Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Tranquil Room In A Rural Place, With Sun Energy. (San Cristobal de la Laguna, Espanja)

Koko talo/asunto Tranquil Room In A Rural Place, With Sun Energy. (San Cristobal de la Laguna, Espanja)

Tranquil Room In A Rural Place, With Sun Energy.

Rauhallinen huone maaseudulla, aurinkoenergialla. Ympäristöä kunnioittava talo sijaitsee San Cristobal de La Lagunan laitamilla. 30 minuutin kävelymatkan päässä linja-autoasemalta, 7 minuutin ajomatkan päässä TF Norten lentokentältä. Sijaitsee maaseudulla, hedelmätarhojen ympäröimänä. Sivusto on erittäin hiljainen, autot kulkevat vain ohi.Pysäköinti on edessä.Asunnon sähköenergia saadaan aurinkosähkö- ja tuulijärjestelmällä. Energiankulutus on rajoitettu 3 kWh selkeinä päivinä ja 1,6 kWh yöllä ja pilvisinä päivinä.Vesi lämmitetään aurinkolämpökeräimellä. On sähkökattila, jonka otan käyttöön pilvisinä päivinä tai vieraiden pyynnöstä. Suihkussa käytetty vesi kierrätetään wc: n käyttöön. Sadevettä käytetään puutarhan kasteluun, ja kaikki keittiössä olevat orgaaniset aineet kierrätetään, muuttamalla ne lieroiksi maaperän lannoittamiseksi. Se myös kierrätetään, loput roskat vastaavassa astiassaan.Vierailla on pääsy kaikkiin yleisiin tiloihin talon sisällä ja ulkopuolella; katolle, solariumiin ja puutarhaan.Lemmikkieläimille on huone, jolla on pääsy katolle, jossa voi yöpyä ja ruokkia. Talon ulkopuolella on monia hedelmätarhoja, joissa niitä kävellä, varsinkin jos he ovat koiria.Jos voin ja haluat, saapuessani Teneriffalle voin ottaa sinut vastaan TF North -lentokentällä tai La Lagunan linja-autoasemalla,(Kysy ja vahvistan sen sinulle).Maaseutualueella lähin supermarket on 2,5 km päässä, leipomo ja apteekki ovat lähempänä. Annan asiakkaiden saataville, jotka haluavat satulapussilla varustetun sähköpolkupyörän, käydä ostoksilla, vain Barrensin alueella.Ostoksille vieraille on saatavana satulalaukulla varustettu sähköinen polkupyörä. Talo on 30 minuutin kävelymatkan päässä La Lagunan linja-autoasemalta ja raitiovaunulinjalta.Jos tulet La Lagunan linja-autoasemalta, käytännöllisin (varsinkin jos tuo matkalaukut) on taksilla. Suosittelen sitä. Talo maksaa 4–5 euroa. Jos haluat tulla bussilla, kotiin on kaksi riviä. Linja 056 (joka tunti, tarkista aikataulut lauantaisin, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä), joka kulkee San Francisco de Paula -katua pitkin. Poistu Teneriffan urheilukaupungin pysäkiltä ja kävele sitten noin 600 metriä alas kotiin. Sen hinta per henkilö on 1,45 € käteisellä tai 1,15 € bonuksella.Ja linja 055 (tarkista noin 30 minuutin välein, tarkista aikataulut lauantaisin, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä), joka kulkee San Miguel de Geneto -tien varrella. Poistu pysähdyspaikasta, josta Paybon leipätehdas ohittaa, kävele sitten noin 450 metriä ylämäkeen kotiin (HUOM! Kiipeäessäsi sinun on ylitettävä Camino La Feria hedelmätarhan kautta). Sen hinta per henkilö on 1,45 € käteisellä tai 1,15 € bonuksella.Jotta päästä TF Pohjois-lentokentältä, käytännöllisin asia on ottaa taksi kotiin. Suosittelen sitä, se maksaa 8–10 euroa. Jos haluat tulla bussilla, sinun on mentävä linjat 102 - 107 tai 108 La Lagunan linja-autoasemalle. Sen hinta per henkilö on 2,45 € käteisellä ja 2,15 € bonuksella.Jos sinulla on kysyttävää, voit kysyä minulta.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Televisio
  3. Kaapelitelevisio
  4. Keittiö
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Tranquil Room In A Rural Place, With Sun Energy.

  • Onko majoituspaikassa Tranquil Room In A Rural Place, With Sun Energy. uima-allas?

    Ei, Tranquil Room In A Rural Place, With Sun Energy. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Tranquil Room In A Rural Place, With Sun Energy.?

    Kyllä, Tranquil Room In A Rural Place, With Sun Energy. noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Tranquil Room In A Rural Place, With Sun Energy. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Tranquil Room In A Rural Place, With Sun Energy. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Tranquil Room In A Rural Place, With Sun Energy.?

    Lähellä majoituspaikkaa Tranquil Room In A Rural Place, With Sun Energy. sijaitsevat nähtävyydet ovat Lago Martiánez, Los Rodeoksen lentokenttä, Puerto de Santa Cruz de Tenerife, Playa Jardín, Playa Martiánez, Loro Parque, Playa de Las Teresitas, Calle de San Telmo.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Tranquil Room In A Rural Place, With Sun Energy. on?

    Majoituspaikan Tranquil Room In A Rural Place, With Sun Energy. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.