Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto House Seewind Apartment 6 In Laboe (Ostseebad Laboe, Saksa)

Koko talo/asunto House Seewind Apartment 6 In Laboe (Ostseebad Laboe, Saksa)

House Seewind Apartment 6 In Laboe

Huoneisto Laboe 1 - 4 hengelle 1 makuuhuone - Huoneisto ED Ref. 2456220Idyllinen Ostseebad Laboe (noin 5500 asukasta) sijaitsee viehättävällä paikalla Kielin vuonon poistuessa itärannalla. Entinen kalastajakylä on tullut suosittu loma- ja rantalomakohde. Laboe on vanha paikka ja mainittiin ensimmäistä kertaa asiakirjoissa vuonna 1240. Nimi Laboe on peräisin slaavilaisesta 'Lubodne', mikä tarkoittaa jotain 'Schwanenort'. Ja jo tänään joutsen on heraldinen eläinlabo. Pitkät, hienot hiekkarannat rinteillä ovat hyvin tasaisia vuonolle, joten sitä suositellaan erityisesti pienille lapsille. Heti rantakadulla on vesipuisto. Kiel Fjordilla, joka on yksi maailman vilkkaimmista vesiväylistä, 'rantaelämä' on erityinen nähtävyys 'visuaalisille ihmisille', jotka voivat katsella kulkevia aluksia laajasti. Laboe-panoraamanäkymää hallitsee maailmankuulu 85 m korkea merivoimien muistomerkki. Tämä muistomerkki muistuttaa kaikkien mereen jääneiden ihmisten kohtaloja ja on tarkoitettu muistoksi rauhanomaisen merenkulun avoimilla merillä. Ylhäältä kävijällä on kaunis näkymä vuonolle ja Itämerelle selkeällä säällä. Muistomerkin juurella on useita vuosia ollut tekninen museo U 995: n sukellusvene. Elokuva 'The Boat' näyttää sukellusveneellä, joka, kuten U 995, kuuluu kuuluisaan luokkaan VII C. Vierailu U995: hen tarjoaa vaikuttavan käsityksen, jossa kuvaamattomat kapeudet sukellusveneiden miehillä oli elää kuukausia. Kielin vuonoa pidetään purjehdushekkana ('Kieler Woche') par excellence. Välittömässä läheisyydessä ovat Tanskan saaret Langeland ja Aero, ns. 'Danish South Seas'. Poistuneet merimiehet löytävät lepoa ja rentoutumista Laboerin venesatamassa.3 tähden huoneisto TYYPPI D: Haus Pohjakerros2 huonetta, joissa enintään 4 henkeä 45m²,yhdistetty olohuone, jossa on mukavat istuimet (vuodesohva 160/200), täysin varustettu keittiö, jossa on astianpesukone ja ruokailutila, pieni eteinen vaatekaappi, stereot, DVD, TV ja puhelin, internet W-lanilla, suihku / WC, makuuhuone parivuode ja TV, kalustettu iso terassi sateenvarjo, grilli puutarhassa, aurinkotuolit ja rantatuolit, autopaikkamaksut:- Vuodevaatteet: kerran objektikohtaisesti 8 euroa (valinnainen).- Loppusiivous 45: kerran objektikohtaisesti 45 euroa (pakollinen).- Pyyhkeet: kerran objektikohtaisesti 5 euroa (valinnainen).- Lemmikkieläimet: kerran objektin hinnasta 20 euroa (valinnainen).- Syöttötuoli: kerran kappaleessa Kustannukset 9 euroa (valinnainen).- Matkasänky: kerran kappaleessa Kustannukset 13 EUR (valinnainen).- Väliaikainen siivous: kerran kohteen kohdekustannuksissa 25 euroa (valinnainen).- Moottorivene: 100 euroa (valinnainen).- Rantatuoli: objektia ja päiväkustannuksia 7 EUR (valinnainen).- Polkupyörä: kohteen ja päivän kustannukset ovat 6 euroa (valinnainen).- Aamiainen: per kohde ja päivä maksaa 10,65 euroa (valinnainen).- Puolihoito: per henkilö ja päivä maksaa 26. 5 EUR (valinnainen).Lisätiedot:

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa House Seewind Apartment 6 In Laboe

  • Onko majoituspaikassa House Seewind Apartment 6 In Laboe uima-allas?

    Ei, House Seewind Apartment 6 In Laboe ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa House Seewind Apartment 6 In Laboe?

    Kyllä, House Seewind Apartment 6 In Laboe noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa House Seewind Apartment 6 In Laboe pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, House Seewind Apartment 6 In Laboe tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa House Seewind Apartment 6 In Laboe?

    Lähellä majoituspaikkaa House Seewind Apartment 6 In Laboe sijaitsevat nähtävyydet ovat Schönberg Beach, Kiel Hauptbahnhof, U 995 Submarine and Cenotaph, Sluice System in Kiel-Holtenau, Aquarium Geomar, Seehafen Kiel, Lake Selent, Ostholstein-Museum.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa House Seewind Apartment 6 In Laboe on?

    Majoituspaikan House Seewind Apartment 6 In Laboe peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.