Hotellit kaupungissa Åre (Jämtlandin lääni, Ruotsi)

  108 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 1. 67 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
  98 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
  311 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 2. 93 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 3. 91 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 4. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 5. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 6. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Hotellit kaupungissa Åre

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa Åre, Ruotsi. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

 • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta Åre
 • Löydä halvin hotelli kohteesta Åre!
 • Varaa aina loistavaan hintaan!

Yksi suosituimmista (Hotels, Åre)

 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • 131 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
  Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • 110 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

ÅRE – POHJOISMAIDEN OMA ALPPIMAAILMA

Luoteis-Ruotsissa Jämtlannin läänissä sijaitseva Åren kunta on tunnettu matkakohde kunnan alueella sijaitsevan Åreskutanin tunturin ansiosta. 1420 metrin korkeuteen kohoavalla tunturilla toimii yksi Pohjois-Euroopan suosituimmista laskettelukeskuksista. Åre onkin Skandinavian suurin talviurheilukeskus , joka tarjoaa erittäin monipuoliset puitteet liikkumisesta pitäville ihmisille. Alueen lukuisat hotellit ja hiihtokeskuksen kattavat palvelut takaavat, että Åre on viihdyttävä myös yöelämästä kiinnostuneille urheilun ystäville.

Åren kylän pitkä historia matkailukaupunkina on alkanut kylään johtaneista rautatiekiskoista, sillä kylään alkoi kulkea juna 1800-luvun lopulla. Kiskot toivat mukanaan raikkaasta tunturi-ilmasta nauttimaan tulleita ihmisiä, ja jo vuonna 1891 kylään perustettiin oma turistikeskus. Turistikeskus sai vuoden päästä seuraa tunturin huipulle rakennetusta kahvilasta, joka on nykypäivänäkin edelleen toiminnassa.

Ylös tunturin rinnettä pääsee monella eri tavalla - suksilla että suksitta. Yksi vaihtoehto on napata mäkijuna Åre Bystä, eli kylän torilta suoraan huipulle. Yli sata vuotta sitten toimintansa aloittanut mäkijuna Åre bergbana rata tarjoaa upeita maisemia, joka varmasti ilahduttaa nostalgiaa etsiviä.

Junaradan päässä viehättävän asemarakennuksen lähellä sijaitsee Fjällgårdenin hotelli, jonka päärakennus on rakennettu samana vuonna kuin junarata. Hotellin tasokkaissa huoneissa viihtyy yksin tai porukalla, ja laadukkaassa ravintolassa syö varmasti hyvin rinteessä vietetyn päivän jälkeen. Jos energiaa riittää, hotelli tarjoaa myös meneviä afterski-bileitä. Vaikka hotellille pääsee laskemaan suoraan rinteestä, on Fjällgården kesälläkin mainio vaihtoehto, sillä Åreskutanin kaunis tunturiluonto on viehättävä lumettomanakin aikana. Jos juna ei esimerkiksi huonon sään vuoksi kulje, hotelliin pääsee helposti myös kävellen tai taksilla. Mikäli sopiva hotelli on löytynyt muualta, on juna hotellille jo itsessään elämys.

Åre Kabinbana eli köysirata kuljettaa ihmisiä tunturin huipulle ympäri vuoden. Sen isoihin koppeihin mahtuu jopa 80 ihmistä kerrallaan, ja matkan päätteeksi tunturin huipulta levittäytyy upea maisema kauas taivaanrantaan. Kabinbanan pääteasema on huimat 1274 metriä merenpinnan yläpuolella. Pääteasemalta voi helposti kävellä viimeiset 150 metriä tunturin huipulle ja käydä kahvilla Ruotsin korkeimmassa kahvilassa. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että kahvila toimii säävarauksella, sillä ylhäällä tunturin laella on välillä kovin tuulista ja kylmää.

ÅREN IHMEELLINEN TUNTURIMAISEMA

Åren matkailukeskus koostuu useammasta erilaisesta hiihtokeskuksesta, mutta niistä monipuolisin ja suurin on juuri nimenomaan Åre ja sen keskus Åre By. Kolmella erilaisella rinnealueella voi kuitenkin laskea halutessaan samalla lipulla. Duved on metsäisempi ja rauhallisempi ja Tegefjäll halfpipeineen ja kumparemäkineen erityisesti lumilautailijoiden suosiossa. Åre Björn on lapsiperheiden suosikki, sillä lyhyet rinteet ovat helppoja lapsille ja aloittelijoille. Åren ja Björnin välillä on hissiyhteys, ja bussilla on helppo kulkea Duvediin ja Tegefjälliin.

Laskettelurinteitä löytyy Åresta joka lähtöön, sillä alueella on yli sata rinnettä. Rinteitä on niin paljon, että kyllästymään ei helposti ehdi. Rinteistä löytyy vaihtoehtoja jokaiselle: sekä pitkiä ja loivia että hurjapäille jyrkkiä mustia rinteitä ja kaikkea siltä väliltä. Pisin rinne on yli kuusi kilometriä pitkä! Hissiä ei siis tarvitse olla koko ajan odottamassa vaan voi keskittyä olennaiseen eli lasketteluun. Erilaisia hissejä, kuten ankkuri- ja tuolihissejä alueelta löytyy yli neljäkymmentä. Oppaan kanssa on mahdollista päästä myös rinteiden ulkopuolelle laskemaan tuoreeseen puuterilumeen.

Åre ei ole pelkästään laskettelemaan tulleiden paikka, vaan alueella voi harrastaa muunlaistakin talviurheilua. Alueella on useita hiihtolatuja, joiden ylläpito on laadukasta. Moottorikelkkailu, mönkijäsafari ja koiravaljakot sopivat vauhdikkaammasta menosta pitäville ja alueella voi harrastaa myös esimerkiksi jääkiipeilyä.

Tunturialueella on paljon tekemistä myös lumettomana aikana. Åre on mainio matkustuskohde ympäri vuoden ja tulikin aikoinaan tunnetuksi erityisesti rikkaiden ihmisten kesäkohteena. Raikas ja puhdas ilma sekä kaunis tunturimaisema ovat kaunis tausta erilaisille vaelluksille. Tunturin päälle voi kulkea Kabinballa tai junalla, ja alas voi vaeltaa erilaisia reittejä pitkin. Alkusyksyllä ruskan aikana vaelluksiin tulee vielä kauniimpi sävy.

Åren kirkas järvivesi houkuttelee uimaan ja melomaan. Alueelta löytyy myös muita vesistöjä, joissa onnistuu mainiosti esimerkiksi perhokalastus tai koskenlasku. Myös tunturipyöräily on suosittu harrastus, ja Åressa järjestetäänkin vuosittain Pohjois-Euroopan suurin maastopyöräfestivaali, Åre Bike Festival. Adrenaliinin laittaa virtaamaan parhaiten kuitenkin ympäri vuoden auki oleva Zipline – satoja metrejä pitkä vaijerirata, jota pitkin pääsee liukumaan jopa 70 kilometrin tuntivauhtia.

Alppihiihdon maailmanmestaruuskilpailut on pidetty Åressa pari kertaa, ja alueella järjestetään myös useita muita hiihtokilpailuita. Kesäisin seudulla juostaan maratonkilpailu, joka tarjoaa tunturimaisemissa uudenlaisia haasteita kokeneemmallekin maratonien juoksijalle. Kilpailujen aikaan hotellit täyttyvät nopeasti, joten mieluisa hotelli kannattaa varata mahdollisimman ajoissa. .

ÅREN KYLÄN MONIPUOLISET PALVELUT

Åren idyllinen kylä tarjoaa erilaisia palveluita kaikille alueen matkailijoille, mutta on viehättävä myös vaikkapa iltakävelylle. Åren tunnelma on kuin pienessä alppikylässä, sillä kylän lukuisissa ravintoloissa viihtyvät sekä gourmet- että kotiruuan ystävät ja sekä useat yökerhot tanssittavat hiihtokansaa pitkälle aamuun. Tunnelmallisissa kahviloissa on rentouttavaa juoda vaikka kupponen kaakaota rinteessä vietetyn päivän jälkeen. Kylästä löytyy myös viehättäviä pikkuputiikkeja, joissa myydään paikallisia käsitöitä ja käsin tehtyjä herkkuja. Useimmat alueen hotellit sijaitsevat Åre Byssä.

Kylästä löytyy useampikin korkeatasoinen gourmet-ravintola ja hotelli, joten lomareissulleen saa helposti luksusta niin halutessaan. Laatutietoiselle kenties paras yöpymispaikka on Copperhill Mountain Lodge, jonka sijainti tunturin huipulla takaa mielettömät näköalat. Rinteiden yhteydessä oleva design-hotelli tarjoaa majoittujilleen oman hiihtohissin, ja rinteissä vietetyn päivän jälkeen on hyvä avata lihasjumeja hotellin kylpylän saunassa. Hotellissa on useampi ravintola, jotka takaavat vaihtelua illallisiin loman aikana.

Mökit ja hostellit tarjoavat alueella halvat majoitusvaihtoehdot. Kylän pääaukiolla sijaitseva hostelli STF Åre Torg on mainio vaihtoehto pienemmällä budjetilla liikkuvalle. Majoitus keskellä kylää on vaivatonta ja rinteisiin on lyhyt matka. Matkailijoille on käytössä useita saunoja. Mökkejä alueella on runsaasti, sekä Åren kylässä että vähän kauempana pitkin rinnemaisemaa.

Kylästä löytyvät kaikki tarvittavat palvelut rinteissä viihtyville, ja matkailijoita palvelevat erilaiset varustevuokraamot ja -kaupat. Matkamuistoja voi ostaa myymälöistä ja oman ruuan kokkaaminen vaikkapa mökissä onnistuu ruokakaupasta ostetuista tuotteista. Åre By onkin oiva yhdistelmä romanttista pikkukylää, yökerhojen sykettä ja tunnelmallisia kahviloita. Kesän valo, talven puuterilumi, jylhä tunturimaisema ja peilikirkas järvi yhdistyvät täällä saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Usein kysytyt kysymykset kohteesta Åre