Hotellit kaupungissa Playa del Inglés (Kanariansaaret, Espanja)

  117 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 1. 241 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 2. 110 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 3. 57 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 4. 84 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  122 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 5. 117 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 6. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 7. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 8. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Hotellit kaupungissa Playa del Inglés

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Playa del Inglés, Espanja. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

 • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Playa del Inglés
 • Löydä halvin hotelli kohteesta Playa del Inglés!
 • Varaa aina loistavaan hintaan!

Yksi suosituimmista (Hotels, Playa del Inglés)

  171 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • 107 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • 84 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • 57 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024

Playa del Inglésista rakennettu suosittu hotellikeskus

Gran Canarian suosituimpiin lomakohteisiin kuuluva Playa del Inglés tarjoaa loistavat puitteet rantalomalle. Playa del Inglésin hotelleista suuri osa sijaitsee aivan rannan lähistöllä ja pehmeähiekkaista rantaa löytyykin noin kahdeksan kilometriä, joten tilaa rentoutumiselle todella on. Lomailu saarikaupungissa on todella helppoa, kaikki tarvittava on lähellä ja maisemat ovat todella kauniit. Useita suomalaisia on muuttanut asumaan Inglésiin ja heidän myötä on perustettu ravintoloita ja baareja, joissa palvelu luonnistuu näppärästi suomeksi.

Majoituksen taso on huippuluokkaista alkaen aivan Playa del Inglésin halvimmista hotelleista ja päättyen parhaimpiin vaihtoehtoihin. Valtaosassa hotelleissa on esimerkiksi iso uima-allas ja miellyttävien allasbaarien myötä tämä yhdistelmä luokin varteenotettavan kilpailijan rannalla makoilulle.

Kaupunki on suosittu kaiken ikäisten matkaajien keskuudessa, mutta erityisesti golf-matkaajat ovat alkaneet viime vuosina suunnata retkensä yhä useammin Inglésiin. Haastavissa ja laadukkaissa kentissä saat helposti kulutettua vaikka koko lomasi. Vastaavasti myös rantalomaa ja aktiivista yöelämää yhdistävälle kohde on mitä parhaimpia.

Hotellin voit turvallisesti varata mille tahansa kuukaudelle, joskin tietysti parhaimmat lämpötilat ovat kesäkuukausina, jolloin mittari kohoaa lähelle 30 astetta. Viileimmät kuukaudet ovat alkuvuodesta, tuolloin esimerkiksi iltaisin on kylmimmillään reilut 10 astetta. Tämä saattaakin tehdä joistakin majapaikoista erityisesti ilta-aikaan viileitä.

Kaupunki rakennettu tyhjän päälle

1960-luvulla alueelle alettiin rakentaa hotelleja, sitä ennen hiekka-alueet olivat lähinnä autioita tai viljelyskäytössä. Reilun 50 vuoden aikana Playa del Inglés on kohonnut yhdeksi suosituimmaksi matkakohteeksi, eikä eroa entiseen meinaa edes uskoa. Koska kaupunki rakennettiin periaatteessa tyhjän päälle, tarkoittaa tämä valitettavasti sitä, että yhdessä asiassa turisti joutuu pettymään: nähtävyyksien määrässä.

Playa del Inglésissa ei olekaan kovinkaan paljoa esimerkiksi historiallisia nähtävyyksiä, koska kaupunki on pääosin pyhitetty ja rakennettu juuri rantalomaa ja rentoutumista varten. Mainitsemisen arvoisia ovat esimerkiksi läheisessä Maspalomasissa oleva Aqualand Water Park, joka on Kanariansaarten suurin vesipuisto, sekä delfiininäytöksistään tunnettu Palmitos Park. Esillä on myös muita eläimiä ja erilaisia kasveja.

Mikäli olet varaamassa hotellia Playa del Inglésista, jotta voit lomallasi kierrellä paikallisia kirkkoja ja muistomerkkejä, ei kaupunki valitettavasti ole sopivin kohde sinulle. Jos puolestaan arvostat aurinkoisia päiviä, löhöilyä uimarannalla ja vauhdikasta ilta- ja yöelämää , olet juuri oikeassa kaupungissa. Aidosta espanjalaisesta tunnelmasta et kuitenkaan pääse nauttimaan, suuri osa asukkaista on muualta muuttaneita ja melkeinpä yhtä suurta osaa näyttelevät turistit.

Siinä missä Playa del Inglés antaa muille kohteille tasoitusta nähtävyyksissä, ottaa se pitkän etumatkan monipuolisissa harrastusmahdollisuuksissa. Golfauksen lisäksi voit kierrellä aluetta polkupyörällä tai varata kentän esimerkiksi tennistä varten. Koska ranta on hyvin tuulinen, mahdollistaa se myös hyvät olosuhteet esimerkiksi surffareille.

Valitse mieleisesi hotelli

Monipuolinen hotellivalikoima Playa del Inglésissa mahdollistaa sinulle yöpymisen niin aivan rannan välittömässä läheisyydessä kuin myös näppärien kulkuyhteyksien päässä esimerkiksi harrastusmahdollisuuksien pariin. Löydät toiveitasi vastaavan majoituksen aina trivagon avulla, mutta tutustu kolmeen alla olevaan erilaiseen vaihtoehtoon, mikäli ne sopisivat sinulle parhaiten.

Yksi suosituimmista hotelleista on reilun kilometrin päässä rantaviivalta oleva Riu Waikiki. Erityisesti lapsia on ajateltu Riu Waikikissa, perheen pienimmille kun on oma uima-allas sekä oma leikkialue ja muita aktiviteetteja. Aikuisille on myös vastaavasti paljon puuhaa, esimerkiksi erityisen kattavat urheilumahdollisuudet.

Halvimmista hotelleista parhaimmistoon kuuluu neljän tähden Melia Barbacan. Sijainniltaan Melia Barbacan on ihanteellisella paikalla, kaupungin keskusta ja ostosmahdollisuudet ovat aivan minuuttien päässä, tämän lisäksi rannalle on eroa noin pari kilometriä.

Rannan lähistöllä hotellien määrä vain kasvaa , mutta edukseen erottuu ainakin Las Arenas. Olet melkeinpä heti pääovista ulos astuttaessa rannalla lepäämässä ja mikäli kaipaat välillä aktiivisempaa otetta, tarjoaa Las Arenas esimerkiksi tenniskentän käyttöösi. Lähistöllä on myös ostoskeskukset El Metro sekä La Kasbah, joista ostat kätevästi tuliaiset ja matkamuistot.

Our top-rated cheap hotels in Playa del Inglés

  149 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
  64 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Playa del Inglés