Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Family-friendly holiday paradise 120m² modern equipment, near the beach (500m) (Timmendorfer Strand, Saksa)

Koko talo/asunto Family-friendly holiday paradise 120m² modern equipment, near the beach (500m) (Timmendorfer Strand, Saksa)

Family-friendly holiday paradise 120m² modern equipment, near the beach (500m)

Perheystävällinen lomaparatiisi 120m² nykyaikaisia laitteita, lähellä rantaa (500m) Jos haluat viettää unohtumattoman loman, niin olet tullut oikeaan paikkaan! Perheystävällisessä lomaparatiisissani sekä lapsille että aikuisille tarjotaan 120 m²: n hyvinvointi keidas. Laajassa puutarhassa lapset voivat päästää sydämensä sisälle höyryä, kun aikuiset ihmettelevät kukkia. Voit myös pelata pöytätennistä, kaivaa hiekkalaatikossa, keinua, käyttää suurta määrää leluja ja rentoutua mukavan päivän jälkeen paviljongissa illalla. Kiinteistö on täysin aidattu ja sitä rajoittaa lisäksi moderni porttijärjestelmä. Sijainti on erittäin hiljainen ja keskeinen samaan aikaan. Niendorfin keskusta ja Itämeren ranta ovat vain noin 500 metrin päässä, ja niihin pääsee helposti jalka muutamassa minuutissa. Niendorfissa on lukuisia ravintoloita, useita leipomoja, satama, kävelykatu sekä monia vapaa-ajan aktiviteetteja ja viihdemahdollisuuksia. Lintupuisto ja Aalbeek-Niederungin luonnonsuojelualue ovat vain muutaman minuutin päässä lomamökistä. Jos tulet talvella tai jos sää ei sovi, mukavasti kalustettu talo tarjoaa sinulle upeat mukavuudet, jotta sinusta tuntuu hyvältä.Siellä on 3 makuuhuonetta (1 parisänky, 2 erillistä vuodetta ja 1 nuorisotila, jossa 2 vuodetta, 1,70x0,80), 2 kylpyhuonetta (jokaisessa wc ja suihku) ja moderni keittiö (keraaminen liesi, uuni, jääkaappi, pakastin, mikroaaltouuni ja astianpesukone). Siellä on myös langaton WiFi ja televisio, jossa on satelliitti / kaapeli-TV. Erillisessä huoneessa on pesukone käytettäväksi.Rentoutumiseen suositellaan 20 neliömetriä suurta talvipuutarhaa, josta on kiehtova näkymä puutarhaan ja viereiseen luonnonsuojelualueeseen Aalbeck-Niederungiin. Mutta viihtyisä olohuone (25m²) antaa sinulle myös mahdollisuuden päästä eroon arjen stressistä ja nauttia lomastasi viihtyisällä oleskelualueella takan edessä tai viihtyisällä ruokailutilassa.Niendorfin ulkopuolella on myös monia mielenkiintoisia retkikohteita. Kaunis Travemünder-kävelykatu, Timmendorfer Strand monipuolisella turistitarjonnalla kuten B. Sea Life Center, Holstein Sveitsi monine järvineen tai Lyypekin vanha kaupunki vaikuttavien kirkkoineen ovat aina vierailun arvoisia. Matka 'Karls Erdbeerhofiin' ja 'Hansaparkiin' on erityisen arvokasta perheille. Jos haluat mennä pidemmälle retkelle, voit myös käydä Hampurissa, joka on 75 km: n päässä, tai tehdä kiertotie Tanskaan lauttasataman kautta Fehmarnin saarelta. Kaikki tämä ja paljon muuta tekee Niendorfista ja sen ympäristöstä niin kiehtovan matkakohteen. Mutta on parasta tulla itse ja saada oma kuva. Siksi toivotan mielelläni tervetulleeksi lomahuoneeseesi ja tarjoamaan sinulle loistavan loman. Olen tietysti käytettävissä vastaamaan mahdollisiin kysymyksiisi.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Pyykinpesukone
  3. Ilmainen Wi-Fi
  4. Sähköauton latauslaite
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Family-friendly holiday paradise 120m² modern equipment, near the beach (500m)

  • Onko majoituspaikassa Family-friendly holiday paradise 120m² modern equipment, near the beach (500m) uima-allas?

    Ei, Family-friendly holiday paradise 120m² modern equipment, near the beach (500m) ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Family-friendly holiday paradise 120m² modern equipment, near the beach (500m)?

    Ei, Family-friendly holiday paradise 120m² modern equipment, near the beach (500m) ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Family-friendly holiday paradise 120m² modern equipment, near the beach (500m) pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Family-friendly holiday paradise 120m² modern equipment, near the beach (500m) tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Family-friendly holiday paradise 120m² modern equipment, near the beach (500m)?

    Lähellä majoituspaikkaa Family-friendly holiday paradise 120m² modern equipment, near the beach (500m) sijaitsevat nähtävyydet ovat Travemünde, Hanseatic City of Lübeck, Skandinavienkai, Lyypekin joulumarkkinat, Hauptbahnhof Lübeck, Alter Leuchtturm Travemünde, Hansa Park, Kücknitz.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Family-friendly holiday paradise 120m² modern equipment, near the beach (500m) on?

    Majoituspaikan Family-friendly holiday paradise 120m² modern equipment, near the beach (500m) peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.