Hotellit kaupungissa Kööpenhamina (Tanska)

  139 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 1. 143 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:loka 2024
 2. 74 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  110 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
 3. 79 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 4. 165 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 5. 177 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  78 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 6. 79 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  130 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024

Hotellit kaupungissa Kööpenhamina

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Kööpenhamina, Tanska. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

 • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Kööpenhamina
 • Löydä halvin hotelli kohteesta Kööpenhamina!
 • Varaa aina loistavaan hintaan!

Yksi suosituimmista (Hotels, Kööpenhamina)

 • 141 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  136 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 • 106 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  176 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:syys 2024
 • 128 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:loka 2024
  134 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 • 99 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
 • 60 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024

Majoitu tyylikkäästi Kööpenhaminan hotelleissa

Kööpenhamina on yksi suosituimmista matkailukohteista Pohjoismaissa. Noin tuhatvuotias kaupunki houkuttelee suomalaisia erityisesti lyhyen välimatkan ansiosta, mutta myös mielenkiintoisten nähtävyyksien kuin eloisan ilmapiirin ansiosta. Varaa hotelli Kööpenhaminasta ja lähde tutustumaan aitoon ja iloiseen tanskalaiseen kulttuuriin!

Kööpenhaminan hotellit ovat pohjoismaiseen tyyliin laadukkaita ja hintalaatusuhteeltaan erinoimaisia. Koska keskusta-alue on verrattain pieni, ei hotellin tarvitse olla aivan ydinkeskustassa. Liikkuminen kaupungissa on helppoa ja keskustassa välimatkat taittuvat helposti kävellen tai vuokrattavalla polkupyörällä. Pidemmät matkat menevät sujuvasti vaikkapa metrolla, joten näin ollen voit huoletta etsiä halpoja hotelleja kauempaa keskustasta. Pohjoismaiden vapaamielisimmäksi kutsuttu kaupunki on kuitenkin pienestä koostaan huolimatta vilkas metropoli, sisältäen loistavat shoppailumahdollisuudet kuin kiehtovan kulttuurinkin. Kaupunki on turvallinen, joten se sopii erityisesti ensimmäistä ulkomaan matkaa suunnittelevalle.

Ilmasto Tanskassa on pikkuisen lämpimämpi kuin Suomessa ja kesä tuntuu venyvän pidemmälle kuin kotimaassa. Kaupunkiin voi matkustaa ympäri vuoden, mutta kesällä Kööpenhamina on ehdottomasti kauneimmillaan. Nopeiten kaupunkiin pääset lentämällä, edullisia lentoja on tarjolla päivittäin.

Kööpenhaminan tärkeimmät nähtävyydet

Kööpenhaminan tunnetuin maamerkki on sen satamassa merelle katseleva Pieni merenneito –patsas. H.C. Andersenin satuun perustuva patsas oli poissa omalta paikaltaan vuonna 2010, kun se vietiin reiluksi puoleksi vuodeksi Shanghan maailmannäyttelyyn. Nykyään patsas on kuitenkin omalla paikallaan turistien ja paikallisten iloksi. Satama-alueella on useita muita nähtävyyksiä ja myös halpoja hotelleja, joten harkitse toki yöpymistä meren rannalla. Kiinnostavia kohteita ovat esimerkiksi Amalienborgin linna sekä tähtikuvioinen Kastellet-linnoitus puistoineen ja vallihautoineen.

Merenneidon lisäksi kaupungin suosikkikohteisiin lukeutuu Kööpenhaminan Tivoli. 1800-luvun puolivälissä avattu tivoli houkuttelee vuosittain yli neljä miljoonaa kävijää. Erilaisten laitteiden lisäksi huvipuistossa pääset nauttimaan taitelijoiden ja muusikkojen esityksistä, ilotulituksista ja kukkaisloistosta. Päärautatieasema sijaitsee aivan tivolin vieressä, joten sinne pääsee helposti kauempaakin Tanskasta.

Suomalaisia kiinnostanee paljon kaupungin historia oluen saralla ja Kööpenhamina onkin Carlsberg-panimon synnyinkoti. Panimoalue on yhä suosittu matkakohde. Siellä järjestetään useita ohjattuja kierroksia päivittäin ja lisäksi on mahdollista osallistua oluen maisteluun. Suuren suosion vuoksi olutmuseoon kannattaa olla hyvissä ajoin yhteydessä, mikäli haluat osallistua ohjatuille kierroksille.

Kaikkien suosituimpien turistikaupunkien yhteisenä nimittäjänä tuntuu olevan eläintarha, eikä Kööpenhamina tee tässä tapauksessa poikkeusta. Tivolin ohella eläintarha onkin suosituimpia kohteita lapsiperheille.

Kööpenhaminan hotellien laaja kirjo

Kööpenhaminan hotellien rakennuksellisesti mielenkiintoisin vaihtoehto on ehdottomasti Bella Sky. 23-kerroksinen, liki 80 metrin korkeuteen kohoava kahdesta tornista muodostuva hotelli avattiin vuonna 2011. Alunperin siitä piti tulla korkeampi, mutta lähellä olevan lentokentän vuoksi suunnitelmissa jouduttiin hiukan joustamaan. Vaikka keskustaan on matkaa kahdeksan kilometrin verran, löytyy lähistöltä shoppailumahdollisuuksia ja erilaisia ravintoloita. Erikoisen muotoilun lisäksi Bella Sky houkutteleekin majoittujia lähellä olevilla palveluillaan, lentokentällekin on vain noin 10 minuutin automatka.

Sataman alue on hyvä majoittumispaikka Kööpenhaminassa, eikä pelkästään lähellä olevien nähtävyyksien vuoksi vaan pelkästään jo siksi, että maisemat ovat todella kauniit. Lisäksi kaduilla on useita erilaisia kojuja, joista voit ostaa matkamuistoja. Merinäköalalla varustettuja hotelleja on useita, esimerkiksi Copenhagen Admiral, joka on yksi kaupungin parhaimmista. Hiukan pidempänä sijaitsee Rye Hotel, joka on hintaluokassaan halvempi hotelli kuin esimerkiksi Admiral.

Todellista luksusta pääset kokemaan Nimb-hotellissa. Vain 14 huonetta, joista yhdeksän sviittejä, sisältävä rakennus yhdistää taivaallisen yöpymisen huippuluokkaisten ravintoloiden ja rentouttavien lounge-baarien kera.

Kaupungin keskusta tarjoaa suuren määrän hotelleja ja tekemistä lähistöllä. Tästä syystä hyvä paikka majoittumiselle onkin keskusta tai sen lähistö. Mikäli haluat hotellin keskustasta, kannattaa käyttää trivagon hakukriteereitä mahdollisimman tehokkaasti. Voit esimerkiksi jaotella hotellit sen perusteella, kuinka lähellä ne ovat keskustaa tai vaihtoehtoisesti hakea suoraan tietyllä osoitteella ja etsiä sen läheltä. Suosittuja vaihtoehtoja ovat esimerkiksi Alexandra sekä Du Nord.

Majoituksen hinta kaupungissa noudattaa melko pitkälti samaa kaavaa kuin Helsingissä, ja koska esimerkiksi shoppailu saattaa olla kallista, kannattaa sinun vertailla trivagon avulla myös halvempia hotelleja. Näin ollen säästät rahaa vaikka sitten ostosten tekemiseen.

Edullisia vaihtoehtoja kaupungista löytyy useita, tunnetuimpana Danhostel, jossa on tilaa peräti tuhannelle asukkaalle. Danhostel on näin ollen Euroopan suurin hostelli soveltuen erinomaisesti kaveriporukoille tai suurille ryhmille. Kaupungissa pääset nopeasti liikkumaan polkupyörällä, joita voit vuokrata vastaanotosta.

Halvimmat hotellihinnat ovat noin 60 eurosta ylöspäin, suurin osa sijoittuu jonnekin 80-100 euron välimaastoon. Alkupään hintakategoriaan lukeutuu esimerkiksi Windsor keskustan lähettyvillä sekä loistava perustason hotelli Absalon Annex.

Our top-rated cheap hotels in Kööpenhamina

 • 157 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  115 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 • 106 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 • 119 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 • 136 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  89 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 • 89 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 • 83 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Kööpenhamina