Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Residenz Am Kurhaus Wohnung 30 4 Sterne Dtv (Rerik, Saksa)

Koko talo/asunto Residenz Am Kurhaus Wohnung 30 4 Sterne Dtv (Rerik, Saksa)

Residenz Am Kurhaus Wohnung 30 4 Sterne Dtv

Osoite Kurhaus 1: ssä Tilava pohjakerroksen huoneisto kauniilla aurinkoterassilla - sis. Sis. Talon sisäisen hyvinvointialueen, maanalaisen pysäköintitilan ja WLAN-käytön yleinen käyttöPieni, hyvin hoidettu asuinkompleksi sijaitsee kirkon ja Kurhausin välittömässä läheisyydessä. Huoneisto on rauhallinen talon pohjakerroksessa, mutta silti keskeisellä paikalla. Nauti asunnon kauniista aurinkoterassilta tai kävele vieden lähikauppoihin, ravintoloihin ja kahviloihin. Meri on kaikkialla läsnä ja tuntuu ilmassa: suolalaguunin ja Itämeren välissä, etäisyydet veteen ovat lyhyet. Naapurimaassa sijaitsevassa Kurhausissa, johon pääsee muutamassa vaiheessa 'oman pihan' kautta, kaunis sisäuima-allas kutsuu sinut rentoutumaan. Sauna ja solarium täydentävät tarjousta. Kirjamatot ovat tyytyväisiä kirjastoon laajalla lukuaineistolla. Erityisen käytännöllinen: Voit saada aamiaisrullat leipomosta suoraan laitoksesta. Pysäköit autoosi osoitetussa pysäköintitilassa maanalaisessa pysäköintialueessa. Asiakkaiden käytettävissä on myös kolikoilla toimiva pesukone ja kuivausrumpu.Asuminen ja ruoanlaitto54 m²: n pohjakerroksen huoneisto tarjoaa tarpeeksi tilaa neljän hengen perheelle. Siellä on tilava olohuone, jossa on oleskelu- ja ruokailutila sekä integroitu keittiö. Täältä löydät kaikki tarvikkeet, joita tarvitset nauttiaksesi lomasta. Olohuoneessa moderni taulutelevisio varmistaa hyvän viihteen. Residenz am Kurhaus sijaitsee Salzhaffin ja Itämeren rannan välissä. Kaunis ranta ja sen laituri ovat vain 100 metrin päässä. Kaikki keskeiset asiat voidaan tehdä mukavasti jalka. Aivan tiloissa on leipomo, jossa tarjoillaan aamiaista ja kakkua.Wellness-alueen aukioloajat:Huomaa wellness-alueen aukioloajat:Uima-allas on avoinna päivittäin klo 8–21.30.Saunaa voi käyttää tiistaisin (vain klo 16–19) vain naisille, klo 7–21.30), perjantaisin (klo 4.00–9.30) ja lauantaisin (klo 4.00–18.00). Kello sekoitettu).Makuuhuoneiden kuvaus:makuuhuoneErillisessä makuuhuoneessa on parivuode ja tilava vaatekaappi. Olohuoneessa oleva ulosvedettävä sohva tarjoaa lisämahdollisuuksia nukkumiseen.Kylpyhuoneen kuvaus:kylpyhuoneKaunis kylpyhuone, jossa suihku ja wc, täydentää tämän viehättävän huoneiston tarjousta.Talon säännöt / Hinnat:Muut palvelut, jotka voidaan varata suoraan vuokranantajalta pyynnöstä:- lisä Matkasänky: 15,00 € kerran- lisä Sy��ttötuoli: 10,00 € kerran

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Ranta lähellä
  4. Pyykinpesukone
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
  2. Solarium
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Lämmitys
  3. Mikroaaltouuni
  4. Kuivausrumpu
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Residenz Am Kurhaus Wohnung 30 4 Sterne Dtv

  • Onko majoituspaikassa Residenz Am Kurhaus Wohnung 30 4 Sterne Dtv uima-allas?

    Ei, Residenz Am Kurhaus Wohnung 30 4 Sterne Dtv ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Residenz Am Kurhaus Wohnung 30 4 Sterne Dtv?

    Ei, Residenz Am Kurhaus Wohnung 30 4 Sterne Dtv ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Residenz Am Kurhaus Wohnung 30 4 Sterne Dtv pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Residenz Am Kurhaus Wohnung 30 4 Sterne Dtv tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Residenz Am Kurhaus Wohnung 30 4 Sterne Dtv?

    Lähellä majoituspaikkaa Residenz Am Kurhaus Wohnung 30 4 Sterne Dtv sijaitsevat nähtävyydet ovat Seebad Warnemünde, Kühlungsborn Ost, Warnemünder Umgang, Bahnhof Rostock, Strandpromenade Kühlungsborn, Heiligendamm, Strand Boltenhagen, Strand.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Residenz Am Kurhaus Wohnung 30 4 Sterne Dtv on?

    Majoituspaikan Residenz Am Kurhaus Wohnung 30 4 Sterne Dtv peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.