Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Cortijo Palacete La Tala (Guadix, Espanja)

Hotelli Cortijo Palacete La Tala (Guadix, Espanja)

Cortijo Palacete La Tala

La Tala Cortijo Palacete Cortijo Palacete on komea 1800-luvun rakennus, joka on kunnostettu puhtaimmalla maalaismaisella tyylillä, huolehtimalla kaikista yksityiskohdista ja kaikilla tämän päivän mukavuuksilla. Se on ihanteellinen perheryhmille tai ystäville, kapasiteetti jopa 16 henkilölle. Ihanteellinen kaikenlaisten tapahtumien juhlimiseen, koska siinä on kaikki siihen tarvittavat välineet. Lisäksi kesäkaudella voit tehdä sen puutarhoissamme.Cortijo voi vuokrata kokonaan huoneita ja sviittejä kohden, jos se on varattu minkä tahansa tapahtuman juhlaksi, sitä käytetään yksinomaan tähän. Jos asiakas varaa huoneen, hänellä ei ole oikeutta käyttää keittiötä. Loput talosta, kuten olohuone ja ruokasali, jaetaan muiden asiakkaiden kanssa. Olohuone, jossa kaksi takkaa, kattotuuletin kesäksi, lukualue, 42 'taulutelevisio, DVD, mahonkihuonekalut ja muut jalopuut, historialliset ovet, joissakin yli 400-vuotiaita jne. Täysin varusteltu keittiö sekä kaikki liinavaatteet, ruokailuvälineet, lasit jne.Ruokasali, jossa 4 pöydää jalometsää. Se on keittiön vieressä ja yhteisen wc: n tasolla. Sillä on myös sisäänkäynti kadulta. Aulan ja ruokasalin välissä on 1500-luvulta peräisin oleva ovi, joka on talomme helmi. Katso sitä, ja kun menet Alhambraan, vertaa sitä siellä oleviin.puhtaus4 huonetta-sviitti kylpyhuoneella, 30 m2, kaikissa on lämmitys, takka, kattotuuletin ja televisio. Voimme kutsua niitä perhesviitteiksi, koska heillä on 2 + 2 -konsepti, koska heillä on kaksi pääsänkyä pääsytasolla, vuodesohva ja toinen sänky parvella. Terassi. Sitä pääsee talon samasta huoneesta, ja se on sopivin osa grillien tekemiseen ja ympäristön nauttimiseen. Tilalla työskenteleviä grillimerkkejä voidaan käyttää vain talvella, koska asianomainen viranomainen nimenomaisesti kieltää tulipalojen käytön kesällä. Käytettävissä on 80 m2: n monitieteinen kokoushuone, joten voit järjestää kursseja tai seminaareja jopa 40 hengelleLisäksi kompleksi on varustettu suurella uima-altaalla (jaettu luolataloille), pysäköintialueella, grillausalueella, puutarha-alueella ja liikuntarajoitteisille. Talo, jolla on poikkeukselliset ominaisuudet. Paikan rauhallisuuden lisäksi matkustaja löytää kauniin ympäristön ja halutun mukavuuden.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ulkouima-allas
  4. Kokoustilat
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Keittiö
  3. Ulkogrilli
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Yhteystiedot

A-92N, Km. 1,5 , 18500 , Guadix , Espanja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Cortijo Palacete La Tala

  • Onko majoituspaikassa Cortijo Palacete La Tala uima-allas?

    Kyllä, Cortijo Palacete La Tala tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Cortijo Palacete La Tala?

    Kyllä, Cortijo Palacete La Tala noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Cortijo Palacete La Tala pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Cortijo Palacete La Tala tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Missä Cortijo Palacete La Tala sijaitsee?

    Cortijo Palacete La Tala sijaitsee osoitteessa A-92N, Km. 1,5, 18500, Guadix, Espanja.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Cortijo Palacete La Tala?

    Lähellä majoituspaikkaa Cortijo Palacete La Tala sijaitsevat nähtävyydet ovat Sierra Nevada, Alhambra, Parque Nacional de Sierra Nevada, Catedral de Granada, Albaicín, Sacromonte, Albayzín, Estación de autobuses.