Hotellit kaupungissa Fuengirola (Andalusia, Espanja)

  49 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:27. toukok. - 28. toukok.
 1. 66 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:3. maalisk. - 4. maalisk.
 2. 53 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:30. maalisk. - 31. maalisk.
  56 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:28. helmik. - 29. helmik.
 3. 52 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:9. maalisk. - 10. maalisk.
  77 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:8. huhtik. - 9. huhtik.
 4. 65 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:8. maalisk. - 9. maalisk.
 5. 114 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:2. huhtik. - 3. huhtik.
 6. 87 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:6. maalisk. - 7. maalisk.
  96 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:3. huhtik. - 4. huhtik.

Hotellit kaupungissa Fuengirola

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Fuengirola, Espanja. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

 • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Fuengirola
 • Löydä halvin hotelli kohteesta Fuengirola!
 • Varaa aina loistavaan hintaan!

Yksi suosituimmista (Hotels, Fuengirola)

 • 75 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:19. maalisk. - 20. maalisk.
 • 57 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:20. maalisk. - 21. maalisk.
 • 50 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:14. maalisk. - 15. maalisk.
 • 85 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:6. maalisk. - 7. maalisk.
 • 55 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:3. maalisk. - 4. maalisk.
 • 86 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:6. huhtik. - 7. huhtik.
 • 40 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:17. maalisk. - 18. maalisk.
 • 56 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:19. maalisk. - 20. maalisk.
 • 66 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:16. maalisk. - 17. maalisk.

FUENGIROLA – RENTOA RANTAELÄMÄÄ ESPANJAN AURINGON ALLA

Fuengirola on suosittu lomakohde Andalusian alueella eteläisessä Espanjassa, niin kutsutulla Aurinkorannikolla. Costa del Solin rantakaupungit ovat olleet vuosia erittäin suosittuja matkakohteita, sillä sää on leuto ympäri vuoden, kesät lämpimiä ja vähäsateisia sekä hiekkarannat pitkiä ja kauniita. Fuengirola on muodostunut erityisesti suomalaisten suosikkikohteeksi, ja eleleepä alueella ympäri vuoden suomalainen yhteisö - Suomen talvea pakoon tänne muuttaa oikea muuttolintulauma!

Fuengirola sijaitsee lähellä Málagaa, joka on samannimisen maakunnan keskus ja sijaitsee keskellä Espanjan etelärannikkoa. Málagan ympäristössä on monia tunnettuja lomakohteita ja –kyliä, ja tänne tullaan ympäri maailman nauttimaan merestä, huojuvista palmuista ja leppoisasta elämänmenosta.

Suuren suomalaiskeskittymän ansiosta Fuengirolasta saa halutessaan suomalaista olutta ja lihapullia, ei se tarkoita sitä, etteikö kaupungista voisi löytää perinteisempää espanjalaista elämänmenoa. Fuengirola on mainio koko perheen lomakohde, jossa nauttivat sekä vauvat että vaarit. Fuengirolan hotellit ovat monipuolisia, ja tekemistä riittää sekä rannalla että kaupungissa. Lisäksi kaupungin yöelämä on menevää ja ostosmahdollisuuksia on paljon, ajan saa varmasti kulumaan mukavasti.

Fuengirolan ollessa suosittu matkakohde, löytyy sieltä laaja majoitustarjonta. Budjettimatkailijalle paras vaihtoehto on hostelli, kun taas perheille sopii paremmin huoneistohotelli tai hotelli täyshoidolla. Hotelli Monarque Torreblanca on hyvä vaihtoehto, jonka tasokkaat huoneet ja hienot näköalat luovat hienot puitteet lomalle. Hotelli sijaitsee lähellä merta, ja jonka pihalla voi nauttia viehättävän puutarhan kauneudesta ja ulkouima-altaan raikkaasta vedestä.

ELÄMÄÄ FUENGIROLAN KAUPUNGISSA

Vaikka Fuengirola tunnetaankin nykyisin suosittuna matkakohteena, on sillä pitkä historia Välimeren rannikkokaupunkina, jonka aluetta ovat asuttaneet eri kansat foinikialaisista roomalaisiin. Kaupungin tärkein historiallinen monumentti on Fuengirolan linna, Castillo de Sohail. Sen rakensivat jo 900-luvulla Andalusian aluetta hallinneet arabit, mutta pitkän historiansa aikana se on ehtinyt olla monen kansan hallussa. Nykyisin linna on Fuengirolan tärkein nähtävyys, jossa järjestetään erilaisia tapahtumia ja juhlia. Kesän kohokohtana ovat keskiaikaiset markkinat, joka on paikallisten ja matkaajien suosiossa.

Kaupungin keskusta on kompakti, josta löytyy kaikki tärkeimmät palvelut, kaupat ja ravintolat. Shoppailusta erityisesti innostuneiden kannattaa suunnata esimerkiksi linnan lähellä sijaitsevaan Miramar-ostoskeskukseen, josta löytyy kaupungin parhaimmat ostosmahdollisuudet. Fuengirolassa on myös suomalainen ostoskeskus, josta löytyy oikea sauna.

Suomalaisten suosimat paikat ovat keskittyneet enimmäkseen Los Pacosin lähiöön, josta löytyy useita suomalaisia ravintoloita, baareja sekä suomalainen koulu. Jos suomalainen tunnelma Espanjassa kiinnostaa, alueella on mukava vierailla tapaamassa kanssasuomalaisia tai juomassa halvat sumpit. Vaikka suomalaisten tapaaminen ei niin viehättäisikään, on suomalaisten suuresta määrästä hyötyäkin – matkalla Fuengirolassa on helppo pärjätä vaikka englannin kieli ei aivan kiitettävästi taipuisikaan.

Monet hotellit sijaitsevat kaupungin keskustassa, mutta muualtakin löytyy vaihtoehtoja, kuten esimerkiksi upea kylpylähotelli IPV Beatriz Palace & Spa. Hotelli sijaitsee Fuengirolan ytimessä aivan lähellä rantaa, mutta sillä on myös oma uima-allas. Mikäli haluaa pysyä auringon paahteesta loitolla, hotellin kylpyläosastolla rentoutuminen onnistuu varmasti, joko poreammeessa tai erilaisista kauneushoidoista nauttien.

AURINKORANNIKON LÄMMIN MERI – SOPIVA KOKO PERHEELLE

Costa del Sol ja sen kylät ovat tunnettuja pitkistä vaaleista hiekkarannoistaan. Fuengirola ei tee tässä poikkeusta, sillä kaupungilla on omaa hiekkarantaa yli kahdeksan kilometriä. Ranta on suosittu ajanviettopaikka, jossa voi perinteisten ranta-aktiviteettien kuten uimisen ja auringonoton lisäksi vuokrata vaikka vesiskootterin tai kokeilla vesisuksilla hiihtämistä. Jos haluaa uppoutua enemmän vedenalaiseen maailmaan, Fuengirolassa onnistuu myös snorklaus ja sukeltelu. Vesi syvenee niin hitaasti, että lapsienkin on helppo opetella uimaan.

Hiekkarantaa reunustaa pitkä kävelykatu, jonka varrella palvelevat monet ravintolat ja kahvilat. Rauhallinen päiväkävely letkeästä elämänmenosta nauttien on kenties paras tapa viettää aikaa: auringon porottaessa kuumasti voi pulahtaa mereen tai istahtaa jollekin monista terasseista nauttimaan virvokkeista.

Noin puolessa välissä alueen rantaviivaa sijaitsee Fuengirolan satama. Satama on edelleen paikallisten kalastuskäytössä, mutta nykyään siellä on myös paljon viihdekäyttöä, ja satamasta voi tehdä veneretkiä ympäri aluetta. Fuengirolan satamassa järjestetään myös kesäisin markkinoita.

Vaikka merivesi on lämmintä suuren osan vuodesta, joskus on mukava rentoutua myös keinotekoisten vesistöjen äärellä – Fuengirolassa on tasokas vesipuisto, jossa voi viettää päivän tai kaksi. Parque Acuático Mijas sijaitsee lähellä keskustaa, ja vesipuiston monipuoliset altaat ja liukumäet viihdyttävät vesipetoja. Espanjan auringon alla vedessä pulikoiden huolet unohtuvat varmasti.

Lasten suosikkina alueella on myös Bioparc Fuengirola, monipuolinen eläintarha, jossa pääsee tutustumaan monenlaisiin mielenkiintoisiin ja eksoottisiin eläimiin. Vuoden jokaisena päivänä auki oleva eläintarha on lähellä vesipuistoa aivan kaupungin ytimen tuntumassa. Aurinkorannikolla on myös muita huvi- ja eläinpuistoja, jos Fuengirolan omat vaihtoehdot ovat jo tuttuja.

Lapsiperheiden majoitus käy parhaiten esimerkiksi Sohailin linnan lähellä sijaitsevassa huoneistohotelli Myramarissa. Hotelli tarjoaa lapsille monenlaista tekemistä, sillä hotellilla on oma uima-allas ja alue leikkimistä varten. Lähellä ovat myös Fuengirolan golf-kenttä ja Miramar-ostoskeskus.

ANDALUSIAN VIEHÄTTÄVÄT MAISEMAT

Fuengirola ja Andalusian alue on hienoa seutua myös omatoimiseen matkailuun ja reppureissaukseen. Pienemmän budjetin matkustajallekin löytyy täältä hyviä majapaikkoja. Esimerkiksi hostelli Marbella on mainio vaihtoehto, sillä sen hinnat ovat edulliset mutta sijainti on lyömätön aivan keskustan tuntumassa.

Andalusian autonominen alue on kulttuuriltaan erittäin kiinnostava, sillä siellä yhdistyy arabien vaikutus espanjalaiseen kulttuuriin. Ruokakulttuuri on rikas, ja täältä on kotoisin muun muassa ympäri Espanjaa ja Eurooppaakin levinnyt tapas-kulttuuri. Alueen oliiviöljy on myös erinomaista ja edulliset, mutta laadukkaat viinit houkuttelevat viinin ystäviä. Kansainvälisen ilmapiirin vuoksi Fuengirolasta löytyy myös paljon eri maiden ruokakulttuureita.

Lähellä sijaitseva Mijasin kylä on mielenkiintoinen päiväretkikohde. Mijasin uusi osa Las Lagunas ja Fuengirola ovat kasvaneet käytännössä toisiinsa kiinni, mutta sen vanha kaupunki on rakennettu ylhäälle kukkulalle, ja jonka valkoisena hohtavat pikkuruiset talot henkivät vanhaa aikaa. Andalusiassa tällaisia pieniä valkoisia kyliä on useampiakin, Mijaksen ollessa on yksi viehättävimmistä.

Mijasin kylä on samannimisen vuoren rinteessä noin neljänsadan metrin korkeudessa. Vuoristo alkaa heti Fuengirolan kaupungin takaa, joten miksi et jättäisi hotellit ja rannan hetkeksi ja lähtisi vaeltelemaan? Alueella on monia hyvin merkittyjä reittejä, joten kulkeminen reittejä pitkin on helppoa. Ylhäältä vuorelta avautuvat mahtavat maisemat, joita ei kannata jättää välistä.

Our top-rated cheap hotels in Fuengirola

 • 74 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:6. huhtik. - 7. huhtik.
 • 49 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:19. huhtik. - 20. huhtik.
 • 56 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:6. maalisk. - 7. maalisk.
 • 31 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:31. maalisk. - 1. huhtik.
 • 62 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:30. huhtik. - 1. toukok.
 • 50 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:1. huhtik. - 2. huhtik.
 • 43 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:28. helmik. - 29. helmik.
 • 68 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:1. maalisk. - 2. maalisk.
 • 25 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:27. helmik. - 28. helmik.

Hotellit – Fuengirola

Nämä hotellit saattavat myös kiinnostaa sinua...

Kaupunginosa - Fuengirola

Nähtävyydet - Fuengirola

Suositut kohteet

Lisää suosittuja kohteita