Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Apartment / App. For 6 Guests With 120m² In Ribnitz-damgarten Ot Körkwitz (93214) (Ribnitz-Damgarten, Saksa)

Koko talo/asunto Apartment / App. For 6 Guests With 120m² In Ribnitz-damgarten Ot Körkwitz (93214) (Ribnitz-Damgarten, Saksa)

Apartment / App. For 6 Guests With 120m² In Ribnitz-damgarten Ot Körkwitz (93214)

Asunto / sovellus. 4 hengelle, joissa on 70 m²², Ribnitz-Damgarten OT Körkwitzissä (117812) HOLIDAY UND OLD ROOFS - Ei ainutlaatuista, mutta jotain muutaKaunis huoneisto sijaitsee muunnetun navetan ullakolla ja pääsee sisäpihalta ulkopuolisen portaikon kautta. Sali, olohuone ja ruokailutila, jossa on ruokailutila, tarjoavat avointa elämää samanaikaisesti. Varhain aamulla ihana auringonlaskua on havaittavissa, ja illalla suolalamput tarjoavat kodikkaan tunnelman. Varustettu keittiö on varustettu kaikella mitä tarvitset, kun haluat rentouttavan loman. Molemmissa makuuhuoneissa parivuode on 180/200. Jos molemmat makuuhuoneet ovat miehittyneitä, lisävuoteita ei ole saatavilla. Kylpyhuoneessa on mukava iso suihku.Olipa paljon pieniä keittiön avustajia, Nespresso-konetta tai kodikkaita huopia, ajattelimme kaikkea.Meillä olet lomalla huolettomalla paketilla: loppusiivous, vuodevaatteet, pyyhkeet, sähkö, vesi, lämmitys, sauna, W-LAN, teetä pyyhkeet, suihku, kylpytuotteita, käsisaippua, pysäköinti. Leipäpalvelu varattavissa. Ja jos jotain puuttuu, ota yhteyttä.Yhteensä 3 huoneistoa sijaitsee tilan eri rakennuksissa ja ne on kalustettu maatilan luonteen mukaan. Olohuoneiden lämpimät värit ja rakkaudella valittu sisustus korostavat hyvin varustettujen huoneistojen miellyttävää homogeenista ulkonäköä. Jokaisessa huoneistossa on erillinen sisäänkäynti. Asuntojen asukkaille on tarjolla 1. 800 neliömetrin suuruinen perhe- ja pyöräilijäystävällinen maalaistalo, jossa on piha ja suuri luonnollinen nurmikko, josta pääsee suoraan ainutlaatuiseen Bodden-maisemaan. Jos sää ei ole niin mukava, voit käyttää 'Klönbodenia' tai navetan saunaa. Lapsiystävällinen aidattu tontti, jossa on leikkitorni, keinu ja liukumäki. Aivan luonnollisen niityn takana Boddenradwanderweg kulkee pitkin Darßia ja on lähtökohta monille kauniille pyöräilykierroksille. Saatavilla on polkupyörien autotalli. Itämeren ja suoraan Boddenin rannikon luonnonmaiseman välissä sijaitseva perheomisteinen lomakylä sijaitsee kauniin Itämeren niemimaan Fischlandin / Darßin / Zingstin juurella Körkwitz-Dorfissa (Ribnitz-Damgarten). Neuhausin ja Dierhagenin (6–7 km) loputtomia hiekkarantoja pääsee autolla 10 minuutissa.Tärkeää vierailustasi meille: kuuluu kotitalouksemme Harzer Fuchshund Sam. 'Maaseudun koirana' tapaat leikkisän kaverin uudestaan ja uudestaan.Odotamme innolla vierailua!Sabine, Guido & Hofhund SamValinnaiset palvelut:- 3, - 6. Henkilö 15. 00 EUR per henkilö per yö

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
  2. Koko talo/asunto

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Apartment / App. For 6 Guests With 120m² In Ribnitz-damgarten Ot Körkwitz (93214)

  • Onko majoituspaikassa Apartment / App. For 6 Guests With 120m² In Ribnitz-damgarten Ot Körkwitz (93214) uima-allas?

    Ei, Apartment / App. For 6 Guests With 120m² In Ribnitz-damgarten Ot Körkwitz (93214) ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Apartment / App. For 6 Guests With 120m² In Ribnitz-damgarten Ot Körkwitz (93214)?

    Ei, Apartment / App. For 6 Guests With 120m² In Ribnitz-damgarten Ot Körkwitz (93214) ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Apartment / App. For 6 Guests With 120m² In Ribnitz-damgarten Ot Körkwitz (93214) pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Apartment / App. For 6 Guests With 120m² In Ribnitz-damgarten Ot Körkwitz (93214) ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Apartment / App. For 6 Guests With 120m² In Ribnitz-damgarten Ot Körkwitz (93214)?

    Lähellä majoituspaikkaa Apartment / App. For 6 Guests With 120m² In Ribnitz-damgarten Ot Körkwitz (93214) sijaitsevat nähtävyydet ovat Seebad Warnemünde, Warnemünder Umgang, Kühlungsborn Ost, Bahnhof Rostock, Strand, Heiligendamm, Strandpromenade Kühlungsborn, Bahnhof Warnemünde.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Apartment / App. For 6 Guests With 120m² In Ribnitz-damgarten Ot Körkwitz (93214) on?

    Majoituspaikan Apartment / App. For 6 Guests With 120m² In Ribnitz-damgarten Ot Körkwitz (93214) peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.