisesti tapahtumien aikana Levillä voi olla tungosta. Halvat hotellit menevät usein nopeasti, joten majoitus kannattaa varata tarpeeksi ajoissa: monesti kohdalle voi sattua hyvä hotellitarjous.

Hullu Poro on Levin keskustassa sijaitseva legendaarinen hotelli. Hotellin monipuoliset saunat ja hoidot rentouttavat rinteessä vietetyn päivän jälkeen. Hotellin laaja ravintolavalikoima palvelee kaikenlaisia syöjiä, ja yöelämäihmisille on tarjolla kenties kylän menevimmät juhlat. Hullulla porolla on myös hostelli, joka on yleensä edullinen majoitusvaihtoehto.

Leviltä löytyy laadukkaita ja monipuolisia yöpymispaikkoja erikokoisille ryhmille. Yöpyminen Levin Alppitaloissa tuntuu kuin olisi oikeasti Alpeilla! Viehättävät talot ovat auki ympäri vuoden, ja niihin mahtuu yöpymään isommallakin porukalla. Alppitalot sijaitsevat aivan tunturin juurella, ja talojen parvekkeilta on upeat näkymät Lapin maisemiin.

Perheen kanssa matkustaville on monenlaisia vaihtoehtoja. Lapset viihtyvät talvisin varmasti rinteessä, ja perheiden iloksi Levillä on hyvät lastenhissit ja -rinteet. Mikäli laskettelun taidot eivät ole vielä hallussa, kannattaa kokeilla hiihtokoulua. Kesällä seikkailupuisto on lasten suosikki, ja kesäkelkka on paras tapa tulla mäkeä alas. Kylpylähotelli Levitunturissa on Lastenmaailma, jossa voi viettää aikaa vaikkapa pomppulinnassa, pallomeressä tai kiipeilytelineellä.

Levi on mukava paikka myös työporukalla, joko töitä tehden tai virkistäytyen. Alueella on hyvät puitteet pitää konferensseja ja tapahtumia. Monissa hotelleissa on hyvät kokouspalvelut, joten yöpyminen ja työnteko sujuu moitteettomasti saman katon alla.

LEVI ON ENEMMÄN KUIN VAIN LASKETTELUKESKUS

Levi on tunnettu after ski -paikoistaan, jossa minttukaakaot nautiskellaan urheilutäyteisen päivän jälkeen. Perinteisten after ski -paikkojen lisäksi Levi on oiva paikka nauttia konserteista. Hullu poro -areena on yksi Suomen tunnetuimmista tapahtumapaikoista, näin ollen kylän paras paikka kuunnella eräitä maamme tunnetuimpia artisteja. Areenalla järjestetään myös muita tapahtumia kuten messuja ja seminaareja ja se toimii usein ulkoilmatapahtumien kisakeskuksena. Levitunturin tanssilattialla pääsee tanssahtelemaan elävän musiikin tahdissa ympäri vuoden.

Tunturilla järjestetään ympäri vuoden erilaisia urheilutapahtumia, joista alppihiihdon maailmancupin osakilpailu on ehdottomasti tärkein. Levin pujottelu järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2004, ja Levillä järjestetään myös muita laskettelu- ja hiihtokilpailuja.

Levi ei ole kuitenkaan pelkkää urheilua, luontoa ja yöelämää – Kittilän kunnalla on kulttuurin ystäville tarjolla museoita ja taidegallerioita. Levillä sijaitseva museo ja näyttelyalue Samiland esittelee saamelaisten mielenkiintoista historiaa ja nykypäivän haasteita – pääset tutustumaan Euroopan ainoan alkuperäiskansan perinteisiin tarinoiden ja elämysten kautta. Kittilän kunnassa voit tutustua myös kahden eri taiteilijan elämään; Kalervo Palsan kotitalo sijaitsee Kittilän keskustassa ja Reidar Särestöniemen koti ja taidemuseo sijaitsevat Kaukosen kylässä. Samaisessa Kaukosen kylässä sijaitsee myös Villa Magia, vanha maatila jossa voi tutustua lappilaiseen maalaismiljööseen ja tehdä vaikkapa tuliaisostoksia.

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Sirkka / Levi