Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 3 Bedrooms., 2 Bathrooms, 200m To Fleesensee, Home Theater, Outdoor Hot Tub, Wifi, Fireplace (Göhren-Lebbin, Saksa)

Koko talo/asunto 3 Bedrooms., 2 Bathrooms, 200m To Fleesensee, Home Theater, Outdoor Hot Tub, Wifi, Fireplace (Göhren-Lebbin, Saksa)

3 Bedrooms., 2 Bathrooms, 200m To Fleesensee, Home Theater, Outdoor Hot Tub, Wifi, Fireplace

Lomamökki Falkenrast am Fleesensee Vuoden 2010 hiljattain rakennettu loma-asunto sijaitsee Mecklenburgin järvialueen sydämessä Untergöhrenissä, vain 200 metrin päässä Fleesenseesta. Se on sisustettu kiinnittäen erityistä huomiota yksityiskohtiin, yksinoikeudella mutta myös toiminnallisesti ja tarjoaa tilaa jopa 6 henkilölle 102 neliömetrillä.Lomamökki Falkenrast am Fleesensee:Talon koko on 102 m². Pohjakerroksessa on mukavasti kalustettu olohuone, jossa on kotiteatterijärjestelmä, HD-satelliitti-TV ja DVD / Blu-Ray-soitin. Ruokapöytä koostuu suuresta ruokapöydästä, jossa on 6 tuolia. Kuusi ihmistä löytää tarpeeksi tilaa viipyä tilavassa olohuoneessa. Ruokailutilan ja oleskelutilan välissä on kaasukäyttöinen takka, jota voit käyttää kauko-ohjauksella. Pohjakerroksen ja ylemmän kerroksen lattialämmitys, jota voidaan ohjata erikseen jokaisessa huoneessa, lisää hyvinvointia kylmällä kaudella. Saatavana on kaksi tilavaa kylpyhuonetta, alakerrassa suihku ja wc, yläkerrassa kylpyamme, suihku ja wc. Yläkerrassa on 3 erillistä makuuhuonetta. Kaksi heistä on suora pääsy parvekkeelle, josta voit nauttia kauniista näkymistä golfkentälle. Yhdessä makuuhuoneessa on parivuode, kahdessa muussa 2 erillistä vuodetta. Pohjakerros on täysin peitetty korkealaatuisilla laattoilla ja ylemmässä kerroksessa on laminaattilattia. Lomamökissä on automaattinen lämmön talteenottojärjestelmä, jota voidaan säätää erikseen. Ulkoiset rullakaihtimet varmistavat suojan auringolta ja yksityisyyttä. Terassi puutarhakalusteilla, liikennevalon varjo ja grilli kutsuvat sinut pysymään ulkona. Se kulkee talon ympäri ja tarjoaa auringonpaistetta aamusta iltaan. Talon puutarhasta löydät maailmanmarkkinajohtaja Hotspringin ylellisen porealtaan. Ilmaisella Internet-yhteydellä (WLAN) olet aina yhteydessä maailmaan. Pysäköintipaikka on saatavilla kiinteistöllä.   Ikkunat ja ovet varustettiin hyönteisverhoilla. Pinnasänky on saatavana. Tämä sisältää vain patjan eikä vuodevaatteita. Pesulapaketti, jonka voit myös varata, sisältää liinavaatteet, 2 pyyhettä, 1 suihkupyyhe, suihkumatto ja 1 teepyyhe per henkilö.Saapuminen on klo 16.00–19.00 ja lähtö on klo 7.00–10.00.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Terassi
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Kylpyamme (pyydettäessä)

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 3 Bedrooms., 2 Bathrooms, 200m To Fleesensee, Home Theater, Outdoor Hot Tub, Wifi, Fireplace

  • Onko majoituspaikassa 3 Bedrooms., 2 Bathrooms, 200m To Fleesensee, Home Theater, Outdoor Hot Tub, Wifi, Fireplace uima-allas?

    Kyllä, 3 Bedrooms., 2 Bathrooms, 200m To Fleesensee, Home Theater, Outdoor Hot Tub, Wifi, Fireplace tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 3 Bedrooms., 2 Bathrooms, 200m To Fleesensee, Home Theater, Outdoor Hot Tub, Wifi, Fireplace?

    Ei, 3 Bedrooms., 2 Bathrooms, 200m To Fleesensee, Home Theater, Outdoor Hot Tub, Wifi, Fireplace ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa 3 Bedrooms., 2 Bathrooms, 200m To Fleesensee, Home Theater, Outdoor Hot Tub, Wifi, Fireplace pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 3 Bedrooms., 2 Bathrooms, 200m To Fleesensee, Home Theater, Outdoor Hot Tub, Wifi, Fireplace tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 3 Bedrooms., 2 Bathrooms, 200m To Fleesensee, Home Theater, Outdoor Hot Tub, Wifi, Fireplace?

    Lähellä majoituspaikkaa 3 Bedrooms., 2 Bathrooms, 200m To Fleesensee, Home Theater, Outdoor Hot Tub, Wifi, Fireplace sijaitsevat nähtävyydet ovat Rosendomizil, Ivenacker Eichen, Golf & Countryclub Fleesensee, Waren an der Müritz Volksbad, Müritzeum, Sankt Georgen, Brauhaus Müritz, Plauer Burg.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 3 Bedrooms., 2 Bathrooms, 200m To Fleesensee, Home Theater, Outdoor Hot Tub, Wifi, Fireplace on?

    Majoituspaikan 3 Bedrooms., 2 Bathrooms, 200m To Fleesensee, Home Theater, Outdoor Hot Tub, Wifi, Fireplace peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.