Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 1 Zimmer Unterkunft In Hohen Wieschendorf (Hohenkirchen, Saksa)

Koko talo/asunto 1 Zimmer Unterkunft In Hohen Wieschendorf (Hohenkirchen, Saksa)

1 Zimmer Unterkunft In Hohen Wieschendorf

2 huonetta Majoitus Hohen Wieschendorf Idyllisessä, suojellussa luonnonmaisemassa, vain kivenheiton päässä rannikolta, tämä tilava huoneistokompleksi, jossa on erilaisia huoneistoja onnistuneeseen lomaan. Olitpa aktiivinen urheilussa, kulttuurisesti kiinnostunut tai vain rentoutua hektisestä arkielämästä: Täällä olet juuri oikeassa.Tämä kohde on moderni kolmen huoneen huoneisto. Vuodesta kauniisti kalustettu olohuone sinulla on pääsy parvekkeelle, ja valoisa keittiö on varustettu kaikella mitä tarvitset lomien aikana kätevän omavaraisuuden. Saatavilla on myös matkalaukkujen ja muiden tavaroiden säilytystila.Lomakeskuksen yleisissä tiloissa on u. a. Ulkouima sauna (maksua vastaan) ja grillipaikka. Käytä siellä olevia grillipaikkoja tai tuo omia (niitä saa käyttää vain tässä nimettyyn alueeseen). Hotellissa on myös yhteinen huone, jossa on pesukone ja kuivausrumpu maksua vastaan, pöytätennishuone ja polkupyörän varastotila. Polkupyöriä, e-polkupyöriä ja kuljetusajeluja voi vuokrata tai varata ulkoisen palveluntarjoajan kautta suoraan paikan päällä. Jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä Poel-palveluun. Kalastajat voivat käyttää kellarissa olevaa fileointialuetta ja keskeistä jäätymislaitosta, ja metsästyksestä kiinnostuneille voidaan järjestää ryhmähyökkäyksiä. Kompleksissa sijaitsee lasten ilo sekä suuri leikkipaikka. Pinnasänky / sy��ttötuoli voidaan vuokrata (ilmoittakaa rekisteröinnin yhteydessä).Tämä loma-asunto johtuu sen sijainnista golfkentän vieressä, etenkin vieraille, jotka eivät halua jäädä pois tästä nurmipelistä lomalla. Hieman mäkinen, 18-reikäinen golfkenttä tarjoaa upeat näkymät veteen.Hieno hiekkaranta voi nauttia kahdesta asiasta: joko luonnollisesta tai maisemoidusta rannasta, jossa on vuokrattavia rantatuoleja. Itämeri pyytää myös kalastusta, leijaa ja purjelautailua. Viereisessä venesatamassa voit vuokrata oman veneen maksua vastaan ja tarvittaessa vuokrata veneen. Läheisessä surffaus-, leija- ja purjehduskoulussa Novasolin asiakkaat saavat alennuksen.Olet Wismarissa 20 minuutissa. Tämä maailman kulttuurikaupunki luo tasapainotuksen antiikin ja nykyaikaisuuden välillä erinomaisella tavalla, eikä sitä pitäisi jättää pois retkikohteeksi. Vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten Wonnemarin vapaa-ajan uima-allas, Phantecknikum, kartiorata, elokuvateatteri ja lukuisia julkisia leikkikenttiä. Vanhassa satamassa löytyy erilaisia kalastusaluksia, jotka tarjoavat kalaa myytäväksi, myös mahdollisuuden kiertää satamaa, tai voit ottaa lautan Poelin saarelle. Rostockiin, Schweriniin tai Lyypekkiin pääsee helposti moottoritien kautta,- Autotalli a. d.Grund / ilmaiseksi- Mukana kulutuskulut- Nuorisoryhmät eivät ole sallittuja- Wi-Fi (maksullinen)- Valinnainen: vuodevaatteet / pyyhkeet.- Lemmikkieläimet: 2

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Koko talo/asunto
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Satelliitti-TV

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 1 Zimmer Unterkunft In Hohen Wieschendorf

  • Onko majoituspaikassa 1 Zimmer Unterkunft In Hohen Wieschendorf uima-allas?

    Ei, 1 Zimmer Unterkunft In Hohen Wieschendorf ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 1 Zimmer Unterkunft In Hohen Wieschendorf?

    Ei, 1 Zimmer Unterkunft In Hohen Wieschendorf ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 1 Zimmer Unterkunft In Hohen Wieschendorf pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 1 Zimmer Unterkunft In Hohen Wieschendorf tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 1 Zimmer Unterkunft In Hohen Wieschendorf?

    Lähellä majoituspaikkaa 1 Zimmer Unterkunft In Hohen Wieschendorf sijaitsevat nähtävyydet ovat Travemünde, Hanseatic City of Lübeck, Skandinavienkai, Lyypekin joulumarkkinat, Hauptbahnhof Lübeck, Alter Leuchtturm Travemünde, Hansa Park, Kücknitz.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 1 Zimmer Unterkunft In Hohen Wieschendorf on?

    Majoituspaikan 1 Zimmer Unterkunft In Hohen Wieschendorf peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.