Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Altes Forsthaus Im Naturpark, Alleinlage, Eigeneterrasse, Sauna, Viele Badeseen (Garzau-Garzin, Saksa)

Koko talo/asunto Altes Forsthaus Im Naturpark, Alleinlage, Eigeneterrasse, Sauna, Viele Badeseen (Garzau-Garzin, Saksa)

Altes Forsthaus Im Naturpark, Alleinlage, Eigeneterrasse, Sauna, Viele Badeseen

Vanha metsänhoitajan talo luonnonpuistossa, Berliinin ympäröivällä alueella, oma terassi, sauna, WiFi Altes Forsthaus Garzau - Lomat Märkische Schweizin luonnonpuistossa, Berliinin laitamillaTässä lomakodissa koet lähellä Märkischen Sveitsin luonnonpuiston ainutlaatuista maisemaa. Voit nauttia puhdasta idylliä hälinästä Berliinin ilmasta ilman paljon vaivaa. Lomamajoituksesi sijaitsee Garzau-kylän ulkopuolella, noin 35 km Berliinissä itään. Vanha metsätalo on romanttisesti kätkeytyneenä vanhojen puiden, niittyjen ja pellonkaivojen väliin vanhan peltokivipyramidin ja Rotes Luchin luonnonsuojelualueen välittömässä läheisyydessä. Tämä yhtye kuuluu linnaan ja sen suunniteltuun puistoon. Garzau on vanha kylä, ensimmäistä kertaa mainittu vuonna 1247. Alueen luultavasti kaunein, ainutlaatuinen ja hiljattain kunnostettu kenttäkivi kirkko Saksassa on peräisin tästä ajasta. 50 m²: n asunto sijaitsee metsätalon yläkerrassa. Kalusteet on järjestetty erittäin rakkaudella vanhojen huonekalujen kanssa. Sinulla on avoin keittiö / oleskelutila (n. 30 m²), jossa on korkealaatuiset keittiövälineet, kuten astianpesukone ja mukava oleskelualue, joka soveltuu lukemiseen ja lounaaseen. Mezzanine kutsuu sinut nukkumaan parina 'puussa'. Jyrkät tikkaat eivät kuitenkaan sovellu pienille lapsille tai vanhemmille. Siellä on erillinen makuuhuone, jossa parivuode (n. 10 m²). Lattialämmityshuoneessa on korkealaatuinen suihku, kulma-amme, wc ja turhamaisuus sekä pesukone. Vesihuolto tulee omasta kaivoksesta. Varotoimenpiteenä tarjoamme vielä vettä, jota voidaan käyttää juomavetenä. Voit nauttia luonnosta jokaisesta ikkunanäkymästä tai kokea sen läheltä kauniilla aurinkoisella terassilla talon edessä. Suuri puutarha tarjoaa monia mahdollisuuksia urheiluun, pienille lapsille on hiekkalaatikko ja paljon leluja. Maatilamme asuu kissa, joka tykkää olla lemmikkieläimistä ja ruokinnasta.Kaunis ympäristömme kutsuu sinut vaellukseen, pyöräilyyn ja lenkkeilyyn. Välittömässä läheisyydessä on DAV-kalastusjärvi. Voit uida ympäröivän alueen eri vesillä kauniilla luonnollisilla auringonottoalueilla tai lentämällä. Nähtävyyksiä ja nähtävyyksiä on monia: Kurstadt Buckow teatterilla, elokuvateatterilla ja Brechthausilla, Oderbruch upealla pyörätiellä Oderdeichillä, Neuhardenbergin linnalla, Strausberg kiipeilymetsällä ja Fåhre Straussen yli ja tietysti matka läheiseen liittovaltion pääkaupunkiin Berliiniin. ei puuttu. Viikonloppuisin ja juhlapyhinä Berliinissä voidaan tarjota ilmainen koko julkinen liikenne kahdelle aikuiselle ja kolmelle lapselle. Vuokranantajat ilmoittavat mielellään näihin toimintoihin.Jos yli neljä vierasta haluaa käyttää asuntoa, saatavilla on toinen makuuhuone, jossa parivuode ja yhden hengen vuode lisämaksusta 15,00 € / yö. Pellavapaketti (pyyhkeet + liinavaatteet) lyhytaikaista käyttöä varten (alle neljä yötä) 7,50 € / henkilö. Voit myös tuoda pyykkipaketit mukanasi.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Altes Forsthaus Im Naturpark, Alleinlage, Eigeneterrasse, Sauna, Viele Badeseen

  • Onko majoituspaikassa Altes Forsthaus Im Naturpark, Alleinlage, Eigeneterrasse, Sauna, Viele Badeseen uima-allas?

    Ei, Altes Forsthaus Im Naturpark, Alleinlage, Eigeneterrasse, Sauna, Viele Badeseen ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Altes Forsthaus Im Naturpark, Alleinlage, Eigeneterrasse, Sauna, Viele Badeseen?

    Ei, Altes Forsthaus Im Naturpark, Alleinlage, Eigeneterrasse, Sauna, Viele Badeseen ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Altes Forsthaus Im Naturpark, Alleinlage, Eigeneterrasse, Sauna, Viele Badeseen pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Altes Forsthaus Im Naturpark, Alleinlage, Eigeneterrasse, Sauna, Viele Badeseen tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Altes Forsthaus Im Naturpark, Alleinlage, Eigeneterrasse, Sauna, Viele Badeseen?

    Lähellä majoituspaikkaa Altes Forsthaus Im Naturpark, Alleinlage, Eigeneterrasse, Sauna, Viele Badeseen sijaitsevat nähtävyydet ovat Alexanderplatz, Airport Berlin Tegel, Kurfürstendamm, Kreuzberg, Charlottenburg, Berliinin päärautatieasema, Berliinin eläintarha, Mercedes-Benz Arena.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Altes Forsthaus Im Naturpark, Alleinlage, Eigeneterrasse, Sauna, Viele Badeseen on?

    Majoituspaikan Altes Forsthaus Im Naturpark, Alleinlage, Eigeneterrasse, Sauna, Viele Badeseen peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.