Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Delightful Fully Furnished Studio In Kokkini Hani Beach Resort (Heraklion, Kreikka)

Koko talo/asunto Delightful Fully Furnished Studio In Kokkini Hani Beach Resort (Heraklion, Kreikka)

Delightful Fully Furnished Studio In Kokkini Hani Beach Resort

Ihastuttava täysin kalustettu studio Kokkini Hanin rantakohteessa Kauniisti suunniteltu ja ylläpidetty avoinna suunniteltu itsepalvelustudio Kokkini Hanin hiekkarannan keskustassa vain 12 km: n päässä Heraklionista. Ystävällisillä, monikielisillä vieraanvaraisilla omistajilla Manthosilla ja Juliella tämä ihana ominaisuus on täydellinen valinta pariskunnille, jotka majoittavat jopa kolme ihmistä. Siellä on parivuode ja sänky .. Yhdessä pienen ulkoterassin kanssa, jota ympäröivät kukat, ja erinomaisella keskeisellä paikalla, tämä kauniisti suunniteltu studio tarjoaa vieraille ihanteellisen valinnan sekä lepäämiseen että erinomaisen tukikohdan matkoille ja saaren kuuluisien kiinnostavien kohteiden vierailulle. Studio on vain 12 km päässä Heraklion Cityn lentokentältä / satamasta ja vain 3 km päässä Planetarium / Dinasaur Parkista, Cretaquariumista ja Watercity-Waterparkista. Kuuluisat Knossoksen palatsin muinaismuistot ovat 12 kilometriä ja sieltä löytyy myös säännöllinen bussiyhteys vain 50 metrin päässä olevalta pysäkiltä, joka yhdistää vierailijat kaikkiin saaren paikkoihin. Kiinteistö sijaitsee 100 metriä vastapäätä yhtä lomakohteesta, monta pitkää hienoa hiekkarantaa. Tarjolla on laaja valikoima paikallisia leipomoja, supermarketteja / kauppoja, erinomaisia paikallisia ravintoloita ja tavernoja sekä kuivapesuvälineitä ja farmasioita, jotka kaikki ovat välittömässä läheisyydessä, ja monikieliset omistajat tarjoavat tietoa ja apua kaikesta, mitä tarvitset, mukaan lukien autonvuokraus, retket tai lentokenttäkuljetukset. Erinomainen vastine rahalle ja suositellaan perusteellisesti.Palveluihin kuuluu ilmainen / ilmastointi, tallelokerot huoneessa ja viereinen pysäköintialue. Siellä on vedenkeitin, leivänpaahdin, keittorenkaat, uuni, jääkaappi / pakastin, keittiövälineet yksinkertaisten aterioiden valmistukseen, ja siivooja huoltaa huoneistoa kolme kertaa viikossa vaihtamalla pyyhkeet (kahdesti viikossa) ja liinavaatteet (kerran viikossa). . Rantavarjoja toimitetaan pyynnöstä myös ilmaiseksi.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Kylpyamme (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Delightful Fully Furnished Studio In Kokkini Hani Beach Resort

  • Onko majoituspaikassa Delightful Fully Furnished Studio In Kokkini Hani Beach Resort uima-allas?

    Ei, Delightful Fully Furnished Studio In Kokkini Hani Beach Resort ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Delightful Fully Furnished Studio In Kokkini Hani Beach Resort?

    Kyllä, Delightful Fully Furnished Studio In Kokkini Hani Beach Resort noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Delightful Fully Furnished Studio In Kokkini Hani Beach Resort pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Delightful Fully Furnished Studio In Kokkini Hani Beach Resort tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Delightful Fully Furnished Studio In Kokkini Hani Beach Resort?

    Lähellä majoituspaikkaa Delightful Fully Furnished Studio In Kokkini Hani Beach Resort sijaitsevat nähtävyydet ovat Port of Hersonissos, Star Beach Water Park, Heraklion International Airport, Bali, Analipsi, Old Town of Heraklion, Stalida, Heraklion Port.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Delightful Fully Furnished Studio In Kokkini Hani Beach Resort on?

    Majoituspaikan Delightful Fully Furnished Studio In Kokkini Hani Beach Resort peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.