Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Adjacent Cottages 5 family & wheelchair friendly, tennis court beautiful ground (Maidstone, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Adjacent Cottages 5 family & wheelchair friendly, tennis court beautiful ground (Maidstone, Iso-Britannia)

Adjacent Cottages 5 family & wheelchair friendly, tennis court beautiful ground

Vierekkäiset mökit 5 * perhe- ja pyörätuoliystävällinen, tenniskenttä kaunis maa Kaksi vierekkäistä bungalowia. Kuusi makuuhuonetta joissa kaikissa on oma kylpyhuone.5 tähden majoitusta. Laventeli ja Rosemary Mökit ovat molemmat avoimen suunnittelun. Lavender Mökissä on pöytä kuuteen paikkaan sekä aamiaisbaari, jossa on lisätuolia. Rosemary Mökissä on laajennettava pöytä, johon mahtuu kaksitoista.Molemmissa on mukavat, rentouttavat oleskelualueet, joissa on wifi, TV, Bluray DVD ja Bose Soundlink.Voit istua etelään päin olevilla parvekkeilla, joista on näkymät kauniille puutarhoille. Pöydällä ja tuoleilla voit ruokailla ulkona.Kuusi makuuhuonetta, joissa kaikissa on oma kylpyhuone ja televisio. Neljä king size-vuodetta ja neljä singleä.Täysin kaasulla toimiva keskuslämmitys.Autojen pysäköinti aidatulla ajotiellä ..Erilaisia kävelyretkiä mökiltä, josta on upeat näkymät, metsät ja kauniit joenpuolen asetukset. Kuuluisa Greensand Way kulkee puutarhan vieressä, josta pääsee heti. Ihastuttavat bungalowit, runsas kokoinen. Ihanteellinen perhe- tai ystäväryhmille.Pääsy neljän ja puolen hehtaarin maa-alueelle, mukaan lukien tutkittava metsämaa, kauniit kukkapenkit, peltoalueet, hedelmätarha ja yksityinen jaettu tenniskenttä.Omistajat Tony ja Caroline asuvat samalla tontilla ja ovat yleensä käytettävissä antamaan apua tai neuvoja.Tiedot matkapuhelinnumeroistamme annetaan ..Yleiskatsaus:Rauhallinen sijainti, mutta kävelymatkan päässä viehättävästä Yaldingin kylästä, jossa on lähikauppa, posti, teekauppa, kirjasto, 1500-luvun pubi, ravintola, intialainen ravintola ja maatilakauppa.Erilaisia kävelyretkiä mökistä, josta on upeat näkymät, metsät ja kauniit joenpuolen asetukset. Kuuluisa Greensand Way kulkee puutarhan vieressä, josta pääsee heti. Yaldingissa tavataan kolme jokea, jotka tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia veneilyyn, melontaan ja kalastukseen. Luvat saatavilla paikallisesti.Pääsy Lontooseen maanteitse tai rautateitse.Sijaitsee Englannin puutarhan sydämessä, jossa on paljon tutkittavaa kohteita, mukaan lukien upeat National Trust -ominaisuudet helpon ajomatkan päässä.Kiertäminen:Auto suositteli saamaan parhaan hyödyn vierailustasi.Bussipysäkki kaistan lopussa, noin 400 metrin päässä.Pieni rautatieasema lähellä Yaldingia, suora linja täältä asemille, jotka tarjoavat nopean palvelun Lontooseen.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Vedenkeitin
  4. Wi-Fi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Adjacent Cottages 5 family & wheelchair friendly, tennis court beautiful ground

  • Onko majoituspaikassa Adjacent Cottages 5 family & wheelchair friendly, tennis court beautiful ground uima-allas?

    Ei, Adjacent Cottages 5 family & wheelchair friendly, tennis court beautiful ground ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Adjacent Cottages 5 family & wheelchair friendly, tennis court beautiful ground?

    Ei, Adjacent Cottages 5 family & wheelchair friendly, tennis court beautiful ground ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Adjacent Cottages 5 family & wheelchair friendly, tennis court beautiful ground pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Adjacent Cottages 5 family & wheelchair friendly, tennis court beautiful ground tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Adjacent Cottages 5 family & wheelchair friendly, tennis court beautiful ground?

    Lähellä majoituspaikkaa Adjacent Cottages 5 family & wheelchair friendly, tennis court beautiful ground sijaitsevat nähtävyydet ovat Big Ben, Gatwickin lentokenttä, Westminster, Tower Bridge, London Bridge, The O2, Liverpool Street Station, Waterloo Station.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Adjacent Cottages 5 family & wheelchair friendly, tennis court beautiful ground on?

    Majoituspaikan Adjacent Cottages 5 family & wheelchair friendly, tennis court beautiful ground peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.