Majoituspaikkoja löytyi: 0
Haetut varaussivustot: 0
Useiden sivustojen vertailu auttaa sinua löytämään parhaan hintamme…
Majoituspaikkoja löytyi: 0
Haetut varaussivustot: 0

Hotellit kaupungissa Dubrovnik (Dubrovnik-Neretva, Kroatia)

Ladataan

Hotellit kaupungissa Dubrovnik

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Dubrovnik, Kroatia. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

  • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Dubrovnik
  • Löydä halvin hotelli kohteesta Dubrovnik!
  • Varaa aina loistavaan hintaan!

Tiivis paketti kaupunki- ja rantalomaa Dubrovnikissa

Dubrovnik on kaunis satamakaupunki Kroatiassa, Dalmatian alueella. Se sijaitsee Kroatian etelä-osassa, aivan Adrianmeren rannalla. Noin 40 000 hengen kaupungissa yhdistyvät kirkkaan turkoosi merimaisema sekä historiallinen Gradin vanhakaupunki muureineen ja Dubrovnikista onkin tullut yksi Euroopan suosituista matkakohteista. Dubrovnikin hotellit sijaitsevat pääasiassa Lapadin niemimaalla ja keskustan vanhassakaupungissa, mutta myös rauhallisemmilla alueilla kaupungin ympärillä. Yksi vaihtoehdoista on esimerkiksi hotelli More sijaiten Lapadin niemimaan ja keskustan välissä.

Dubrovnikin sää ja kaupunki ovat kauneimmillaan kesäaikaan, noin toukokuusta lokakuuhun, jolloin kaupunki sopii hyvin esimerkiksi romanttiseen viikonloppuun, perhelomakohteeksi tai kaveriporukan lomalle. Dubrovnikin lentokenttä sijaitsee noin 20 kilometriä kaupungista etelään. Lentokentältä kaupunkiin on helppo kulkea bussilla tai halutessasi myös taksilla. Bussiyhteydet toimivat myös Dubrovnikin kaupungissa eri kaupunginosien välillä kulkiessa. Voit ostaa esimerkiksi 1,3 tai 7 päivän Dubrovnik-kortin, jolla saat ilmaisen sisäänpääsyn useisiin kohteisiin, alennuksia sekä vapaan bussien käytön kortin voimassaoloajaksi. Dubrovnikin vanhassakaupungissa, Stari Gradissa, muurien sisäpuolella bussit eivät kulje, mutta UNESCOn perintökohteisiin kuuluvaan kaupunkiin onkin lomamatkalla mukavinta tutustua rauhassa kävellen ja ihastellen. Vanhankaupungin lisäksi Dubrovnikin matkaan kuuluu kaunis merenranta sekä läheiset saaret, joille voit tehdä lautalla vierailuja. Heinä-elokuussa Dubrovnikissa järjestetään vuosittain yli kuukauden kestävät musiikkifestivaalit, tarjoten klassista musiikkia, tanssia ja teatteria eri puolilla kaupunkia.

Lapadin niemimaan rannoilla rentoutumaan

Hotellit Dubrovnikissa löydät vanhankaupungin ja sataman läheisyydestä, mutta myös Lapadin kaupunginosa ja niemimaa rantoineen on suosittu kohde. Aivan Lapadin niemimaan kärjestä löydät esimerkiksi viiden tähden luksusta tarjoavan hotelli Dubrovnik Palacen. Vaikka Dubrovnik ei ole täysin rantalomakohde, löydät silti Lapadin niemimaalta kauniita rantoja rentoutumiseen Kroatian lomallasi. Keskustan suunnalla rannat ovat suosittuja ja vilkkaita, mutta Lapadiin kohti siirryttäessä löytyy myös perheystävällisiä sekä pieniä ja rauhallisempia rantoja, sekä hiekka- että pikkukivipohjaisia. Hotelleja Dubrovnikissa löydät usein rannalta ja lahtien poukamissa, jolloin hotellihuoneista on upeat maisemat merelle rantalinjaa pitkin. Yksi rannalla maisemista nauttiva on esimerkiksi Dubrovnikin vanhakaupungin ja Lapadin niemimaan välillä sijaitseva viiden tähden hotelli Rixos Libertas Dubrovnik.

Dubrovnikin hintataso on Suomeen verrattuna halpa, mutta keskimääräisesti hieman kalliimpaa kuin Kroatiassa yleensä. Edulliset hotellit Dubrovnikista löydät vanhankaupungin ydinkeskustan ulkopuolelta ja yleisesti hotellihinnat ovat halvimmillaan kesän sesonkiajan alussa ja lopussa. Vanhaakaupunkia ympäröi noin 2 km pitkä muuri jonka sisäpuolella hintataso on hieman korkeampi kuin muualla Dubrovnikissa. Muurien sisäpuolelta löytyy paljon nähtävää, ravintoloita, kahviloita sekä hotelleja. Vanhankaupungin pääkatu on Placan promenaadi, joka tunnetaan myös nimellä Stradun-kävelykatu ja myös sen sivukaduilta löytyviin pikkukujiin kannattaa tutustua. Halutessasi yöpyä lomallasi Dubrovnikin vanhankaupungin läheisissä hotelleissa, voisi valintasi olla esimerkiksi hotelli Excelsior, meren rannalla vajaan kilometrin päässä keskustasta.

Kaapelivaunulla maisemia ihailemaan

Dubrovnikin vanhankaupungin muurien sisäpuolelle pääset kulkemaan historiallisista porteista, joista pääkatua lähinnä sijaitsee Pilen portti. Portit itsessään ovat jo näkemisen arvoisia, mutta kulkiessasi Pilen portilta pääkadulle löydät myös kaupungin suosituimmat historialliset patsaat sekä muistomerkit. Dubrovnikin kaupunki on rantojen läheisyydestä hyvin tasaista, mutta sisämaahan kulkiessa korkeuseroja on paljon ja kulkeminen vanhassakaupungissa tapahtuu usein portaita pitkin. Siksi kaupungin korkeimmista kohdista onkin upeat maisemat merelle päin, Dubrovnikin punatiilisten kattojen yli. Parhaat näkymät kaupunkiin, merelle ja läheisille saarille saat noin 400 metriä korkean Srd-kukkulan huipun näköalapaikalta. Vuorelle pääset kulkemaan kaapelivaunua pitkin.

Matka Dubrovnikin läheisille saarille

Dubrovnikin läheiset saaret tarjoavat myös upeita maisemia vaikka päivän tai parin retkille. Kaupungin eteläpuolella sijaitseva Lokrumin saari on kaunis puolen päivän retkikohde. Matka lautalla on vain 15 minuuttia ja saarella voit luonnon lisäksi ihailla värikkäitä riikinkukkoja. Toinen vaihtoehto on hieman kauempana sijaitseva Mljetin saari ja sen kansallispuisto, jonne voit lähteä esimerkiksi patikoimaan. Mljetin saarelle on Dubrovnikista lautalla matkaa 1-2 tuntia, mutta perillä kansallispuistomaisemat ovat matkan arvoisia. Mielenkiintoinen nähtävyys on saaren sisällä sijaitseva järvi, jonka sisällä on toinen saari.

Hotellit – Dubrovnik

Nämä hotellit saattavat myös kiinnostaa sinua...

Kaupunginosa - Dubrovnik

Nähtävyydet - Dubrovnik

Suositut kohteet

Lisää suosittuja kohteita