Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Hotelli Luxury Apartments-with Sea View Terrace, In The Center And Close To The Beach (Nerja, Espanja)

Hotelli Luxury Apartments-with Sea View Terrace, In The Center And Close To The Beach (Nerja, Espanja)

Luxury Apartments-with Sea View Terrace, In The Center And Close To The Beach

Luksushuoneistot-merinäköalalla terassi, keskustassa ja lähellä rantaa. Nämä hiljattain rakennettu, kahden makuuhuoneen huoneistoja nauttia erinomaisella paikalla. Se on vain 125 metrin päässä rauhallinen pieni rannat Carabeillo ja Carabeo, kun taas kuuluisa, ja elävämmäksi, Burriana ranta on aivan rannikolla, noin 100 metriä pidemmälle. On upea merinäköala sekä asunnon ja sen tilava terassi. Vierailijat Arvostan erityisesti 'aamu-till-iltana' auringonpaiste, joka huipentuu ihana auringonlaskuja, samalla kun ilma on raskas haju meren ja tuoksu kukka.Sinun ei tarvitse autoa, jos et aio tehdä retkiä!Monet tapas-baareja ja ravintoloita ovat aivan nurkan takana ja sisällä enintään 10 minuutin kävelymatkan tulet tavannut vähintään 30 ruokailla-ja viini mahdollisuuksia.Nerja tarjoaa myös erittäin rikas kulttuurielämän, pääasiassa kulttuurikeskuksessa 'Villa de Nerja'.Jos olet täällä ylellisyyteen, ehkä 'International Club' voi auttaa tekemään helpon yhteyden ja päiväretkiä.Ilmainen WiFi ja monet Englanti puhuttuna kanavia (myös TV-kanavia muista Euroopan maista.)Lisätietoja: Et ole koskaan yksin täällä !!Emäntä Nuttee ja hänen miehensä Frans ovat monikielisiä ja ovat aina noin.Jos tarvitset niitä he ovat siellä mitään apua saatat tarvita 24/7.Pyykinpesukone, astianpesukone ja mikroaaltouuni sisältyvät hyvin varustettu keittiö, mutta pitäisi huomaat, että siellä on jotain, joka tekisi elämästäsi siellä mukavampaa, niin omistajat mielellään toimittaa.Sekä olohuone ja keittiö on suora pääsy terassille, joten ulkona voisi olla helpompaa, kun taas rentouttava drinkin katsellen auringonlaskua on vastustamaton! Kylpyhuoneessa on erittäin tilava ja mukava suihku.(Katso kuvat)Costa del Sol on luonnollisesti huomannut auringonpaisteensa luotettavuuden, mutta vain siinä tapauksessa voit myös ottaa aurinkokylvyn yhteiseen kattoterassiin, jossa sinulla on 360 asteen näkymä merelle, vuorille, kylään, Balcon de Europa ja Maro.Huoneistot erinomaisella paikalla nauttia tilat Nerjan, jossa kuuluisa Balcon de Europa, miellyttävän 400 metrin kävelymatkan päässä, ja kymmeniä ravintoloita ja kauppoja aivan nurkan takana. Näin ollen sinun ei tarvitse autoa nauttia Nerjan täysillä. Pysäköinti on kuitenkin saatavilla aivan asunnon, jos haluat auton tutustua lähiympäristöön. Nerja on täydellinen paikka retkiä historiallisiin kaupunkeihin Granadan, Sevillan ja Malaga, kun taas 'valkoisista kylistä' Frigiliana ja Maro, ja upea luolat Nerjan ovat kaikki 15 minuutin ajomatkan. Niille, jotka haluavat aktiivisempaa lomaa, kaunis vuoret Sierra de Almijara ja Sierra de Tejeda tarjota enemmän kuin vain upeat puitteet kaupungin. Täällä voit nauttia erinomaisen kävelee näyttäviä rotkoja, pitkin varjoisa vesijohdot, ja verkosto polkuja, jotkut vuosisatoja vanhoja. Vähimmäisvuokra on 5 päivääSisäänkirjautuminen alkaen 16. 00Lähtö: klo 11.00.Jos haluat tarkistaa aiemmin ja / tai tarkistaa myöhemmin, kysy meiltä ennen: jos mahdollista, olemme joustavia.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu(Poissa)
  • Ilmastointi
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Lämmitys
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Yhteystiedot

PASAJE MILENEO, 1 , 29780 , Nerja , Espanja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Luxury Apartments-with Sea View Terrace, In The Center And Close To The Beach

  • Onko majoituspaikassa Luxury Apartments-with Sea View Terrace, In The Center And Close To The Beach uima-allas?

    Kyllä, Luxury Apartments-with Sea View Terrace, In The Center And Close To The Beach tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Luxury Apartments-with Sea View Terrace, In The Center And Close To The Beach?

    Ei, Luxury Apartments-with Sea View Terrace, In The Center And Close To The Beach ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Luxury Apartments-with Sea View Terrace, In The Center And Close To The Beach pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Luxury Apartments-with Sea View Terrace, In The Center And Close To The Beach tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Missä Luxury Apartments-with Sea View Terrace, In The Center And Close To The Beach sijaitsee?

    Luxury Apartments-with Sea View Terrace, In The Center And Close To The Beach sijaitsee osoitteessa PASAJE MILENEO, 1, 29780, Nerja, Espanja.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Luxury Apartments-with Sea View Terrace, In The Center And Close To The Beach?

    Lähellä majoituspaikkaa Luxury Apartments-with Sea View Terrace, In The Center And Close To The Beach sijaitsevat nähtävyydet ovat Playa de la Malagueta, Centro Histórico, Alcazaba, Vialia Estación María Zambrano, Puerto de Málaga, El Palo, Centro, Museo Picasso.