Hotellit kaupungissa Singapore (Singapore)

  635 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
  269 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
  304 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 1. 140 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:marras 2024
 2. 88 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
  92 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
  199 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
 3. 120 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
  180 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
  284 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024

Hotellit kaupungissa Singapore

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Singapore, Singapore. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

 • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Singapore
 • Löydä halvin hotelli kohteesta Singapore!
 • Varaa aina loistavaan hintaan!

Yksi suosituimmista (Hotels, Singapore)

 • 159 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
 • 402 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 • 143 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:syys 2024
 • 336 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
 • 94 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
  62 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024

Koe pala Aasiaa yhdessä Singaporen hotelleista

Ulkopuolisen mieleen on kaupunkivaltio Singaporesta todennäköisesti asettunut kuva tiukasti kontrolloidusta, betonisesta ja vauraasta Aasian valtiosta. Suurilta osin mielikuva pitää paikkansa, mutta harva tulee ajatelleeksi, että trooppisen sijaintinsa vuoksi myös viheralueita riittää aivan keskustaan saakka ja pohjimmiltaan Singapore on hyvinkin aasialainen. Arkielämästä löytyy niin intialaisia kuin kiinalaisiakin piirteitä. Kulttuurien monipuolisuus näkyy myös Singaporen hotellivalikoimassa, josta voit löytää erittäin hienostuneita ja länsimaisia, mutta myös perinteiseen aasialaiseen tyyliin sisustettuja majapaikkoja. Halpaa hotellia Singaporesta halutessasi, on paras mahdollisuuksien mukaan matkustaa kaupunkiin viikonloppuna, turistikauden ulkopuolella, jolloin hintoja usein lasketaan melko reilullakin kädellä.

Länsimaisuutensa takia Singaporea pidetään yleisesti melko helppona kohteena aloittaa Aasian matkailu; useat asiat toimivat samaan tapaan, mutta aasialainen kulttuuri on silti vahvasti läsnä. Moniin vapauksiin tottuneiden turistien on kuitenkin hyvä pitää mielessä, että muun muassa sylkeminen, julkisissa kulkuneuvoissa syöminen tai juominen sekä roskaaminen ovat kovilla sakoilla rangaistavia tekoja – huumeiden hallussapidosta voi seurauksena olla pahimmillaan kuolemantuomio. Kielletyistä asioista muistuteaan monissa paikoissa kyltein, jotka kannattaakin tarkastaa paikalle saavuttuasi.

Hemmottele makuhermojasi shoppailun välissä

Singaporea kutsutaan Aasian kulinaariseksi keskukseksi, eikä turhaan: kaupungissa avautuu eteesi uskomaton makujen maailma, joka on tulosta alueen monikulttuurisesta taustasta. Muun muassa japanilainen, italialainen, kiinalainen, ranskalainen ja intialainen keittiö ovat edustettuina Singaporen ravintoloiden meressä. Turistit voivat rekisteröityä nettisivulla, jolta on mahdollista ladata suuriinkin alennuksiin oikeuttavia ruokakuponkeja , joskaan asiasta ei kovaan ääneen huudella. Ruokalaji, jota kaupungissa ollessaan on ehdottomasti kokeiltava, on kansallisruoka Singapore Chili Crab, jonka seurana kannattaa maistaa paikallista Tiger Beer-olutta. Olet myös kenties kuullut Singapore Sling –drinkistä, jota voit tilata kenties Singaporen tunnetuimman luksushotelli Rafflesin baarista, jossa kyseinen juoma on alunperin keksittykin. Kyseinen viiden tähden hotelli on muutenkin hyvin suosittu ja arvostettu, mikäli kaipaat lomallasi ylellisyyttä, voi tässä olla oikea valinta sinulle.

Vaikka et olisikaan suuri shoppailun ystävä, voi mielesti hyvinkin muuttua Singaporessa, jossa ostosmahdollisuudet tuntuvat loputtomilta ja tarjolla on lähes kaikkia. Valtio ei verota alkoholin ja tupakan lisäksi muita tuotteita, jonka vuoksi esimerkiksi huippuelektroniikka on huomattavasti edullisempaa kuin Suomessa. Kannattaa myös pitää silmät auki esimerkiksi laadukkaan silkin varalta, jota on Aasiassa yleisestikin tarjolla huokeaan hintaan. Kaupungin tunnetuin ostoskatu on useita kilometrejä pitkä Orchard Road, jonka varrelta löydät ostoskeskuksia ja merkkiliikkeitä toinen toisensa perään – lähistöltä löytyy myös paljon hotelleja, mikäli haluat mahdollisimman lähelle ostostaivasta. Kesällä matkustavien kannattaa ajoittaa matkansa ”Great Singapore Salen” ajalle, jolloin kaupat täyttyvät hurjista tarjouksista.

Teemapuistojen taivas

Sentosa Island on yksi Singaporen ympäristön saarista, joista suurin osa on asumattomia. Sentosasta on kuitenkin vuodesta 2010 alkaen määrätietoisesti rakennettu viihdekeskusta turisteille. Muutaman kilometrin mittainen hiekkaranta, kasinoja, ravintoloita, luksushotelleja, maailman suurin akvaario, perhos- ja hyönteispuisto sekä Universal Studios –teemapuisto takaavat vierailijoille paljon tehtävää ja nähtävää. Saarelle pääsee mantereelta valintansa mukaan joko siltaa tai World Trade Centerilta alkavaa, lasipohjaista köysirataa pitkin. Kumman itse valitsisit? Halvimmillaan saaren hotelleissa pääsee yöpymään 100-150 euron hinnalla, jolla takaat itsellesi varmasti rahan arvoisen kokemuksen.

Lapsiperheille löytyy kaupungista paljon muutakin tekemistä: Jurong-lintupuisto sekä kaupungin eläintarha ovat kehuttuja vierailukohteita. Etenkin eläintarhassa pimeyden laskettua järjestettävä yösafari kerää vuosi toisensa jälkeen huikean määrän kävijöitä. Halutessasi upean näkymän kaupungin yli, tarjoaa 165-metrinen Singapore Flyer, maailman suurin maailmanpyörä, siihen mahdollisuuden.

Majoitu budjettisi mukaisesti

Yleisesti ottaen on Singaporessa majoittuminen melko kallista, mutta reppureissaajatkin löytävät sieltä varmasti itselleen sopivan vaihtoehdon. Halvimmat hotellit löytyvät Chinatownin, Little Indian ja Bugisin kaupunginosista – aivan keskustaan ei pikkurahalla siis välttämättä pääse. Liikenneyhteydet kaupungissa toimivat kuitenkin moitteettomasti, jonka vuoksi sijainnista voi hyvin hieman tinkiä. Esimerkiksi Fragrance-ketjulla on monia toimivia hotelliratkaisuja ympäri kaupunkia, eivätkä hinnat huimaa päätä.

Mikäli haluaa majoittua keskihintaisessa hotellissa, löytyy niitä keskutankin alueelta useita. Fairmont Singapore, jonka hotellihuoneen hinnat pyörivät 150-200 euron välillä, on palkittu loistavasta palveluasenteestaan useaan kertaan ja sen huoneet ovat valoisia, siistejä ja tilavia. Fairmont on etenkin liikematkaajien suosiossa.

Our top-rated cheap hotels in Singapore

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Singapore