Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Experience country and be happy in the north of Hamburg - garden villa with 11 beds (Lutzhorn, Saksa)

Koko talo/asunto Experience country and be happy in the north of Hamburg - garden villa with 11 beds (Lutzhorn, Saksa)

Experience country and be happy in the north of Hamburg - garden villa with 11 beds

Koe maa ja olet iloinen Hampurin pohjoispuolella - puutarhahuvila 11 vuodepaikkaa Puutarhahuvila on 250 m²: n tiilitalo yksinäisellä paikalla Tannenhofissa idyllisessä Lutzhornin kylässä, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Hampurista.Piha-alue, jossa on leirin takka, lehtimaja, kiviseinä ja erittäin laajat lasten pelit, tarjoaa runsaat 5000 neliömetriä, ja vieraat voivat käyttää niitä täysin.'Puutarhahuvilassa' on 5 makuuhuonetta ja kaksi kylpyhuonetta, sauna, täysin varustettu keittiö ja suuri parveke. Keittiössä jokainen kokoaa puupöydän ympärille syödä, leikkiä, jutella tai vain rentoutua. Hienoa Weber-kaasugrilliä puutarhassa voidaan käyttää ympäri vuoden.Yksilöllisesti kalustetut huoneet sijaitsevat puutarhakylän yläkerrassa. Suuri Tannenhof-alue on vain hauskaa: koripallon pelaaminen, leikkiminen kettarien kanssa, vuohiin meneminen, olkien linnassa ryöstely, keinut, trampolinointi tai yksinkertaisesti lepääminen ja puiden katsominen: maasto on valtava, lähellä luontoa ja kauniisti suunniteltu , Kukaan ei pääse täällä.Puutarhahuvilassa on myös toimistomme, mutta tämä on varustettu omalla ajotiellä ja tietysti kiinnitämme huomiota vieraiden yksityisyyteen.Suuri puutarha (400 neliömetriä) on käytettävissä yksin puutarhan huvilan asiakkaille, muut pihat jakavat kaikki Tannenhofin vieraat. On vielä kaksi huoneistoa, jotka sijaitsevat 100 metrin päässä puutarhan huvilasta maatilan toisella puolella.Barmstedtin kaupunki on 5 minuutin ajomatkan päässä ja tarjoaa kaikki tarvitsemasi ostokset. Kaksi jäätelöbaaria, jotka haluavat viettää kesän ja Café Schloßgefängnis Rantzauer See -hotellissa (vieraile!) voi nauttia ympäri vuoden kahvista ja kakusta. Veneily, minigolfia, uinti, suuri kirjakauppa, kaikki vain 5 minuutin ajomatkan päässä Tannenhofista.Keskeinen sijainti:- vajaa puolen tunnin ajomatka Hampuriin- Pohjanmeri ja Itämeri voidaan saavuttaa alle tunnissa autollaMuuten puutarhahuvilan ensimmäisessä kerroksessa on toinen asunto.Molemmat huoneistot (pohjakerros ja ensimmäinen kerros) voidaan liittää portaikkoon tilavassa käytävässä. Koko huvilassa voi levätä, pelata, lukea - jopa 16 ihmistä - vain viettää mukava aika yhdessä. Tarvittaessa huoneisto pohjakerroksessa voi vuokrata helposti - katso 'puutarha huvila alapuolella'. Lisätietoja Tannenhof Bornholdtista voi olla googlessa tarvittaessa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Kylpylä
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Experience country and be happy in the north of Hamburg - garden villa with 11 beds

  • Onko majoituspaikassa Experience country and be happy in the north of Hamburg - garden villa with 11 beds uima-allas?

    Ei, Experience country and be happy in the north of Hamburg - garden villa with 11 beds ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Experience country and be happy in the north of Hamburg - garden villa with 11 beds?

    Ei, Experience country and be happy in the north of Hamburg - garden villa with 11 beds ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Experience country and be happy in the north of Hamburg - garden villa with 11 beds pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Experience country and be happy in the north of Hamburg - garden villa with 11 beds tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Experience country and be happy in the north of Hamburg - garden villa with 11 beds?

    Lähellä majoituspaikkaa Experience country and be happy in the north of Hamburg - garden villa with 11 beds sijaitsevat nähtävyydet ovat Hampurin päärautatieasema, Hampurin lentokenttä, Reeperbahn, St Pauli, Hamburg Messe, Altona, Hampurin satama, Hampurin kaupungintalo.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Experience country and be happy in the north of Hamburg - garden villa with 11 beds on?

    Majoituspaikan Experience country and be happy in the north of Hamburg - garden villa with 11 beds peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.