Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Huoneistohotelli Heathrow Living Serviced Apartments By Ferndale (Staines-upon-Thames, Iso-Britannia)

Huoneistohotelli Heathrow Living Serviced Apartments By Ferndale (Staines-upon-Thames, Iso-Britannia)

Heathrow Living Serviced Apartments By Ferndale

10 - Ferndale Heathrow Living Serviced Apartments -huoneisto Heathrow Living on yksi Heathrow'n lentokentän lähimmistä huollettavista huoneistoista.Huoneistossa on makuuhuone kylpyhuoneella, toinen kahden hengen huone, perheen kylpyhuone ja täysin varustettu keittiö ja oleskelutila / ruokailutila.Oleskelutilassa on internetyhteys, älykäs televisio ja DVD / BluRay, nopea ilmainen internetyhteys koko huoneistossa. Huoneistossa on myös varattu pysäköinti.Makuuhuoneessa on hyvin varustettu kylpyhuone, kiinnitetty sekä vapaasti seisova vaatekaappi ja laatikot. Siinä on SuperKing-kokoinen 'zip' -sänky, joka voidaan myös konfiguroida kahteksi sinkkuksi. Yritysasiakas? Pitäisikö työskennellä tuossa esityksessä? Voit käyttää wifi-väritulostinta paperilla.Makuuhuoneessa kaksi on erittäin mukava parivuode ja se on hyvin varustettu vaatekaappi ja sängyn kaapit. Kylpyhuoneessa on täysi sviitti suihkulla.Keittiö on varustettu korkeatasoisesti, joten jos vain lajittelet aamiaista tai haluatko itse keittää illallista itse ... se sisältää perusasiat, kuten vedenkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, jääkaappi sekä kaasuliesi, tuuletinuuni ja mukana tulee täysin varustettu keittiövälineet, ruokailuvälineet, kattilat ja pannut, ruokailuvälineet, astiat ja lasit kuten odotat ja saat aina Ferndale Apartmentsin kanssa.Koko huoneisto on hyvin varustettu juuri oikealla sekoituksella laatua, joka täyttää korkeat vaatimukset ja toiminnallisuuden. Se on mukava ja viihtyisä asuintila, joka sopii juuri vierailullesi, olipa se vain yksi yö vai pidempi.Ilmaisia kylpytuotteita ovat saippua ja käsipesu, shampoo ja suihkukappale. Tietysti mukana on runsaasti pyyhkeitä. Suora pääsy parkkipaikalle, jolla on osoitettu parkkipaikka, tämä on erinomainen tukikohta Heathrow'ssa ja sen lähialueella käyville.Heathrow on vajaan mailin päässä, ja bussilinjoilla on hyvät palvelut. Lähikauppa on avoinna myöhään ja 24h-huoltoasema 2 minuutin ajomatkan päässä. Stanwell Village on lähellä, josta löydät pubeja / kukkakauppoja, ravintoloita jne.Asunto-, paikalliset tiedot ja apu kaikki saatavilla olevat painotuotteissamme. Haluatko tietää paikallisia linja-autoreittejä? Kuka toimittaa ruokaa tai päivittäistavaroita? Mielenkiintoiset paikat ... kaikki saatavilla oppaasta.Lähellä Hatton Crossin ja Heathrow'n metroasemia. Stainesin keskusta on lyhyen ajomatkan päässä ja lukuisilta vierekkäisiltä reiteiltä (A30, M25, M4)

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja

Yhteystiedot

POOLE LANE , TW19 7AN , Staines-upon-Thames , Iso-Britannia

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Heathrow Living Serviced Apartments By Ferndale

  • Onko majoituspaikassa Heathrow Living Serviced Apartments By Ferndale uima-allas?

    Ei, Heathrow Living Serviced Apartments By Ferndale ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Heathrow Living Serviced Apartments By Ferndale?

    Ei, Heathrow Living Serviced Apartments By Ferndale ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Heathrow Living Serviced Apartments By Ferndale pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Heathrow Living Serviced Apartments By Ferndale tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Heathrow Living Serviced Apartments By Ferndale sijaitsee?

    Heathrow Living Serviced Apartments By Ferndale sijaitsee osoitteessa POOLE LANE, TW19 7AN, Staines-upon-Thames, Iso-Britannia.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Heathrow Living Serviced Apartments By Ferndale?

    Lähellä majoituspaikkaa Heathrow Living Serviced Apartments By Ferndale sijaitsevat nähtävyydet ovat Paddington Station, Hyde Park, Victoria Station, Kensington, Paddington, Big Ben, Oxford Street, Heathrow Airport.