Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto 2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed (Schönberg, Saksa)

Koko talo/asunto 2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed (Schönberg, Saksa)

2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed

2017 vastikään kunnostettu ja modernisti sisustettu 2 huoneen huoneistokoira sallittu Tervetuloa ja kiva, että olet kiinnostunut asunnostasi 'dat lütte Strandgood'.Tässä on joitain tietoja tulevasta lomakodistasi.** Pellavapakkaus olisi varattava erikseen, yksityiskohdat löytyvät alla olevasta tekstistä ****** Jos et varaa pyykkipakettia, tarvitset 180x200 asennetun arkin laatikkopalloihin ***Huoneisto kunnostettiin ja modernisoitiin kokonaan vuonna 2017. Asunto vuokrataan 1. huhtikuuta 2017. 42 m²: n 2 huoneen huoneisto omalla terassilla sijaitsee ihanteellisella ja rauhallisella paikalla Schönbergerin rannalla. Laaja hiekkaranta on noin 300 metrin päässä asunnosta. Huoneisto on moderni, ystävällinen ja valoisa. Laitteisiin kuuluu hyvin varustettu uusi keittiö, uusi erittäin mukava toimiva sohva, joka voidaan helposti muuntaa toiseksi Voidaan muuntaa sänky, uusi laatikkojousivuode 180 x 200, moderni uusi kylpyhuone suihkulla. Huoneisto on maanpinnan tasolla, josta pääsee suoraan omasta pysäköintitilasta, ja se on integroitu asuinrakennukseen, jossa on 19 huoneistoa. Huoneisto on esteetön ja sopii kävelyvaikeuksissa oleville vieraille (sopii pyörätuolin käyttäjille rajoitetusti - 5 cm korkealla kantapäällä asuntoon ja 15 cm kantapäällä terassille).Huoneisto on savuton huoneisto!Hyvin käyttäytyvä koirasi on erittäin tervetullut kanssamme, veloitamme 10 euroa per varauspäivä ja koira. Valitettavasti meidän on laskettava se ylimääräisesti, koska Fewolla ei ole vaihtoehtoja koiralle päivässä. Koiran ranta on välittömässä läheisyydessä. Älä anna koirasi sohvalle, mutta myös käyttäytyvät koirat eivät haluaisi mennä sinne.Lähistöllä on kauppoja ja erilaisia ravintoloita.Huoneiston varustus:WLAN2 televisiota (olohuone ja makuuhuone)KaffeevollautomatModerni keittiö, jossa keraaminen liesi (4 keittolevyä) ja uuniUusi moderni suihkuhuoneLaatikkojousivuode 180 x 200 cmMukava toimiva sohva, jota voidaan käyttää toisena Voi muuntaa sängynOma terassi puutarhakalusteillagrilliAsuinpaikassa voit käyttää pesukonetta ja kuivaajaa maksua vastaan (vaaditaan 50 sentin pala)Tarjoamme myös pyykkipaketin 20 eurolla per henkilö. Tähän sisältyy:- Vuodevaatteet 1 x henkilöä kohti (tyynyliina, pussilakana, sovitettu arkki jousenlaatikkoon, tarvittaessa arkki toiminnalliselle sohvalle kolmannelle henkilölle)- iso pyyhe ja pieni pyyhe  per henkilö- 2 teepyyhettäSchönberger-ranta on vierailijaveron alainen, ja meidän on kerättävä se käteisellä saavuttaessa. 15. maaliskuuta - 30. huhtikuuta se on 1,10 euroa henkilöä kohti päivässä1,5-30,9 se on 2,50 euroa henkilöä kohti päivässä1. 10-31.10 se on 1,10 henkilöä kohden päivässäAlle 18-vuotiaat vierailijat on vapautettu vierailijaverosta.ALENNUKSET Alanumero Ihmiset saavat alennuksen 50% erääntyvästä kaupungin verosta 50%: n setelistä (vammaisen henkilötodistus)Myös mukana olevat henkilöt (B-todistus jatkuvan seurauksen tarpeesta)Tuo mukaasi käteistä mukanasi.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Kaapelitelevisio
  3. Wi-Fi
  4. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa 2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed

  • Onko majoituspaikassa 2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed uima-allas?

    Ei, 2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa 2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed?

    Kyllä, 2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa 2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, 2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa 2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed?

    Lähellä majoituspaikkaa 2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed sijaitsevat nähtävyydet ovat Hansa Park, Schönberg Beach, Kiel Hauptbahnhof, Fehmarn Oceanic Center, U 995 Submarine and Cenotaph, Lake Selent, Sluice System in Kiel-Holtenau, Aquarium Geomar.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa 2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed on?

    Majoituspaikan 2017 Newly Renovated And Modernly Furnished 2 Room Apartment Dog Allowed peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.