Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 3 Zimmer Ferienwohnung Bj. 2016 - 270m Vom Strand- Ganzjährig Vermietbar- Wlan (Timmendorfer Strand, Saksa)

Koko talo/asunto 3 Zimmer Ferienwohnung Bj. 2016 - 270m Vom Strand- Ganzjährig Vermietbar- Wlan (Timmendorfer Strand, Saksa)

3 Zimmer Ferienwohnung Bj. 2016 - 270m Vom Strand- Ganzjährig Vermietbar- Wlan

3-huoneen huoneisto BJ 2016 280 metriä rantaan Wi-Fi ympäri vuoden Hiljattain rakennettu lomamökki valmistui loppuvuodesta 2016, ja se sijaitsee Timmendorferin rantalomaisimmassa osassa kalastajakylässä Niendorf.Rantaan pääsee muutamassa minuutissa - siellä on runsaasti ranta tuoleja ja valkoinen Itämeren ranta saatavilla.Sieltä voit kävellä kilometrejä kauniilla Promenade pitkin Itämeren tai tutustua Lyypekki Bay pyörällä.Kaunis Niendorfin satama, jossa on kalastusaluksia ja kalaastioita sekä modernija jahteja ja purjeveneitä, pääsee muutaman minuutin kävelymatkan päässä.Talossa on kaksi kolmen huoneen huoneistoa (kerroksessa / pohjakerroksessa) enintään 4 hengelleTäällä ilmoitettu valoisa asunto sijaitsee pohjakerroksessa, josta pääsee suoraan yksityiselle terassille.Tilat ovat valoisa moderni täysin varustettu avokeittiö, jossa on astianpesukone, 4 rengas keraaminen liesi, uuni, mikroaaltouuni, Caffisimo kapseli, vedenkeitin, kahvinkeitin, jääkaappi pakastin, leivänpaahdin ja runsaasti ruokia, lasit ja muut keittiövälineet.Vieressä on moderni ruokapöytä, jossa on 4 tuolia.Viihtyisällä sohvalla on suuri taulutelevisio, CD-soitin, radio, DVD-soitin ja pieni valikoima kirjoja ja pelejä.Makuuhuoneessa on parivuode (180x200cm), tilava vaatekaappi ja lattiasta kattoon ulottuva ikkuna, jossa pimennys laskokset.Lastenhuoneessa on kerrossänky 90x 200 cm, iso vaatekaappi ja myös lattiasta kattoon ulottuva ikkuna, jossa on pimennysplisse.Kylpyhuoneessa on turhamaisuus, suihku, hiustenkuivaaja ja ikkuna.Koko huoneisto on säädetty laatat ja laminaatti ja on lattialämmitys kaikissa huoneissa.Saapuessasi alkupaketti, jossa on wc-paperi, keittiötela, astianpesuaine, astianpesukone ja saippua.Huoneistossa on oma terassi, jossa on grilli.Autopaikka on myös osa asuntoa.Vauvansänkyä ja syöttötuoli voidaan myös käyttää maksutta.Talossa on pesukone ja sitä voidaan käyttää tilauksesta.Vuodevaatteet / pyyhkeet voi varata lisämaksusta.Huoneisto ensimmäisessä kerroksessa on identtinen varustettuna ja myös vuokrattavissa - sitä olisi pyydettävä erikseen.Koko talon voi vuokrata myös.Wi-Fi ilmaiseksi

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ilmainen Wi-Fi
  4. Koko talo/asunto
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 3 Zimmer Ferienwohnung Bj. 2016 - 270m Vom Strand- Ganzjährig Vermietbar- Wlan

  • Onko majoituspaikassa 3 Zimmer Ferienwohnung Bj. 2016 - 270m Vom Strand- Ganzjährig Vermietbar- Wlan uima-allas?

    Ei, 3 Zimmer Ferienwohnung Bj. 2016 - 270m Vom Strand- Ganzjährig Vermietbar- Wlan ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 3 Zimmer Ferienwohnung Bj. 2016 - 270m Vom Strand- Ganzjährig Vermietbar- Wlan?

    Ei, 3 Zimmer Ferienwohnung Bj. 2016 - 270m Vom Strand- Ganzjährig Vermietbar- Wlan ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 3 Zimmer Ferienwohnung Bj. 2016 - 270m Vom Strand- Ganzjährig Vermietbar- Wlan pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 3 Zimmer Ferienwohnung Bj. 2016 - 270m Vom Strand- Ganzjährig Vermietbar- Wlan tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 3 Zimmer Ferienwohnung Bj. 2016 - 270m Vom Strand- Ganzjährig Vermietbar- Wlan?

    Lähellä majoituspaikkaa 3 Zimmer Ferienwohnung Bj. 2016 - 270m Vom Strand- Ganzjährig Vermietbar- Wlan sijaitsevat nähtävyydet ovat Travemünde, Hanseatic City of Lübeck, Skandinavienkai, Lyypekin joulumarkkinat, Hauptbahnhof Lübeck, Alter Leuchtturm Travemünde, Hansa Park, Kücknitz.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 3 Zimmer Ferienwohnung Bj. 2016 - 270m Vom Strand- Ganzjährig Vermietbar- Wlan on?

    Majoituspaikan 3 Zimmer Ferienwohnung Bj. 2016 - 270m Vom Strand- Ganzjährig Vermietbar- Wlan peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.