Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Kömmäkköniemi – Your Log Cottage In Central Finland (Vieremä, Suomi)

Koko talo/asunto Kömmäkköniemi – Your Log Cottage In Central Finland (Vieremä, Suomi)

Kömmäkköniemi – Your Log Cottage In Central Finland

Kömmäkköniemi - Hirsimökki Keski-Suomessa Kömmäkköniemi on paikka rentoutua lomallamme. Sijaitsemme Pohjois-Savossa, aivan Saarisen järven rannalla. Se on erittäin rauhallinen järvi, jossa on paljon kaloja. Varusteina kalastusloukut ja vavat ovat jo siellä ja käytettävissäsi sekä soutuvene. Metsät poimimaan mustikoita, puolukkaa ja vadelmia ovat talon ympärillä. Syksyllä voit myös etsiä sieniä. Voit ajaa autollasi talon edessä tiellä. Järven ympärillä on polku kävelylle tai lenkille.Hirsimökissä on tilava olohuone, jossa on valtava kiviuuni. Täällä voit leipoa leipää tai valmistaa ruokaa. Uuni on samanaikaisesti koko talon lämmitys. Olohuoneessa on sohva, joka voidaan tehdä sängyksi 2 hengelle. Siellä on myös TV ja keinutuoli. Keittiössä on puulämmitteinen liesi, sähköliesi ja jääkaappi. Aterioita voi nauttia isolla pöydällä, jossa on penkkejä. Keittiö on täysin varustettu ruokia ja kaikki mitä tarvitset ruoanlaittoon, syömiseen ja juomiseen. Yläkerrassa on kaksi parivuodetta ja yksi sänky. Saapuessasi kaikki sängyt ovat valmiita sinulle ja saunapyyhkeet ovat kaikille. Yläkerran makuuhuoneesta voit siirtyä parvekkeelle. Talossa on wifi. Erillisessä rakennuksessa kutsumme sitä ”Aittaksi”, vuodesohva 2 hengelle. Täällä voit nukkua kesällä. Sauna lämmitetään puulla ja antaa tasaisen lämmön. Vesi hanasta on juomakelpoista. Siellä on puumökki ”Kota”, jossa voit tehdä tulta ja keittää tulessa. Yleensä tämä on paikka, jossa lapset haluavat nukkua. Pihalla on lentopallopaikka. Puuvarastoista löydät kuivaa puuta tulipaloosi. Järven rannalla on lisäksi avotakka ja penkkejä. Vessa on perinteinen Finnisch-ulkokäymälä erillisessä rakennuksessa. Kömmäkköniemi on paratiisi lapsille, koska piha on erittäin suuri ja järven ranta on hiekkaa ja menee matalaan veteen. Lemmikkieläimet ovat myös erittäin tervetulleita! Älä tupakoi talon sisällä. Seuraava naapuri on noin 1 km päässä. Seuraava pieni kaupunki on Vieremä, 12 km ja Iisalmi 30 km. Lentokentällä Kuopio noin 1,5 h ajo ja Kajaani noin 1 h. Siellä voit ottaa vuokra-auton.Talaskankaan kansallispuiston ajomatka on noin ½ tuntia. Saarinen on erinomainen paikka viettää vapaa-aikaa ja rentoutua.Tervetuloa!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Kömmäkköniemi – Your Log Cottage In Central Finland

  • Onko majoituspaikassa Kömmäkköniemi – Your Log Cottage In Central Finland uima-allas?

    Ei, Kömmäkköniemi – Your Log Cottage In Central Finland ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Kömmäkköniemi – Your Log Cottage In Central Finland?

    Kyllä, Kömmäkköniemi – Your Log Cottage In Central Finland noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Kömmäkköniemi – Your Log Cottage In Central Finland pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Kömmäkköniemi – Your Log Cottage In Central Finland tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Kömmäkköniemi – Your Log Cottage In Central Finland on?

    Majoituspaikan Kömmäkköniemi – Your Log Cottage In Central Finland peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.