Hotellit kaupungissa Wien (Wien, Itävalta)

 1. 86 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 2. 62 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  129 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 3. 168 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
  76 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
  225 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:syys 2024
 4. 58 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 5. 133 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:syys 2024
 6. 101 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
 7. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Hotellit kaupungissa Wien

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Wien, Itävalta. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

 • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Wien
 • Löydä halvin hotelli kohteesta Wien!
 • Varaa aina loistavaan hintaan!

Yksi suosituimmista (Hotels, Wien)

 • 128 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024
 • 124 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  84 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 • 144 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:syys 2024
  178 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:syys 2024
 • 112 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:syys 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Herkkuja kaikille aisteille Wienissä

Matka Sacher-kakun ja monien klassisten muusikoiden kotikaupunkiin tarjoaa monipuolisuutta siihen tutustuvalle; voit löytää Wienistä sekä kulttuuria, herkkuja, musiikkielämyksiä sekä laajan tarjonnan ostosmahdollisuuksia shoppailijalle. Voit nauttia päivästäsi Wienissä vaikka pelkästään kahviloita kiertämällä. Hotellit Wienissä ovat usein kaupungin historialliseen tyyliin sulautuvia ja kaupungin yli tuhannen hotellin joukosta löydät varmasti mieleisesi, joko hillitylle kulttuurilomalle tai vauhdikkaalle Wienin visiitille. Historiallisen kauniista, 2 miljoonan asukkaan pääkaupungista Itävallan koillisnurkassa löydät myös Euroopan toiseksi suurimman joen, Tonavan. Viiden tähden hotellit Wienistä voit löytää jopa alle sadalla eurolla ja Wienin hotellien hinnat ovatkin eurooppalaista keskitasoa.

Ringstraßea kiertäen parhaat palat

Loma Wienissä kannattaa aloittaa kiertelemällä historiallisessa keskustassa ja tutustuen monipuoliseen ravintoloiden, kahviloiden ja bistrojen tarjontaan. Kaupungin keskustaa, eli Innere Stadtia kiertäessä ja katsellessa voit nauttia Wienin vanhan kaupungin tunnelmasta. Keskustaa ympäröi kehätie, Ringstraße, jota pääset matkustamaan joko rauhassa kävellen tai raitiovaunulla. Useimmat nähtävyydet Wienissä, kuten Hofburg, raatihuone, paljon museoita sekä puistoja ovat aivan Ringstraßen läheisyydessä. Lähes Hofburgin palatsin vierestä löydät esimerkiksi hotelli Steigenberger Hotel Herrenhofin.  Keskustassa, Ringstraßen sisäpuolella on helppo liikkua kävellen kohteesta toiseen, mutta kauemmaksi halutessasi voit valita Wienissä metron, raitiovaunun, bussin tai junan.

Vierailun kohteiksi Wienin matkalla kannattaa merkitä näyttävimmistä kohteista ainakin Wienin raatihuoneparlamentti ja valtionooppera. Museoiden ystävän kannattaa suunnata museokortteliin Spittelbergin alueella. Jos etsit hotellia Wienistä tältä alueelta, valintasi voisi olla esimerkiksi entisen arkkiherttuattaren mukaan nimetty hotelli K+K Maria Theresia.

Luksusta etsiessäsi löydät useita viiden tähden hotelleja Wienissä etenkin Ringstraßen sisäpuolelta sekä läheltä historiallista ydinkeskustaa. Esimerkiksi Hofburgin palatsin, Wienin luonnonhistoriallisen museon sekä raatihuoneen läheisyydessä sijaitseva hotelli The Levante Parliamenttai ranskalaistyylinen Sans Souci Wien-hotelli.

Historian ystävälle voi suositella noin 300 vuoden ikäistä Schönbrunnin linnaa sekä sen puutarhoja. 1700-luvun arkkitehtuuria ja keisarinnojen entistä kotia voi ihailla puutarhasta tai käydä kierroksella linnan sisällä. Schönbrunnin nähtävyyksien luo pääset joko Mariahilfer Straßen ostoskatua pitkin kävellen, mutta halutessasi myös kaupungin U-Bahn-linjalla, joka kulkee Innere Stadtista kaupungin kauimmaisille laidoille saakka.

Pitkät ostoskadut ja markkinat shoppailijoille

Kaupungin pisin ostoskatu Mariahilfer Straße kulkee keskustan tuntumasta aina Schönbrunnin linnaan saakka ja tarjoaa sekä moderneja ja antiikkisempia kauppoja etsiessäsi ostoksia Wienissä. Halvimmat hotellit Wienissä löydät ydinkeskustan ulkopuolelta ja voit löytää myös neljän tähden hotellit edullisesti Wienistä juuri Mariahilfer Straßen pitkän ostoskadun läheisyydestä. Jos haluat sen sijaan lähemmäksi keskustaa, vaihtoehtona on esimerkiksi hotelli Beethoven Vienna.

Ostokset Wienissä onnistuvat kauppojen lisäksi myös markkinoilla , joita löydät eri puolilta Wienin keskustaa. Löydät paikallisia tuotteita, tuliaisia sekä syötävää, joukossa sekä rihkamaa että laatua. Suurimmat ja suosituimmat ovat Wienin joulu- ja pääsiäismarkkinat, jotka kestävät useita viikkoja. Joulumarkkinat Wienissä ovat kokemisen arvoinen ja perinne alkoikin jo 1200-luvulla.

Herkkuja Wienin omalla tyylillä

Wienin kaupunkilomalla voit huomata wieniläisen kahvilaperinteen yhteneväisyyksiä kahviloita ja niiden tarjoamia herkkuja vertaillessa. Silti lähes jokaisessa on oma yksilöllinen tunnelmansa tai esimerkiksi vain kahvilan omatekemä ja tarjoama leivos. Kahvi ja kakkupala ovat wieniläisten herkkua, kuuluisimpana tuttu Sacher-kakku. Aitoa ja alkuperäistä, salaisella reseptillä valmistettua Sacher-kakkua saat vain Sacher Wien –hotellista Kärntner Straßen shoppailukadun varrella.

Wieninleike, Itävallan kansallisruokalaji on oltava Wienissä ruokailijan listalla. Aito wieniläinen leike valmistetaan vasikanlihasta, ei porsaan- eikä naudanlihasta. Toinen Wienin nimeen yhdistyvä herkku on Wiener Nougat. Karl Fazer toi reseptin Wienistä ja makeisten valmistus Suomessa alkoi 1910. Tämä mantelisuklaa on ollut yksi suomalaisten suosikeista jo yli sata vuotta.

Halutessasi yhdistää musiikin ja kahvihetken voit valita mieleisesi wieniläisistä konserttikahviloista. Mikä olisikaan mukavampaa kuin nauttia herkullista wieniläistä kahvia kakkupalan kera, samalla musiikkikaupungin tarjonnasta nauttien. Konserttikahviloissa voit nauttia pianokonsertoista paikallisilta pianisteilta tai vaikka kuunnella jazzin ikivihreitä.

Iltavirkuille, musiikin ystäville ja yön kulkijoille

Iltaelämän viettäjille vaihtoehtoina ovat esimerkiksi Gürtel Ring tai Tonava-saari kaupungin liepeillä. Gürteliltä jolta löydät monipuolisesti pubeja live-musiikilla, ravintoloita sekä eritasoista iltaohjelmaa. Muutama kilometri kaupungilta itään sijaitseva saari Tonavalla sekä sen Tonava-puisto ovat suosittuja paikkoja etenkin kesäkaudella, toukokuusta syyskuuhun. Saari täyttyy hauskaa pitävistä ihmisistä ja tarjolla on suuria live-musiikkitapahtumia, etenkin elektroa sekä rockia klassisen musiikin vastapainoksi.

Musiikin ja etenkin klassisen musiikin ystäville Wien on upea ja monipuolinen lomakaupunki . Wienin filharmonikot onkin yksi Euroopan tunnetuimmista ja suosituimmista sinfoniaorkestereista ja aloitti toimintansa jo vuonna 1842. Wienin filharmonikkojen kaksi vuoden suosituinta konserttia ovat uuden vuoden konsertti Wienissä sekä kesän alussa järjestettävä ilmaiskonsertti Schönbrunnin linnan puutarhassa. Filharmonikkojen lisäksi Wienissä on useita muita sinfoniaorkestereita. Musiikkitapahtumia löydät Wienistä ympäri vuoden, oopperasta klassiseen, mutta myös modernimpaa itävaltalaista rockia on tarjolla.

Liikkumiseen kaupunkilomallasi Wiener Linien tarjoaa U-bahnin eli metron lisäksi kaupungissa kulkevan verkoston Straßenbahneja, raitionvaunuja, joilla pääset kulkemaan Innere Stadtin ulkopuolella. Muistathan leimata kertalippusi aina ennen matkaa, joko aseman läheisyydessä tai kulkuneuvossa. Ollessasi liikkeellä Wienin yöelämässä, on matkustaminen helppoa Wienin Nightlinen avulla. Viikonloppuöisin kulkevat viisi eri metro- sekä lähes 20 eri bussilinjaa aamuun klo 5 asti. Viikolla öisin ovat tarjolla kaupungin yöbussit.

Our top-rated cheap hotels in Wien

 • 76 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 • 90 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 • 66 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 • 129 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:syys 2024
 • 71 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  62 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:elo 2024

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Wien