Hotellit kaupungissa Amsterdam (Pohjois-Hollanti, Hollanti)

 1. 98 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 2. 122 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 3. 72 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 4. 65 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 5. 97 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
  66 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 6. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 7. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 8. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 9. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Hotellit kaupungissa Amsterdam

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Amsterdam, Hollanti. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

 • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Amsterdam
 • Löydä halvin hotelli kohteesta Amsterdam!
 • Varaa aina loistavaan hintaan!

Yksi suosituimmista (Hotels, Amsterdam)

  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • 137 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • 76 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Hotelli tulppaanien keskeltä Amsterdamista

Alankomaiden tunnetuin kaupunki Amsterdam kiinnostaa seikkailunnälkäisiä turisteja ympäri vuoden. Kaupungista puhuttaessa useille tulee mieleen Amsterdamin hotellivalikoima, joka on yksi Euroopan laajimmista ja monipuolisimmista. Varmasti yhtä monelle kaupunki kuvastaa vapaata ilmapiiriä ja kattavia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia.

Halvimmat Amsterdamin hotellit houkuttelevat erityisesti nuoria viikonloppulomalle lähteneitä reissaajia. Kaupungissa riittääkin baareja ja kahviloita moneen makuun , joissa on helppo nauttia kiireettömästä ilmapiiristä. Mielenkiintoista on se, että monet päiväsaikaan rauhallisilta vaikuttavat kahvilat muuttuvat vähitellen iltaa kohden suosituiksi yökerhoiksi.

Amsterdamia ei kuitenkaan kannata erehtyä pitämään pelkkänä huvittelukaupunkina. Valikoimassa on useita mielenkiintoisia museoita ja historiallisia rakennuksia, jotka takaavat onnistuneen kulttuurimatkan. Yksi suosituimmista on maailmankuulun taiteilijan Vincent van Goghin taideteoksia esittelevä Van Gogh –museo.

Joistakin hotelleista voit vuokrata polkupyöriä, joka onkin paikallisten suosituin liikkumismuoto. Jos haluat itse päästä matkaamaan pyörällä, voit myös vuokrata kulkuvälineen erilaisista vuokraamoista. Halvimmillaan hinta on suunnilleen noin 10 euroa päivää kohden. Pyöriä näkee jatkuvasti muun liikenteen seassa ja koska se on paikallisille niin yleinen kulkuväline, autoilijat osaavat ottaa kaksipyöräiset hyvin huomioon. Tiettyä turvallisuutta on kuitenkin syytä noudattaa oman etunsa vuoksi, mikäli päädyt polkupyörän selkään.

Amsterdam on myös kuuluisa lukuisista kanaaleistaan ja sinun kannattaakin lähteä kanavaristeilylle rentoutumaan ja nauttimaan maisemista. Kanavaristeily on miellyttävä ja erilainen tapa tutustua kaupungin tarjontaan. Erityisesti ilta-aikaan risteilyt ovat suosittuja, kun hämärä laskeutuu vähitellen ja kaupunki näyttäytyy komeasti iltavalaistuksessaan.

Monipuoliset kulttuurikohteet

Etsiessäsi hotellia Amsterdamista kannattaa muistaa, että esimerkiksi päärautatieaseman ympäristö on ajoittain melko rauhatonta. Mikäli olet lähtemässä ainoastaan rentoutumaan tai nauttimaan kulttuurista, onkin suositeltavaa, että valitset hotellin muulta alueelta. Esimerkiksi Museumpleinin ympäristö noin kolmen kilometrin päässä rautatieasemalta on usein rauhallisempi alue yöpyä, mutta kuitenkin hyvällä sijainnilla, jos jossakin kohtaa kuitenkin kiinnostaa lähteä tutustumaan yöelämään.

Museumplein on alue, jossa sijaitsee Amsterdamin Van Gogh –museon lisäksi myös Alankomaiden kansallismuseo Rijksmuseum, sekä modernia taidetta edustava Stedelijk Museum. Kansallismuseossa sinun on mahdollista ihailla muun muassa Rembrandtin teoksia, kun taas puolestaan Stedelijkissa sinulle esitellään uudemman tyylilajin taidetta.

Valitsemalla Museumpleinin läheltä hotellin, kaupungin muutkin viihdykkeet ovat sinua lähellä. Alueella on esimerkiksi useita hyviä ruokaravintoloita ja massiivinen Vondelparkin puisto on aivan kävelymatkan päässä. Kattavat julkisen liikenteen yhteydet mahdollistavat myös siirtymisen kauemmaksi.

Halvimmista hotelleista Amsterdamin Museumpleinilla mainittakoot muun muassa Vossius Vondelpark, jonka historiallinen rakennus on sisältä kaikkea muuta kuin antiikkinen. Huoneet ovat muun muassa taulutelevisioilla ja iPod-telakoilla varustettuja.

Toisen maailmansodan aikana Amsterdamissa piileskellyt Anne Frank on yksi tunnetuimmista sodan uhreista. Piilopaikka toimii nykyisellään museona ja siellä on nähtävillä esimerkiksi osia Anne Frankin pitämästä päiväkirjasta, jota hän kirjoitti piileskelyn aikana. Talo sijaitsee Jordaanin kaupunginosassa noin parin kilometrin päässä rautatieasemalta.

Nauti ravintoloiden tarjonnasta

Ruokailua varten monissa hotelleissa on omat ravintolat , mutta kannattaa ehdottomasti käydä myös nauttimassa ulkona syömisestä. Suositeltava elämys on istahtaa paikalliseen pubiin nauttimaan pubiruokaa. Tarjolla on usein esimerkiksi makkaraa, joka varmasti hiljentää nälän. Hiukan laadukkaampaa ruokaa voit nauttia joissakin useista gourmet-ravintoloista. Menet minne tahansa, pyri ainakin maistelemaan erilaisia juustoja, joita kaupungissa on tarjolla. Suosittuja ovat muun muassa gouda- ja edamjuustot.

Siinä missä Alankomaat ja Amsterdam ovat tunnettuja polkupyöristään, on tulppaani vähintään yhtä tunnettu symboli. Vaikka et ostaisikaan kukkia hotellihuoneesi piristykseksi, käy kuitenkin ihailemassa kukkien väriloistoa markkinoilla. Esimerkiksi Singelin kanaalin varrella olevat kukkamarkkinat tarjoavat pelkkien tulppaaneiden lisäksi myös muita välineitä puutarhan hoitoon. Lähiympäristössä on myös vaatekauppoja, joten pelkästään kukkia varten ei tarvitse lähteä ostoksille.

Hotellit helposti trivagon avulla

On suunnitelmissasi sitten yöpyä Amsterdamissa halvassa hotellissa tai mikäli haluat lähteä vaikka viettämään hääpäivää täyden palvelun hotelliin, löydät kaikki parhaimmat vaihtoehdot trivagon hotellivertailulla. Käytä mieleisiäsi suodattimia ja valitse paras hinta parhaalle majoitukselle!

Amsterdamin halvimpia hotelleja on Art Hotel Amsterdam, jossa nimensä mukaisesti on taide vahvasti läsnä. Huoneet ovat tyylikkäästi sisustettuja ja aulatiloissa pääset ihailemaan mielenkiintoisia teoksia. Saapuminen luonnistuu helposti esimerkiksi julkisia kulkuvälineitä käyttäen.

Romanttista lomaa suunnitellessa yksi sopivimmista hotelleista lienee De l’Europe. 1800-luvun linnamainen rakennus tarjoaa majoittujille kaikki tyylikkäimmät palvelut, uima-altaista ja spa-palveluista lähtien. Kaikki kaupungin parhaimmat ostosmahdollisuudet ovat aivan kävelymatkan päässä, kuin myös museotkin.

Our top-rated cheap hotels in Amsterdam

 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  65 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 • 74 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Amsterdam