Hotellit kaupungissa Marmaris (Mugla Province, Turkki)

  65 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 1. 90 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 2. 26 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 3. 47 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
  73 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
  40 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 4. 119 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
  25 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
  103 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 5. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Hotellit kaupungissa Marmaris

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Marmaris, Turkki. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

 • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Marmaris
 • Löydä halvin hotelli kohteesta Marmaris!
 • Varaa aina loistavaan hintaan!

Yksi suosituimmista (Hotels, Marmaris)

 • 66 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 • 66 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  157 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • 24 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024

MARMARIS – KOE TURKIN AURINGON LÄMPÖ

Marmaris on kaupunki ja lomakohde eteläisessä Turkissa Anatolian lounaisosassa, joka on tunnettu erityisesti suosittuna aurinkolomakohteena. Välimeri on Marmariksessa kirkasta, auringon paistaessa lämpimästi lähes ympäri vuoden. Marmaris ei ole ainoastaan pelkkää hiekkarantaa ja yöelämää, vaan se on monipuolinen lomakohde, jossa voi helposti yhdistää rannalla makailuun historian ja kulttuurin, monipuoliset ostosmahdollisuudet sekä luonnonkauniit maisemat.

Ei ole ihme, että Turkin etelärannikko on suosittua matkakohdetta, sillä Marmaris ja monet muutkin alueen lomakohteet ovat mainioita paikkoja loman viettoon. Välimerenilmasto on ihanteellinen lomakohteelle, koska sen mukana saapuvat lämpimät kesät ja leudot talvet. Hiekka on alueella hienoa ja rantoja riittää loputtomiin. Marmarista onkin kutsuttu yhdeksi Turkin kauneimmista rannikkokaupungeista.

Marmaris sijaitsee samannimisessä lahdessa Egeanmeressä, joka on yksi Välimeren osista. Kaupungilla on pitkä historia tärkeänä satamakaupunkina ja viime vuosikymmeninä se on saavuttanut mainetta monipuolisena lomakohteena , jossa viihtyy sekä yksin että vaikkapa perheen kanssa matkustava. Kaunis meri, monipuoliset aktiviteetit, Välimeren lämpö ja hyvät hotellit takaavat mukavan ja rentouttavan loman.

D Resort Grand Azur on yksi kaupungin monista majoitusmahdollisuuksista. Trooppisen puutarhan ympäröivä hotelli sijaitsee aivan lähellä rantaa ja sen palveluita. Hotelli tarjoaa monipuolisia palveluita, ja yksityinen ranta-alue takaa rauhallisen paikan sekä auringonpalvomiseen että uimiseen. Hotellin ravintola on erittäin hyvä ja siellä voi nauttia monipuolisesti turkkilaisista ja kansainvälisistä ruokakulttuureista.

MARMARIKSEN LINNAN PITKÄ HISTORIA

Marmariksen linna on kaupungin tunnetuin nähtävyys – samalla paikalla on ollut linna jo yli viisi tuhatta vuotta. Linna on siis erittäin vanha ja sillä on mielenkiintoinen historia: alun perin se rakennettiin jo 3000-luvulla ennen ajanlaskun alkua. Aleksanteri Suuren armeija kuitenkin tuhosi suurimman osan linnoitusta, ja 1500-luvulla sitä rakennettiin uudelleen. Linna koki vaurioita myös ensimmäisessä maailmansodassa, mutta myöhemmin sitä on korjattu ja restauroitu. Muurien sisällä on mielenkiintoinen museo, jossa voi tutustua alueen historiaan. Linnan muurin päältä on hieno näkymä merelle satamaan ja kaupungin kattojen ylle.

Linnan ympärillä sijaitsee vanha osa kaupunkia, jossa voi kokea viehättävää ja vanhanaikaista tunnelmaa. Vanhan kaupungin kapeilla kujilla on mukava käveleskellä ihastellen vaaleaksi rapattuja rakennuksia. Kaupungin hotellit sijaitsevat kuitenkin uudemmassa osassa kaupunkia, sillä Marmaris on laajentunut paljon vanhan kaupungin ulkopuolelle.

Idän eksotiikkaa voi löytää kapeiden kujien lisäksi kaupungin vanhasta basaarista, jossa on aitoa tunnelmaa. Halvat tuliaiset löytyvätkin juuri täältä, sillä myynnissä on paljon erilaisia paikallisia käsitöitä kuten koruja ja laukkuja. Kannattaa opetella tinkimisen jalo taito, täällä sille tulee olemaan tarvetta!

VENEILYSTÄ JA RANTAELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA

Marmaris on erityisen tunnettu rannastaan, vaikka parhaat ranta-alueet sijaitsevatkin itse kaupungin ulkopuolella. Tavallisten ranta-aktiviteettien kuten auringonoton ja uimisen lisäksi kaupunki tarjoaa paljon erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia. Sukeltaminen ja snorklaus on suosittua ajanvietettä, ja hurjapäät voivat kokeilla vaikkapa vesiskootterilla ajelua tai vesihiihtoa.

Keskustan alueella rantaa reunustaa pitkältä matkalta kaunis rantabulevardi, jonka varrella sijaitsee useita kahviloita ja ravintoloita, jotka tarjoavat paikallisia herkkuja. Niiden terasseilla on viihdyttävää istuskella ja seurata kaupungin menoa, katsellen ohi kulkevia ihmisiä ja rannan laiturissa olevia värikkäitä kalastajaveneitä. Pimeän tullen baarien neonvalot syttyvät ja ilta jatkuu myöhään yöhön.

Paikalliseen kulttuuriin pääsee tutustumaan basaarien hälinän ja ravintoloiden kebab-lihan lisäksi myös hamam-kylpylöissä, joissa voi rentoutua nauttien erilaisista kauneushoidoista. Marmariksesta löytyy useita turkkilaisia kylpylöitä.

Rannan tuntumassa sijaitsevat myös useat kaupungin hotellit. Cettia Beach Resort on rauhallisella sijainnilla oleva tasokas hotelli. Kylpylähotelli on tarkoitettu vain aikuisille, joten oma rauha on taattu.

TEKEMISTÄ KAIKEN IKÄISILLE MATKAILIJOILLE

Marmaris on oiva lomakohde koko perheelle. Lapset viihtyvät matalassa rantavedessä ja monenlaista tekemistä riittää. Jos merivedessä polskiminen alkaa kuitenkin käydä pitkästyttäväksi, hyvä vaihtoehto on lähteä vesipuiston pyörteisiin. Jokaisen vesipedon suosikkeja löytyy Marmariksesta kaksikin kappaletta, ja erilaisissa liukumäissä laskien ja altaissa temmeltäen aika ei käy pitkäksi.

Kaupungin satama on viehättävä moottoriveneineen ja valkeine purjeveneineen. Satamassa käveleskeleminen on rentouttava ja miellyttävää. Pienillä veneillä pääsee kulkemaan ympäri aluetta, ja mereltä käsin kaupunkiin ja lähialueille saa erilaisen näkökulman. Jos veneily kiinnostaa enemmänkin, voi Marmariksesta käsin lähteä kauemmaksi, sillä yllättävän lähellä ovat Kreikan saaret, ja esimerkiksi Rodokselle pääsee helposti veneellä.

Huoneistohotelli Ceylan on useimmiten lapsiperheille sopiva vaihtoehto. Omassa huoneistossa on enemmän omaa rauhaa ja lapsilla tilaa temmeltää. Hotellissa on uima-allas ja liukumäkiä, joten lapset viihtyvät varmasti.

LÄHIALUEEN KAUNIIT RETKEILYKOHTEET

Turkki on mielenkiintoinen maa josta löytyy paljon nähtävää historiasta ja kulttuurista kiinnostuneille. Vaikka maan suuresta koosta johtuen välimatkat ovat pitkiä, päivämatkan päästä löytyy useampikin mielenkiintoinen kaupunki.

Aivan lähellä sijaitsee naapurikaupunki ja lomakylä Içmeler, jossa sijaitsee monet alueen hotellit ja joka on kasvanut lähes Marmarikseen kiinni. Se sijaitsee laaksossa ja on rauhallisempi kaupunki kuin Marmaris, joka tarjoaa mainiota vastapainoa Marmariksen hälinään. Içmelerin ranta on pitkä, ja rantaa ympäröivillä kukkuloilla on mahtavia vaellusmaastoja. Kauniina päivänä sinne voi jopa kävellä Marmariksesta kulkien rannan kävelykatua pitkin.

Efesoksen rauniokaupunki on historiasta kiinnostuneille äärimmäisen vaikuttava matkakohde. Se oli aikoinaan antiikin aikana tärkeä kreikkalainen kaupunki, jonka jälkeen se on ollut olennaisena osana myös Rooman valtakuntaa, ja tärkeä kristinuskon pyhiinvaelluskohde. Efesoksessa sijaitseva Artemiin temppeli oli yksi alkuperäisistä maailman seitsemästä ihmeestä , mutta valitettavasti nykypäivänä temppelistä ei ole enää paljoa jäljellä. Ansaitusti Efesos kuuluu nykyisin UNESCOn maailmanperintölistalle.

Antiikista kiinnostuneille löytyy raunioita lähempääkin Marmarista, sillä Kaunosin rauniokaupunki on mielenkiintoinen vierailukohde. Kaunos kuuluu UNESCOn maailmanperintöluetteloon ja on tunnettu erityisesti suoraan kallioseinämään hakatuista hautakappeleista. Kaunosin lähellä on näkemistä myös tyypillistä turkkilaista elämänmenoa kaipaavalle – Dalyanin kylä on todella viehättävä pieni kylä samannimisen joen mutkassa. Marmariksesta on helppo tulla tänne veneellä. Ja mikä olisikaan mukavampaa kuin istuskella veneessä Välimeren leppoisilla aalloilla nauttien kauniista kesästä ja auringon paisteesta?

Our top-rated cheap hotels in Marmaris

 • 581 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 • 114 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 • 35 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  168 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 • 108 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:touko 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Marmaris