Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Large Comfort Apartment - Holsteinische Schweiz - Centrally Located (Eutin, Saksa)

Koko talo/asunto Large Comfort Apartment - Holsteinische Schweiz - Centrally Located (Eutin, Saksa)

Large Comfort Apartment - Holsteinische Schweiz - Centrally Located

Suuri mukavuutta huoneisto - Holsteinische Sveitsi - keskeinen sijainti - järvi Vain viiden minuutin kävelymatkan päässä Eutin-järveltä on mukavasti kalustettu 100 m²: n huoneisto 2 hengelle korkeintaan 6 hengelle. Lisäksi on saatavilla huvimaja. Mielellään vieraitamme aamulla käyttää kesällä jopa eri paikkaa auringossa tai varjossa nauttia aamiaista. Ja usein meidän grilliä käytetään. Asunnossa löydät hyvin varustettu keittiö, viihtyisä ruokailutila 6 hengelle ja viereisten olohuone, kaksi modernia kylpyhuonetta ja kolme makuuhuonetta. Olohuone ja kaksi makuuhuonetta on lasiovet puutarhaan. Lapsille ja aikuisille on tarjolla kirjoja ja lautapelejä. Pesukone ja kuivain ovat käytettävissä. Vuodevaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät. Kaksi pysäköintipaikkoja ovat käytettävissä. Nauti rentouttavasta päivää Holstein Sveitsissä monia erilaisia ​​retkiä!Muuta: Historiallinen vanhakaupunki Eutin torille Pyhän Mikaelin kirkko, linnan vastaaviin Englanti Maisemapuistossa monet ristikkorakennetaloja, vanha mylly ja vesitorni ovat. Joka keskiviikko ja lauantai pidetään kaupungin aukiolla viikoittain markkinoilla. Muina päivinä se on suosittu kohtauspaikka nuorille ja vanhoille. Vain muutaman askeleen päässä keskustasta ja Great Lake Eutin. Kaikkina vuodenaikoina täällä kävellä ympäri järven, suuri puistot ja viereisen metsän alueella. Suosittuja ovat ihania tapoja myös pyöräilijöiden tai lenkkeilijät. Lukuisat kulttuuritapahtumia järjestetään Eutin ja ympäröivän alueen, erityisesti kesäkuukausina. Mitä tulee Bluesfest, Eutin Festival ja konsertit Schleswig-Holsteinin musiikkijuhlilla tunnetaan yli maan rajojen. Vaihtuvat näyttelyt joka tarjoaa Ostholstein museo.Ympäröi Holstein Sveitsin kanssa sen lukuisat järvet, metsät ja mäkiä Eutin tarjoaa monia virkistystoimintaa, kuten uinti, pyöräily, vaellus, kalastus tai melontaan. Jopa Luonnonystävät ovat innoissaan, koska vaihteleva maasto asuu monia tullut harvinaista joissakin eläinlajien tällaista. B. Kingfisher, kotkat, nosturit, saukkoja, lepakot ja puu sammakko.Läheisyys Itämeri on toinen plus kohta meidän pikkukaupungissa, koska meri on myös yhden päivän rentoutumista!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Kaapelitelevisio
  3. Keittiö
  4. Kuivausrumpu

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Large Comfort Apartment - Holsteinische Schweiz - Centrally Located

  • Onko majoituspaikassa Large Comfort Apartment - Holsteinische Schweiz - Centrally Located uima-allas?

    Ei, Large Comfort Apartment - Holsteinische Schweiz - Centrally Located ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Large Comfort Apartment - Holsteinische Schweiz - Centrally Located?

    Ei, Large Comfort Apartment - Holsteinische Schweiz - Centrally Located ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Large Comfort Apartment - Holsteinische Schweiz - Centrally Located pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Large Comfort Apartment - Holsteinische Schweiz - Centrally Located tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Large Comfort Apartment - Holsteinische Schweiz - Centrally Located?

    Lähellä majoituspaikkaa Large Comfort Apartment - Holsteinische Schweiz - Centrally Located sijaitsevat nähtävyydet ovat Travemünde, Hanseatic City of Lübeck, Skandinavienkai, Lyypekin joulumarkkinat, Hauptbahnhof Lübeck, Alter Leuchtturm Travemünde, Hansa Park, Kücknitz.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Large Comfort Apartment - Holsteinische Schweiz - Centrally Located on?

    Majoituspaikan Large Comfort Apartment - Holsteinische Schweiz - Centrally Located peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.