Hotellit kaupungissa Tukholma (Tukholman lääni, Ruotsi)

  107 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
 1. 99 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
  67 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
  112 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
 2. 67 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
 3. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 4. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Hotellit kaupungissa Tukholma

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Tukholma, Ruotsi. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

 • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Tukholma
 • Löydä halvin hotelli kohteesta Tukholma!
 • Varaa aina loistavaan hintaan!

Yksi suosituimmista (Hotels, Tukholma)

  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  120 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • 108 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
 • 107 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024

TUKHOLMA – GAMLA STANIN KADUILTA SÖDERMALMIN KUPPILOIHIN

Tukholma, tuo Itämeren rannalla sijaitseva tyylikäs ja historiallinen pääkaupunki on mielenkiintoinen matkakohde. Miksi lähteä merta edemmäs kalaan, kun voi tehdä viikonloppumatkan naapurimaan upeaan pääkaupunkiin? Tukholmasta löytyy kaikkea mitä ihminen voi lomaltaan kaivata: mielenkiintoisia nähtävyyksiä, museoita, kulttuuri- ja ostosmahdollisuuksia sekä laadukkaita ravintoloita.

Tukholmaa vallitseva viehättävän merellinen tunnelma on kaupungin upean sijainnin ansiota, sillä kaupunki on rakennettu neljälletoista saarelle. Keskusta on kompakti ja kaupungin tärkeimmät nähtävyydet sijaitsevat verrattain pienellä alueella, joten käveleminen onnistuu helposti paikasta toiseen. Vanhankaupungin kapeilta kujilta kuninkaanlinnaan ja Sergelin torilta Gröna Lundiin käy kulku näppärästi jalkaisin sään ollessa suotuisa. Muussa tapauksessa julkinen liikenne toimii erittäin hyvin ja säännöllisesti - hyppää vaikka tunnelbanan kyytiin ja matkusta sillä pitkin kaupunkia.

Halvat risteilyt houkuttelevat useita matkaajia päivämatkalle Tukholmaan, mutta kaupunki tarjoaa nähtävää paljon myös pidemmälle matkalle. Hotellit, hostellit ja huoneistohotellit ovat Tukholmassa laadukkaita, tehden kaupungista hyvän lomakohteen eri budjeteilla matkaaville. Tekemistä tässä Pohjoismaiden suurimmassa kaupungissa löytyykin varmasti! Mielenkiintoinen historia ja arkkitehtuuri yhdistettynä aktiiviseen kaupunkielämään ja kulttuuriin luo mainiot puitteet kaupunkilomalle.

Hyvä vaihtoehto Tukholmassa yöpymiseen on esimerkiksi kaupungin perustajan mukaan nimetty hotelli Birger Jarl. Hotellin sijainti kaupungin keskustassa on lyömätön. Hyvätasoisen hotellin palvelut kelpaavat myös nirsommalle, sillä yöpyminen hotellin upeasti sisustetuissa huoneissa on varmasti onnistunut.

GAMLA STANIN KAPEAT KADUT

Vanhakaupunki eli Gamla Stan on Tukholman sydän ja kenties paras paikka aloittaa tutustuminen paikalliseen elämänmenoon. Kaupungin vanhin osa sijaitsee keskellä nykyisen Tukholman kaupunkia, joka on rakennettu suurilta osin yhdelle alueen saarista. Gamla Stanissa on viehättävän keskiaikainen tunnelma, jossa voi kadota kapeille mukulakivikujille ja ihailla pastellinsävyisten talojen jatkuvaa rivistöä. Vanhastakaupungista löytyy useita kirkkoja, pieniä kivijalkaputiikkeja sekä matkaajille suunnattuja liikkeitä.

Vanhankaupungin ytimessä on Stortorgetin tori, jota ympäröi pittoreskit keskiaikaiset talot. Toria reunustavissa taloissa on mahdollista vierailla Nobel-museossa, jossa voi tutustua Nobelin tieteen- tai taiteenpalkinnon saaneisiin. Lähellä Stortorgetia sijaitsee Tukholman tuomiokirkko eli Storkyrkan, joka on rakennettu 1200-luvulla. Myöhemmin kirkosta muovattiin barokkilaistyylinen, mutta sisällä on vielä nähtävissä keskiajan tunnelmaa. Kirkko on kuuluisa erityisesti siellä sijaitsevan Pyhän Yrjön patsaan ansiosta.

Vanhassa kaupungissa sijaitsee myös kuninkaanlinna, jossa kansansuosiota nauttiva kuningasperhe pitää majaansa. Valtava linna on yksi Tukholman tärkeimmistä nähtävyyksistä, joka kannattaa käydä tarkistamassa erityisesti illan hämärässä linnan valojen heijastuessa veteen. Linnassa voi myös käydä vierailulla, sillä siellä on esimerkiksi useita museoita, joissa voi tutustua Ruotsin kuningasperheen historiaan ja vaiheisiin. Vain muutaman tiedossa on, että Kuninkaanlinnassa asustelee tarinan mukaan myös kaksi kummitusta: kellarissa asustavan Harmaan ukon uskotaan suojelevan linnaa, kun taasen kohtaaminen Valkean rouvan uskotaan ennustavan kuninkaallisen perheen jäsenen menehtymistä.

Gamla Stan on oivaa aluetta myös yöpymiseen, sillä vanhankaupungin hotellit ovat laadultaan hyviä ja romanttisia. Tukholma on vanhassakaupungissa rauhallisimmillaan ja tuntuisi kuin olisi pienessä kylässä suurkaupungin sijasta. Majoitus sujuu mainiosti esimerkiksi vanhaa merellistä aikaa henkivässä hotelli Lord Nelsonissa, jonka sijainti on lyömätön aivan vanhan kaupungin sydämessä.

SÖDERMALMIN TRENDIEN PAULOISSA

Vanhakaupunki kuuluu virallisesti Södermalmin kaupunginosaan, mutta Södermalm on ehdottomasti muutakin kuin vain Gamla Stan. Södermalm on Tukholman trendikkäin kaupunginosa, josta löytyvät niin hyvät ravintolat, kahvilat, klubit kuin kirpputoritkin. Södermalm sijaitsee kaupungin eteläosassa, lähellä Tukholman matkustajaliikenteeseen keskittynyttä satamaa.

Tukholma on yleisesti ottaenkin tyylikäs ja trendikäs kaupunki, mutta Södermalm erityisesti kantaa oman kortensa maineeseen. Tänne kannattaa mennä, jos keskusta ja Drottninggatanin ihmisvilinä alkaa tuntua liian ahdistavalta. Södermalm tunnettiin ennen työväen asuinalueena, josta se on vähitellen kehittynyt yhdeksi Euroopan katu-uskottavimmista kaupunginosista. Keskiluokkaistumisen myötä Söderin hinnat eivät ole enää niin edulliset kuin aikoinaan, mutta josta on helpompi löytää pienemmällä summalla palveluita kuin ydinkeskustasta. Alueella vallitsee boheemi ilmapiiri ja alue onkin usean vaihtoehtokulttuuria suosivan kohde Tukholman lomalla.

Monet hotellit sijaitsevat Södermalmin puolella, joten alueella yöpyminen on hyvä vaihtoehto. Södermalmissa sijaitsee esimerkiksi erikoinen hostelli ja hotelli The Red Boat, joka on kirjaimellisesti punainen laiva, ollen kiinni Södermalmin rannassa. Hostelli on edullinen vaihtoehto budjettimatkaajalle – laadusta tinkimättä. Autenttisen laivaympäristön lisäksi on mahdollista nauttia mahtavasta näköalasta vastapäätä olevaan vanhaankaupunkiin.

LASTEN KANSSA MATKUSTAVIEN SUOSIKKIKOHDE

Tukholma on oiva paikka myös perheen kanssa matkustaville, sillä kaupungista löytyy monenlaista tekemistä ja näkemistä lapsiperheille. Djurgårdenin saari on lasten kanssa matkustaville ehdoton matkakohde. Gröna Lundin 1800-luvun lopulla perustettu huvipuisto on hurjapäiden suosikki, ja huvipuiston maailmanpyörästä avautuu huikeat maisemat yli Tukholman. Saarelta löytyy myös Skansenin eläinpusto, ulkoilmamuseo sekä useita muita museoita.

Yksi kaupungin hienoimmista nähtävyyksistä on Pohjoismaiden vierailluin museo, Vasa-museo. Vasa-nimistä laivaa rakennettiin 1600-luvun alussa vuosikaudet ja oli valmistuttuaan Ruotsin laivaston suurin alus. Laiva valitettavasti upposi neitsytmatkallaan vain reilun kilometrin päässä satamasta lähdön jälkeen, ja makasi meren pohjassa huimat 333 vuotta. Nykypäivänä Vasa-laiva on ainoa jäljellä oleva laiva, joka on rakennettu 1600-luvulla. Laiva on säilynyt lähes täydellisesti alkuperäisessä kunnossaan kauniine yksityiskohtineen ja veistoksineen.

Junibacken on ihanaisen Astrid Lingrenin maailmaan perustuva huvipuisto, jossa viihtyvät niin lapset kuin lastenmieliset. Museossa voi tutustua kaikkiin Astrid Lingrenin maailman sankareihin kuten Katto-Kassiseen ja Vaahteramäen Eemeliin, mutta myös muihin lapsuuden suosikkeihin kuten Viiruun ja Pesoseen sekä Mikko Mallikkaaseen. Kenties paras asia huvipuistossa on Satujuna, jonka kyydissä istuen pääsee viettämään hetken sekä Leijonamielen veljesten että Ronja Ryövärintyttären kanssa. Kierroksen voi päättää vierailemalla oikeassa Peppi Pitkätossun Huvikummussa!

Tukholmassa on myös runsaasti leikkipuistoja, joissa voi temmeltää perinteisissä kiipeilytelineissä ja muissa leikkipuistojen leikkivälineissä. Esimerkiksi keskustassa sijaitseva Vasaparken on hyvä vaihtoehto – asuipa itse Astrid Lingren puiston laidalla olevassa talossa. Mikäli loma asuu talviaikaan, puistossa on mahdollista luistella talvisin hoidetulla jäällä. Lapsiperheiden majoitukseen useimmiten sopiva vaihtoehto on huoneisto- tai kylpylähotelli. Hyvä valinta on huoneistohotelli Biz Apartment Gärdet, jonka huoneistot sijaitsevat lähellä merta. Hotelli on erityisen hyvä lapsille, sillä tilavissa huoneistoissa on tilaa temmeltää. Varaa matka hyvissä ajoin ja hyödynnä sopivin hotellitarjous!

Our top-rated cheap hotels in Tukholma

 • 154 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
  56 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  139 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:huhti 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden