Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Villa Ocean Blue, merinäköala, Kävele rannalle, 5 makuuhuonetta, Air-con, BBQ ja allas (Ferragudo, Portugali)

Koko talo/asunto Villa Ocean Blue, merinäköala, Kävele rannalle, 5 makuuhuonetta, Air-con, BBQ ja allas (Ferragudo, Portugali)

Villa Ocean Blue, merinäköala, Kävele rannalle, 5 makuuhuonetta, Air-con, BBQ ja allas

Villa Ocean Blue, merinäköala, kävelymatka rannalle, 5 makuuhuonetta, ilmastointi, BBQ ja uima-allas Ylellinen huvila Ferragudossa upealla merinäköalalla, kävelyetäisyydellä rannasta, Ferragudon pääaukiosta, baareista ja ravintoloista, mutta silti rauhallisuuden ja yksityisyyden tason ylläpitämisessä.Kiinteistö on aidattu ja varustettu hyvän kokoisella puutarhalla rentoutumiseen ja auringonottoon.Valmiina korkeimmalle, suuret oleskelutilat ja täysin ilmastoitu kaikkialla. Sisääntuloaulassa kävelet suureen ruokasaliin. Siellä on upea erillinen oleskelutila, jossa on runsaasti istumapaikkoja. Tämä avautuu uima-altaalle ja puutarha-alueelle merinäköalalla, täysin rento tunne!Erillinen wc käytävällä ja kaksi makuuhuonetta alakerrassa, joissa oma kylpyhuone ja runsaasti vaatekaappitilaa.Upea avoin suunnitelma oleskelutila ja ruokasali, suuret lasiovet hyödyntäen näkymiä Araden satamaan ja Monchiquen vuorille.Täysin varusteltu keittiö, jossa kaksinkertainen jääkaappi / pakastin, ja kaikki modernit mukavuudet, joita voisi odottaa ylellisyyskohteesta.Viereinen pesutupa on myös hyvin varusteltu.1. kerroksessa on kolme muuta makuuhuonetta.Kahdessa makuuhuoneessa on kylpyhuone, ja kolmannessa makuuhuoneessa voi käyttää vieraan alakerrassa olevaa kylpyhuonetta tai jaettua kylpyhuonetta.Master-sviitti, jossa on king-size-vuode, tämä sviitti on ihanteellinen perheille, koska siellä on erillinen kylpyhuone, jossa on bidee, kylpyamme ja suihku.Portaikon oikealla puolella on kylpyhuone, jossa on kaksi pesuallasta, suihku, wc ja bidee, ja sen jakavat kaksi vierekkäistä makuuhuonetta, joista molemmissa on pääsy ensimmäisen kerroksen terassille ja upeat näkymät merelle ja Monchiquelle.Askeleet 1. kerroksesta johtavat alas takaisin puutarha-alueelle ja terassille.Ruokailutilan ulkopuolella on kätevä sijainti lähellä keittiötä, grilli, oleskelutila ja uima-allas.Kellarissa on hauska alue, jossa on pingispöytä ja koripallo.Ferragudo sijaitsee vain 5 minuutin päässä Carvoeirosta ja Portimaosta. Siitä on viime aikoina tullut yksi muodikkaimmista lomakohteista Algarvessa, ja on helppo nähdä miksi. Se säilyttää edelleen alkuperäisen kalastajakylä viehätysvoiman, jolla on yksi viehättävimmistä satamista rannikolla ja vain muutaman minuutin päässä Portugalin hienoimmista rannoista.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Terassi
  2. Savuttomia huoneita
  3. Aurinkovarjot
  4. Wi-Fi aulassa
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Silitysvälineet

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Villa Ocean Blue, merinäköala, Kävele rannalle, 5 makuuhuonetta, Air-con, BBQ ja allas

  • Onko majoituspaikassa Villa Ocean Blue, merinäköala, Kävele rannalle, 5 makuuhuonetta, Air-con, BBQ ja allas uima-allas?

    Kyllä, Villa Ocean Blue, merinäköala, Kävele rannalle, 5 makuuhuonetta, Air-con, BBQ ja allas tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Villa Ocean Blue, merinäköala, Kävele rannalle, 5 makuuhuonetta, Air-con, BBQ ja allas?

    Ei, Villa Ocean Blue, merinäköala, Kävele rannalle, 5 makuuhuonetta, Air-con, BBQ ja allas ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Villa Ocean Blue, merinäköala, Kävele rannalle, 5 makuuhuonetta, Air-con, BBQ ja allas pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Villa Ocean Blue, merinäköala, Kävele rannalle, 5 makuuhuonetta, Air-con, BBQ ja allas ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Villa Ocean Blue, merinäköala, Kävele rannalle, 5 makuuhuonetta, Air-con, BBQ ja allas?

    Lähellä majoituspaikkaa Villa Ocean Blue, merinäköala, Kävele rannalle, 5 makuuhuonetta, Air-con, BBQ ja allas sijaitsevat nähtävyydet ovat Praia da rocha, Faro Airport, Marina of Portimâo, Pinhão beach, Dona Ana beach, Praia da Rocha Baixinha, De Vilamoura, Praia de Armação de Pêra.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Villa Ocean Blue, merinäköala, Kävele rannalle, 5 makuuhuonetta, Air-con, BBQ ja allas on?

    Majoituspaikan Villa Ocean Blue, merinäköala, Kävele rannalle, 5 makuuhuonetta, Air-con, BBQ ja allas peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.