Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Peace And Relaxation Between Wismar And Boltenhagen (Hohenkirchen, Saksa)

Koko talo/asunto Peace And Relaxation Between Wismar And Boltenhagen (Hohenkirchen, Saksa)

Peace And Relaxation Between Wismar And Boltenhagen

Rauha ja rentoutuminen Wismarin ja Boltenhagenin välillä Viihtyisä huoneisto on osa loma-asuntokompleksia ehdottomasti rauhallisella ja rentouttavalla paikalla. 2-huoneen huoneisto, 57 neliömetriä, tarjoaa tarpeeksi tilaa ja tilaa. Se on laajasti varustettu ja maanpinnan tasolla osittain katettu terassi länteen, joka kutsuu sinut rentoutumaan. Olohuoneessa on pöytä, 4 tuolia, seinäyksikkö, uusi vuodesohva, televisio, DVD-radio-yhdistelmä ja kattotuuletin kaukosäätimellä. Erillinen keittiö on varustettu kaikella, mitä tarvitset lomalla, joten astianpesukone, keraaminen liesi, uuni, jääkaappi / pakastin, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvinkeitin (suodatin ja kapselikone) sekä riittävästi ruokailuvälineitä ja astiat ovat käytettävissä. Varasto tarjoaa tilaa matkalaukkuille ja muille tavaroille.Olipa uiminen vai suihkussa - valinta on sinun. Kylpyamme, wc ja bidee on integroitu.Makuuhuoneessa on 2 vuodetta, joissa mukavat jousipatjat, iso vaatekaappi, jossa 3 liukuvaa ovea, yöpöydät kosketuslampuilla ja myös kattotuuletin. Asunto- ja lomakompleksissa on monia yhteisöllisiä alueita u. a. ulkokylpysauna (maksua vastaan) ja grillipaikka. Käytä grillit siellä tai tuo omat (saa olla kytkettynä vain tälle osoitetulle alueelle). Siellä on myös pesutupa (maksua vastaan), pöytätennishuone ja polkupyörien varastotila sekä vuokra-polkupyöriä. Kalastajat voivat käyttää fileointialuetta ja kellarissa olevaa keskipakastinta. Lasten iloksi, kompleksissa on myös suuri ja hyvin hoidettu leikkikenttä. Pinnasänky / syöttötuoli voi vuokrata (ilmoita rekisteröinnin yhteydessä).Voit nauttia rannasta kahdella tavalla: joko luonnollisena tai uimarannana vuokrattavissa rantatuoleilla. Itämeri kutsuu sinut myös kalastamaan, leijaamaan ja purjelautailuun. Viereisessä urheiluvenesatamassa voit käynnistää oman veneesi ja tarvittaessa vuokrata laituripaikan.Olet joko Boltenhagenissa tai Wismarissa 20 minuutissa. Tämä maailman kulttuurikaupunki luo erinomaisella tavalla antiikin ja modernin tasapainottamisen, eikä sitä pidä jättää määränpäähän. Tarjolla on laaja valikoima vapaa-ajan aktiviteetteja, kuten Wonnemar-vapaa-ajan uima-allas, Phantecknikum, mikroautorata, elokuvateatteri ja lukuisia julkisia leikkipaikkoja. Vanhasta satamasta löydät erilaisia kalastusleikkureita, jotka tarjoavat myytäväksi kalaa, mahdollisuuden satamakierrokseen tai voit viedä lautan sieltä Poelin saarelle. Rostockiin, Schweriniin tai Lyypekiin pääsee alle tunnissa moottoritien kautta. Päiväretki Hampuriin on myös vaihtoehto.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Peace And Relaxation Between Wismar And Boltenhagen

  • Onko majoituspaikassa Peace And Relaxation Between Wismar And Boltenhagen uima-allas?

    Ei, Peace And Relaxation Between Wismar And Boltenhagen ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Peace And Relaxation Between Wismar And Boltenhagen?

    Kyllä, Peace And Relaxation Between Wismar And Boltenhagen noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Peace And Relaxation Between Wismar And Boltenhagen pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Peace And Relaxation Between Wismar And Boltenhagen tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Peace And Relaxation Between Wismar And Boltenhagen?

    Lähellä majoituspaikkaa Peace And Relaxation Between Wismar And Boltenhagen sijaitsevat nähtävyydet ovat Travemünde, Hanseatic City of Lübeck, Skandinavienkai, Lyypekin joulumarkkinat, Hauptbahnhof Lübeck, Alter Leuchtturm Travemünde, Hansa Park, Kücknitz.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Peace And Relaxation Between Wismar And Boltenhagen on?

    Majoituspaikan Peace And Relaxation Between Wismar And Boltenhagen peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.