Hotellit kaupungissa Bangkok (Keski-Thaimaa, Thaimaa)

  108 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
  154 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
  109 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 1. 32 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 2. 57 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 3. 63 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
  123 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 4. 163 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 5. 109 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 6. 73 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024

Hotellit kaupungissa Bangkok

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Bangkok, Thaimaa. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

 • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Bangkok
 • Löydä halvin hotelli kohteesta Bangkok!
 • Varaa aina loistavaan hintaan!

Yksi suosituimmista (Hotels, Bangkok)

 • 97 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • 59 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • 73 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • 38 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Itämaiseen taruun Bangkokin hotelleissa

Thaimaan matkat ovat lisääntyneet suomalaisten keskuudessa huomattavasti viime vuosien aikana ja Bangkok on yksi niistä kaupungeista, jonne suomalaiset matkaavat lomallaan. Suuren suosion takana ovat monet eri tekijät: miellyttävä kulttuuri, upeat nähtävyydet, aurinkoinen ja kuuma ilmasto sekä tietenkin kaikkien näiden myötä tulevat unohtumattomat kokemukset.

Erityisesti kuitenkin Bangkokin hotellien halpa hintataso on turistien mieleen. Tarjolla on useita erilaisia vaihtoehtoja hintaan, joka monille suomalaisille tuntuu käsittämättömän pieneltä summalta. Edullisimmillaan voit yöpyä vain muutamalla kymmenellä eurolla keskustan tuntumassa. Esimerkiksi kolmen tähden hotelli Furama Silom on edullinen vaihtoehto Bangkokin keskustassa. Valuuttana Thaimaassa toimii baht ja yhdellä eurolla saat noin 40 bahtia.

Varatessasi hotellin Bangkokista sinun kannattaa harkita lyhyempien matkojen tekemistä lähistöllä oleviin kaupunkeihin. Saman matkan aikana kannattaa ottaa ilo irti kaikista mahdollisista kaupungeista. Lentomatka Suomesta Thaimaahan on noin kymmenen tunnin luokkaa ja vaikka yöpyminen paikan päällä onkin kohtuu edullista, ovat lentomatkat suht hintavia. Näin ollen useille suomalaisille onkin tullut tavaksi ottaa itselleen pidempi loma ja pyrkiä kiertämään lähialueita mahdollisimman paljon saman reissun aikana.

Thaimaan erilainen kulttuuri

Matkakohteena Bangkok tarjoaa mitä parhaimmat mahdollisuudet vastakohtien ihailemiseen. Laadukkaat hotellit ja modernit ostoskeskukset kohtaavat samassa paikassa ikiaikaiset perinteet ja kulttuurin vuosien takaa.

Kulttuuri Bangkokissa ja Thaimaassa eroaakin täysin siitä, mihin olet tottunut länsimaissa. Valtaosa asukkaista on buddhalaisia ja he käyvätkin useasti temppeleissä ja vaalivat perinteitään. Älä kuitenkaan säikähdä erilaista elämää, pääsääntöisesti kohteliaalla käytöksellä pärjäät pitkälle, joskin erikoistapauksia varten sinun kannattaa selailla internetistä enemmän ohjeita. Temppeleitä varten on muun muassa omia sääntöjä ja vaikka paikalliset ovatkin tiettyyn rajaan asti suvaitsevaisia, ei sinun kannata pyrkiä temppeliin uimapuvussa. Buddhaa esittäviä patsaita, maalauksia ja muita taideteoksia on myös syytä kunnioittaa, eikä niiden edessä esimerkiksi saa turhaan norkoilla. Paikalliset ovat luonteeltaan iloisia ja myös turistien kannattaa säilyttää sama positiivisuus, jotta asiat sujuisivat helposti.

Hotellin osoite kannattaa olla kirjoitettuna lapulle, koska vaikka englannin kielellä pärjääkin kaupungissa kohtuullisen hyvin, ei kaikilta taksikuskeilta luonnistu ulkomaan kielet. Näin ollen he eivät välttämättä ymmärrä heti, minne haluat mennä. Mikäli sen sijaan annat heille osoitteen lapulla, saavat he kohteesi paremmin selville. Suositeltavaa on myös selvittää etukäteen, kuinka paljon matka tulee maksamaan.

Pääset helposti liikkumaan Bangkokissa hotelliltasi muualle kaupunkiin julkisilla kulkuvälineillä, joiden verkosto on mittava. Esimerkiksi juna- ja metroverkostot mahdollistavat nopean ja mukavan liikkumisen paikasta toiseen ilman pelkoa liikenneruuhkista.

Monipuolista ajanviettoa

Bangkokissa ei tule ongelmia ajanvieton suhteen. Kaupungissa on useita ostoskeskuksia, joista tunnetuin lienee MBK, jossa on noin pari tuhatta liikettä. MBK on melkoisen sokkeloinen, joten mikäli liikut ystäviesi tai perheen kanssa, kannattaa esimerkiksi sopia joku tapaamispiste, jos eksytte toisistanne.

Hintataso on yleisesti ottaen edullinen Bangkokissa. Halvat hotellit ovat yleisiä , mutta myös kauppakeskukset kuin paikalliset toritkin ovat edullisempia kuin vastaavat Suomessa. Sinun kannattaakin käyttää hyödyksi kaikki monipuoliset ostospaikat, joita kaupungissa on tarjolla. Joissakin ostoskeskuksissa on myynnissä jäljennöksiä aidoista merkkituotteista, joten varmistu ennen ostamista siitä, että olet saamassa juuri sitä, mitä haluatkin.

Bangkokissa shoppaillessasi kannattaa kantaa käteistä aina mukana. Vaikka pankki- ja luottokortin lukijoita onkin suurimmissa liikkeissä, ei näin ole kuitenkaan välttämättä kaikissa pienimmissä. Käteismaksulla selviät myös nopeammin.

Ruokailua varten voit valita hotellin lähistöllä olevia ravintoloita tai suunnata nauttimaan eksoottisemmista aterioista kadun varsilla oleville kojuille. Katukeittiöistä saat aitoa ja maukasta thai-ruokaa , mutta halutessasi löydät myös suomalaista ruokaa tarjoavia ravintoloita! Thaimaahan onkin muuttanut paljon suomalaisia asumaan, joten esimerkiksi karjalanpiirakoita löydät pienellä hakemisella.

Suosittuja nähtävyyksiä ovat temppelit, joita pelkästään Bangkokin alueella on satoja. Lapsiperheitä houkuttelevat varmasti eläintarha sekä massiivinen vesipuisto liukumäkineen ja vesiputouksineen.

Erilaiset majoitustavat

Valitessasi hotellia Bangkokista on tärkein lähtökohta tietää, mille sijainnille haluat majoittua. Liikkuminen miljoonakaupungissa ei ole aina välttämättä kaikkein helpointa, mutta mikäli päädyt esimerkiksi metrolinjaston varrelle, eivät kulkuyhteydet tuota ongelmia.

Halvimpia hotelleja varten sinun kannattaa tutkailla vaihtoehtoja Banglamphun alueelta, joka onkin erityisesti nuorten reppureissaajien suosiossa. Edullisen majoituksen lisäksi löydät sieltä useita erilaisia ravintoloita ja baareja. Banglamphu ei kuitenkaan sovi kaikille, esimerkiksi jos olet etsimässä majoitusta hiukan rauhallisemmalta alueelta, kannattaa sinun suunnata muualle.

Koska Bangkokin majoitusvalikoima on uskomattoman laaja, löydät parhaiten toiveitasi vastaavan kun suunnittelet valmiiksi, millaisessa paikassa haluat yöpyä. trivagon hakuominaisuuksilla saat helposti valittua näytettäväksi tietyn hintaiset ja tietyllä sijainnilla olevat majapaikat. Vaikkapa hotelli Atrium on neljän tähden hotelli jossa voit majoittua hyvinkin edullisesti.

Ennen kuin kuitenkaan teet hotellivarausta Bangkokiin, kannattaa sinun lukea ja selailla trivagon sivuilta muiden käyttäjien kirjoittamia hotelliarvosteluja ja selailla valokuvia. Mikäli sinulla ei ole paljoa kokemusta Thaimaahan matkustamisesta etkä näin ollen tiedä, minkälaisia yöpymisvaihtoehtoja siellä on, saat muiden kertomuksia lukemalla parhaimman mahdollisen kuvan siitä, millainen majoitus sinua paikan päällä odottaa.

Our top-rated cheap hotels in Bangkok

 • 72 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • 177 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • 139 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
  53 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • 114 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • 27 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • 34 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Bangkok