Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Finca with sea view, quiet location in the countryside, for families, large terrace, garden (Almunécar, Espanja)

Koko talo/asunto Finca with sea view, quiet location in the countryside, for families, large terrace, garden (Almunécar, Espanja)

Finca with sea view, quiet location in the countryside, for families, large terrace, garden

Finca merinäköalalla, rauhallinen sijainti maaseudulla, perheille, iso terassi, puutarha Vanha maalaistalo on säilytetty tyypillisessä Andalusian tyylissä. Se sijaitsee Almuñécarin kaupungin ulkopuolella alueella, jolla on irronneita rakennuksia - keskellä suuria viheralueita. Hiljaisen, mutta kätevän sijaintinsa ansiosta se on ihanteellinen paikka rentoutua ja rentoutua. Se sijaitsee noin 3000 neliömetrin alueella koristepuutarhan ja subtrooppisten hedelmätarhojen keskellä.Tilavissa huoneissa (olohuone, ruokasali, keittiö, 2 makuuhuonetta, lasten / lepohuone) se tarjoaa runsaasti tilaa, jopa suurille perheille tai pienille ryhmille. Suuri terassi, joka ympäröi taloa kolmelta puolelta, ja puutarha kutsuvat sinut auringonottoon ja rentoutumiseen tai vain romanttiseen iltaan eteläisen tähtitaivaan alla. Kaksi avotakkaa ja infrapunalämmitin tekevät vierailustasi mukavan myös viileänä vuodenaikana.Lähin ranta on vain 700 metrin päässä, ja sinne pääsee 10 minuutissa jalka. Sieltä löydät myös gastronomiaa (ravintola, baari). Naapurikaupungissa La Herradurassa ja Almuñécarissa on päivittäin avoimia markkinoita (makkaraa ja lihatuotteita, kalaa ja äyriäisiä, hedelmiä ja vihanneksia, leipää) sekä monipuolisia ostosmahdollisuuksia. Kuten paikalliset kutsuvat sitä, kylä on 4 km: n päässä, ja sinne pääsee autolla 10 minuutissa. Pienet supermarketit ja ruokakaupat ovat myös kävelyetäisyydellä - vain 25 minuutissa.Almuñécar on kaupunki, joka on ollut asuttu foinikialaisten ajoista lähtien ja kutsuu sinut kävelemään ja indeksoimaan sen vanhan kaupungin keskustan kanssa. Siellä on laaja valikoima ravintoloita: baareja, ravintoloita, bodegasia, diskoja, flamencobaareja ja paljon muuta. Jos pidät vähän kulttuurista, voit kävellä täällä 3 400 vuotta - foinikialaisista (kaivaukset ja arkeologinen museo) roomalaisiin (linnoitus ja vesijohto), mauriin ja keskiaikaan 21. päivään saakka Luvulla. Unohtamatta Granadan, Córdoban ja Sevillan helposti saavutettavia entisiä maurien linnoituksia, joiden vierailut ovat unohtumattomia kokemuksia.Málagan lentokenttä on 87 km: n päässä, ja autolla päästä vajaa tunti. Granadan lentokenttä on 97 km: n päässä, joka voidaan peittää autolla noin 1 1/4 tunnissa. Alue on kytketty molemmille lentokentille moottoriteiden kautta. Almerían lentokenttä, joka on 160 km: n päässä, on myös kätevä saapumiseen ja lähtemiseen.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Finca with sea view, quiet location in the countryside, for families, large terrace, garden

  • Onko majoituspaikassa Finca with sea view, quiet location in the countryside, for families, large terrace, garden uima-allas?

    Ei, Finca with sea view, quiet location in the countryside, for families, large terrace, garden ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Finca with sea view, quiet location in the countryside, for families, large terrace, garden?

    Ei, Finca with sea view, quiet location in the countryside, for families, large terrace, garden ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Finca with sea view, quiet location in the countryside, for families, large terrace, garden pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Finca with sea view, quiet location in the countryside, for families, large terrace, garden tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Finca with sea view, quiet location in the countryside, for families, large terrace, garden?

    Lähellä majoituspaikkaa Finca with sea view, quiet location in the countryside, for families, large terrace, garden sijaitsevat nähtävyydet ovat Sierra Nevada, Balcón de Europa, Burriana Beach, Parque Nacional de Sierra Nevada, Puerto de Caleta de Vélez, Calahonda, Granada, Playa Marina del Este.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Finca with sea view, quiet location in the countryside, for families, large terrace, garden on?

    Majoituspaikan Finca with sea view, quiet location in the countryside, for families, large terrace, garden peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.