Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto New, Modern And Very High Quality 3 Rooms Whg Central, At The Lake (Itzehoe, Saksa)

Koko talo/asunto New, Modern And Very High Quality 3 Rooms Whg Central, At The Lake (Itzehoe, Saksa)

New, Modern And Very High Quality 3 Rooms Whg Central, At The Lake

Uusi, moderni ja erittäin korkealaatuinen 3 huonetta Whg keskellä, järven rannalla Etsit raikas ja kaunis asunto Itzehoe? He rakastavat rauhaa ja haluavat illalla jälleen jalka pitkin järven, kaupungin tai ostoksille. Meidän asunto (yksi 4) Ne ovat 'Vanhan letkun Pesula' tuntea olonsa kotoisaksi.4 huoneen huoneisto (keittiö, makuuhuone 1,2,3, kylpyhuone) on varustettu seuraavasti:- Full HD-taulutelevisio satelliittivastaanotolla- Keksinnön mukainen ilmanvaihtojärjestelmä jatkuvasti optimaaliseen ilmastoon- Lattialämmitys kylpyhuoneessa ja keittiössä- iso amerikkalainen jääkaappipakastin- täysin varustettu keittiö, jossa uuni / mikroaaltouuni-yhdistelmälaite, liesi, liesituuletin, ruokailuvälineet, leivänpaahdin, vedenkeitin,  Kahvinkeitin, lasit, kupit, lautaset, keittiöpöytä ja paljon muuta.- Kylpyhuone Villeroy & Boch -kylpyhuonekaluilla ja Grohe Rainshower -suihkulla- Makuuhuoneessa parivuode ja vaatekaappi- Vierashuone, TV ja vuodesohvaPyynnöstä tarjoamme sinulle myös nopean VDSL-WLAN-verkon, pysäköintipaikan suoraan huoneiston edessä ja / tai autokatos.Jos haluat urheilla, joten voit käyttää polkupyörän vuokraus.Sinulla on myös mahdollisuus pestä pyykkiä pidempään oleskeluun pesutupa.Kuten näette, pidämme erittäin tärkeänä, että tunnet kotona ja tarvitse menettää mitään edes pidempään oleskeluun.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Hiustenkuivaaja
  3. Lämmitys
  4. Vedenkeitin
Liikuntamahdollisuudet
  1. Biljardi
  2. Keilaus
  3. Polkupyörien vuokraus
  4. Golfkenttä
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa New, Modern And Very High Quality 3 Rooms Whg Central, At The Lake

  • Onko majoituspaikassa New, Modern And Very High Quality 3 Rooms Whg Central, At The Lake uima-allas?

    Ei, New, Modern And Very High Quality 3 Rooms Whg Central, At The Lake ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa New, Modern And Very High Quality 3 Rooms Whg Central, At The Lake?

    Kyllä, New, Modern And Very High Quality 3 Rooms Whg Central, At The Lake noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa New, Modern And Very High Quality 3 Rooms Whg Central, At The Lake pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, New, Modern And Very High Quality 3 Rooms Whg Central, At The Lake tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa New, Modern And Very High Quality 3 Rooms Whg Central, At The Lake?

    Lähellä majoituspaikkaa New, Modern And Very High Quality 3 Rooms Whg Central, At The Lake sijaitsevat nähtävyydet ovat Hampurin lentokenttä, Altona, Eimsbüttel, Barclaycard Arena, WackenOpenAir, Hagenbeckin eläintarha, Sporthalle Hamburg, Othmarschen.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa New, Modern And Very High Quality 3 Rooms Whg Central, At The Lake on?

    Majoituspaikan New, Modern And Very High Quality 3 Rooms Whg Central, At The Lake peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.