Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Hotelli Live Medano Mirazul (Granadilla de Abona, Espanja)

Hotelli Live Medano Mirazul (Granadilla de Abona, Espanja)

Live Medano Mirazul

Live Medano Mirazul - Yhden makuuhuoneen huoneisto, vuodepaikkoja 4 Asunto keskustassa Medano internet (wifi) ja autotalli, joka sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä yksi parhaista rannoista saarella ja 10 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä Etelä. Hyvin lähellä ravintoloita, terasseja ja kaikenlaisia ​​palveluja.MajoitusHuoneistossa on makuuhuone parivuoteella, kylpyhuone, täysin varustettu keittiö ja valoisa olohuone. Se on ihanteellinen pariskunnille tai lapsiperheille, koska siinä on vuodesohva, jossa on 3 paikkaa (kaksi aikuista ja yksi lapsi). Se sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä rannasta, Médano alueella, Teneriffan eteläpuolella, jossa voit nauttia auringosta ympäri vuoden ja hyvin lähellä Etelä-lentokenttää. Ihanteellinen paikka nauttia rauhasta, kävellä auringonlaskun aikaan tai nauttia drinkin missä tahansa rannan rannalla olevista terasseista, erittäin hyvällä ilmapiirillä ympäri vuoden. Se on myös ihanteellinen paikka urheilun ja luonteen ystäville.Palvelut ja yhteiset alueetHuoneistossa on internet (wifi), täysin varustettu keittiö, pesukone, jääkaappi, uuni, mikroaaltouuni, hiustenkuivaaja, lakanat ja suihkupyyhkeet.Tarjoamme myös asiakkaille, jotka pyytävät vauvansänkyä ja syöttötuoli (tarkista saatavuus etukäteen).Se sijaitsee kaupungin keskustassa, joten löydät kaikenlaisia ​​supermarketteja, kauppoja ja palveluita, joita tarvitset loman aikana. Lisäksi hotellissa on leikkipaikka.Huomio asiakkailleHaluamme saada vieraat tuntemaan olonsa kotoisaksi, joten olemme aina yhteydessä, joko varausprosessin aikana, saapumisen yhteydessä tai koko loman aikana. Mukavuutesi ja joustavuuttasi jätämme avaimet turvalliseen huoneeseen huoneiston ulkopuolella, joten he voivat käyttää sitä milloin vain haluavat ja odottamatta. Suosittelemme myös reittejä ja paikkoja, jotka sijaitsevat lähimpänä asunnosta, elävää kokemusta paikan ihmisten kanssa sekä joitakin vierailukohteita saarella.Muita kohokohtiaOlemme ryhmä ystäviä, jotka hoitavat useita taloja ja huoneistoja lomalle. Kaikki talot sijaitsevat lähialueilla, matkailualueiden ulkopuolella, joissa voi olla todellinen kokemus ja tunne maa ja kulttuuri. Tarjoamme turvallisuutta ja rauhaa lomallesi, varmistamalla, että kaikki huoneistot ovat voimassa olevien säännösten mukaisia ​​ja niillä on toimilupa.

Huippumukavuudet

  • Wi-Fi aulassa(Poissa)
  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Kylpylä(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Lemmikit sallittu
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Ravintola(Poissa)
  • Baari(Poissa)
  • Kuntosali(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Hiustenkuivaaja
  3. Mikroaaltouuni
  4. Jääkaappi
Liikuntamahdollisuudet
  1. Polkupyörien vuokraus
  2. Surffaus
  3. Tenniskenttä
  4. Vaellusreitti
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Yhteystiedot

Calle José Reyes Martín 16, 38612, Granadilla de Abona, ES , 38612 , Granadilla de Abona , Espanja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Live Medano Mirazul

  • Onko majoituspaikassa Live Medano Mirazul uima-allas?

    Ei, Live Medano Mirazul ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Live Medano Mirazul?

    Kyllä, Live Medano Mirazul noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Live Medano Mirazul pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Live Medano Mirazul tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Missä Live Medano Mirazul sijaitsee?

    Live Medano Mirazul sijaitsee osoitteessa Calle José Reyes Martín 16, 38612, Granadilla de Abona, ES, 38612, Granadilla de Abona, Espanja.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Live Medano Mirazul?

    Lähellä majoituspaikkaa Live Medano Mirazul sijaitsevat nähtävyydet ovat Aeropuerto de Tenerife Sur Reina Sofía, Fañabé, Costa Adeje, Siam Park, Lago Martiánez, Los Cristianos, Playa Jardín, Centro Comercial Safari.