Hotellit kaupungissa Benalmadena (Andalusia, Espanja)

  85 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:26. helmik. - 27. helmik.
  74 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:4. huhtik. - 5. huhtik.
 1. 103 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:14. huhtik. - 15. huhtik.
 2. 89 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:26. helmik. - 27. helmik.
  103 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:26. helmik. - 27. helmik.
 3. 86 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:7. huhtik. - 8. huhtik.
  154 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:22. kesäk. - 23. kesäk.
 4. 86 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:13. huhtik. - 14. huhtik.
  96 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:4. maalisk. - 5. maalisk.
 5. 38 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:27. helmik. - 28. helmik.

Hotellit kaupungissa Benalmadena

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Benalmadena, Espanja. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

 • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Benalmadena
 • Löydä halvin hotelli kohteesta Benalmadena!
 • Varaa aina loistavaan hintaan!

Yksi suosituimmista (Hotels, Benalmadena)

 • 54 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:26. toukok. - 27. toukok.
 • 126 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:25. helmik. - 26. helmik.
 • 99 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:4. maalisk. - 5. maalisk.
 • 69 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:5. toukok. - 6. toukok.
 • 71 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:25. helmik. - 26. helmik.
 • 65 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:25. helmik. - 26. helmik.
 • 40 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:7. maalisk. - 8. maalisk.
 • 41 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:17. huhtik. - 18. huhtik.

BENALMADENAN IKUINEN AURINKO

Benalmadena sijaitsee Espanjan etelärannikolla Malagan maakunnassa, ja on ollut jo vuosia auringon ystävien kestosuosikki. Costa del Solin rannikko on tunnettua matkailualuetta, sillä Aurinkorannikon rannat ovat poikkeuksellisen pitkiä ja kauniita. Palmujen katveessa loikoillen ja aaltojen liplatusta kuunnellen kuuluukin monen käsitykseen juuri siitä lomasta, mistä haaveillaan työpisteen äärellä.

Andalusian alue hallitsee koko Etelä-Espanjaa. Alueelle tyypillistä on välimerenilmasto, johon kuuluvat sateettomat kesät ja lauhat talvet. Malagan maakunta sijaitsee heti Gibraltarin salmesta itään päin, jonka alueella sijaitsee monia tunnettuja lomakohteita ja –kyliä. Costa del Solin aurinkoiset rannat eivät ole vain meidän suomalaisten suosiossa, vaan alueelle saavutaan ympäri maailmaa nauttimaan auringonpaisteesta.

Benalmadena on yksi Costa del Solin viehättävimmistä matkakohteista. Benalmadena on onnistunut yhdistelmä merellistä tunnelmaa, rantahiekkaa, yöelämää sekä monipuolisia ostosmahdollisuuksia. Kaupungin sijainti Marbellan ja Malagan välissä on ihanteellinen myös päiväretkien kannalta – vuokraa vaikka auto ja nauti ajelusta pitkin rannikon teitä! Suomalaisten suosima Fuengirola sijaitsee vain viidentoista kilometrin päässä ja Malagaankin on matkaa vain parisen kymmentä kilometriä.

Benalmadenan hotellit ovat monipuolisia ja niitä löytyy monenlaiseen mieltymykseen. Majoitus esimerkiksi Vincci Selección Aleysassa on mainio vaihtoehto. Kylpylähotelli on erittäin tasokas, ja matkailijoita palvelevat laadukas ravintola sekä erilaiset baarit. Sijainti aivan rannan vieressä on lyömätön, ja hotellin huoneista on kaunis merinäköala. Hotellin uima-allas ja puutarha houkuttelevat rentoutumaan omassa rauhassa kaukana kaupungin melusta.

VANHAN KAUPUNGIN VIEHÄTTÄVÄ TUNNELMA

Benalmadenan kaupunki on jakaantunut kolmeen osaan. Rannalla sijaitseva Benalmadena Costa on erityisesti turistien suosiossa, sillä alueella sijaitsevat useimmat hotellit ja illanviettopaikat. Arroyo de la Mielin kaupunginosassa vähän ylempänä rinteessä on kaupungin pääasiallinen asutuskeskus, jossa sijaitsevat Benalmadenan rautatieasema ja monet muut kaupungin palvelut.

Vähän kauempana vuoren päällä sijaitseva Benalmadena Pueblo on kaupungin vanha osa ja erityisen tunnelmallinen vaikkapa iltakävelylle tai illalliselle. Yläkaupungin vanhat vaaleat talot huokuvat eteläeurooppalaista tunnelmaa ikkunaluukkuineen ja viherkasveineen. Kaupungin kapeilla kaduilla on mukava käveleskellä ja nauttia Andalusian lämpimistä illoista. Taloista huokuu mennyt aika, ja kujilla kulkiessa tuntee olevansa kaukana hektisestä nykymaailmasta.

Majoitus Benalmadena Pueblossa on hyvä vaihtoehto rauhaa etsivälle matkailijalle. Hotelli La Fonda sijaitsee keskellä vanhaa kaupunkia, ja näköala hotellin viehättävältä terassilta on äärimmäisen kaunis. Vanhassa tyypillisessä andalusialaisessa rakennuksessa on romanttista tunnelmaa, ollen siten hyvä vaihtoehto pariskuntalomaa viettävälle.

Benalmadena Pueblon lähettyvillä on kaksi mielenkiintoista ja näkemisen arvoista rakennelmaa: buddhalainen monumentti ja Colomaesin näyttävä linna. Buddhalainen stupa on suuri valkoinen rakennus, joka kuvastaa Buddhan valaistumista. Stupa on kiehtova vierailukohde, jonka lähettyviltä on kauniit näköalat alas kaupunkiin ja merelle.

Castillo de Colomares on nimensä mukaan linna, mutta se on pikemminkin monumentti täynnä pieniä, mielenkiintoisia yksityiskohtia. Vaikka Castillo de Colomares näyttää vanhalta, se on itseasiassa rakennettu vasta 1900-luvun loppupuolella. Linna rakennettiin kunnianosoituksena Cristoffer Kolumbukselle ja hänen tekemilleen matkoille. Hauskana yksityiskohtana linnassa on sen sisällä oleva kirkko, joka on maailman pienin kirkko.

RANTABULEVARDI JA VILKAS SATAMA

Benalmadena, kuten koko Espanjan etelärannikko on erityisesti tunnettu upeista rannoistaan. Kaupungissa on jopa kahdeksan kilometriä hiekkarantaa, jossa loma sujuu loikoillen aurinkovarjon alla tai polskien rantavedessä. Mikäli haluaa olla lomallaan aktiivisempi, monet pelaavat rantapelloa auringonoton lomassa tai lähtevät veneilemään. Rantapäivänä kannattaa käydä myös testaamassa kauniin rantabulevardin monet kahvilat ja ravintolat, joissa on tarjolla monia paikallisia merenherkkuja.

Puerto Marina on kaupungin satama, jota on kutsuttu yhdeksi koko eteläisen Espanjan parhaimmaksi. Satamassa on hienojen huvijahtien lisäksi monia vaihtoehtoja ostosten tekemiseen sekä kaupungin paras ravintola- ja yökerhotarjonta. Vaihtoehtoja on useita rauhallisemmasta menosta pitävälle sekä koko yön läpi bilettämisestä pitäville – Puerto Marina ei nuku edes öisin. Pimeän tullen sataman valot heijastuvat veteen ja luovat mystistä tunnelmaa. Sataman rakennusten mielenkiintoinen arkkitehtuuri luo illuusion, aivan kuin rakennukset näyttäisivät kelluvan vedessä.

Andalusialaisessa keittiössä yhdistyy espanjalaiseen perinteeseen entisaikojen arabien vaikutteet. Andalusia on erityisen tunnettu oliiviöljyn ja appelsiinien tuottajana, ja Espanjasta ympäri Eurooppaa levinnyt ja suosiota nauttiva tapas-kulttuuri on alun perin Andalusiasta lähtöisin. Benalmadenan monissa viehättävissä ravintoloissa on mukava nauttia paikallisia herkkuja ja viiniä rannalla vietetyn päivän jälkeen. Tunnelma rannan ravintoloissa lämpiminä, mutta pimeinä öinä on erittäin romanttinen.

Majoitus sataman lähettyvillä on hyvä vaihtoehto erityisesti yöelämästä kiinnostuneille, sillä alueen monipuoliset palvelut ovat helposti saavutettavissa. Hotelli MAC Puerto Marina on loistava vaihtoehto, sillä se sijaitsee aivan sataman tuntumassa. Hotellissa on tilava uima-allas aurinkotuoleineen, ja hotellin ravintolassa voi kuunnella livemusiikkia iltaisin.

KOKO PERHEEN LOMAKOHDE

Benalmadena on monipuolinen lomakohde koko perheelle. Lasten suosikkeina kaupungista löytyy huvipuisto sekä erilaisia eläinpuistoja. Benalmadenassa on lintu- että merieläinpuisto sekä satama-alueella on SeaLifen akvaario, jossa pääsee tutustumaan jännittäviin ja mielenkiintoisiin mereneläviin.

Parque de la Paloma on Benalmadenan kaunis puisto, jossa linnut ja eläimet pääsevät juoksentelemaan vapaina. Lapset ihastuvat varmasti kaikkiin puistoa asuttaviin eläimiin ja eksoottisiin kasveihin. Parque de la Paloma on kaunis ja hyvin hoidettu puisto, luoden siitä kauniin kohteen myös rauhalliselle päiväkävelylle tai piknikille. Puiston erikoisuutena on myös kaktuspuisto, jonne on istutettu valtava määrä erilaisia kaktuksia.

Tivoli World sijaitsee Arroy de la Mielin kaupunginosassa. Päivä huvipuistossa on varmasti viihdyttävä, sillä on tarjolla laitteita perinteisistä karuselleista maailmanpyörään. Lapset viihtyvät varmasti hauskoissa laitteissa ja aikuisetkin nauttivat huvipuiston nostalgisesta tunnelmasta.

Tivolissa vietetyn päivän jälkeen kannattaa käydä napata köysirata ylös Calamorro-vuorelle, sillä köysiradan aloituspiste on lähellä tivolia. Näköalat vuorelta ovat mahtavat, ja hyvällä säällä saattaa nähdä jopa Marokon rannikolle asti! Matkaa voi jatkaa kävellen tai maastopyörällä, ulkoilumaastot köysiradan pääteaseman lähettyvillä ovat mainiot. Köysirata-ajelu on mukava vaihtoehto rannalla makaamiseen ja matka talojen kattojen yllä varmasti huima kokemus.

Perheiden majoitus käy hyvin monessa kaupungin hotellissa, mutta myös huoneistohotelli on monen lapsiperheen suosima majoitusvaihtoehto. Omassa huoneistossa majoittuessa on enemmän omaa rauhaa ja lapsilla on tilaa temmeltää. Sahara Sunset Club on huoneistohotelli, joka on hyvä vaihtoehto erityisesti perheille. Huoneistot sijaitsevat suuren uima-altaan ympärillä ja niissä on hyvät palvelut.

Our top-rated cheap hotels in Benalmadena

 • 100 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:14. maalisk. - 15. maalisk.
 • 68 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:22. helmik. - 23. helmik.
 • 91 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:28. helmik. - 29. helmik.
 • 82 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:5. maalisk. - 6. maalisk.
 • 86 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:29. maalisk. - 30. maalisk.
 • 81 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:27. helmik. - 28. helmik.
 • 49 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:23. helmik. - 24. helmik.
 • 56 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:23. helmik. - 24. helmik.
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Hotellit – Benalmadena

Nämä hotellit saattavat myös kiinnostaa sinua...

Kaupunginosa - Benalmadena

Nähtävyydet - Benalmadena

Suositut kohteet

Lisää suosittuja kohteita