Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Villa Mateo - Three Bedroom Apartment With Terrace And Private Pool (Župa dubrovačka, Kroatia)

Koko talo/asunto Villa Mateo - Three Bedroom Apartment With Terrace And Private Pool (Župa dubrovačka, Kroatia)

Villa Mateo - Three Bedroom Apartment With Terrace And Private Pool

Villa Mateo - Kolmen makuuhuoneen huoneisto, jossa terassi ja oma uima-allas Villa Mateo tarjoaa kauniilla yksityisellä uima-altaalla ja terassilla varustetun itsepalvelumajoituksen, joka sijaitsee Vodovađassa, melko vähän paikalla Konavlen alueella. Vodovađa on noin 35 km: n päässä Dubrovnikista.Kolmen makuuhuoneen huvilassa on ulkouima-allas, ilmainen WiFi, ilmastointi ja taulu-SAT-TV. Siellä on myös täysin varustettu keittiö, ruokailutila, olohuone, jossa vuodesohva ja taulutelevisio, sekä kaksi yksityistä kylpyhuonetta (yksi niistä sisältää poreallas). Huvila tarjoaa vieraille kauniisti kalustetun terassin, jossa on aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja uima-altaan vieressä. Ulkomainen jalkapallo- / koripallokenttä ja pingispöytä ovat myös vieraiden käytettävissä. Keittiössä on jääkaappi, uuni, liesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin ja astianpesukone. Vieraat löytävät myös grillausmahdollisuuden paikan päällä.Pyykinpesukone, silitysvälineet ja hiustenkuivaaja ovat myös vieraiden käytettävissä.Autolla saapuminen on suositeltavaa, koska busseja on, mutta ne eivät kulje niin usein. Autollesi on tarjolla ilmainen yksityinen pysäköintialue aivan huvilan edessä.Tämä sijainti on täydellinen vieraille, jotka haluaisivat käydä suositussa turistikeskuksessa, mutta pysyvät tarpeeksi kaukana väkijoukkojen välttämiseksi ja rauhan ja yksityisyyden säilyttämiseksi. Kuuluisa Dubrovnikin vanha kaupunki ja sen muurit ovat noin 35 km: n päässä hotellista, Budva ja Kotor ovat noin 55 km: n päässä, kun taas Dubrovnikin lentokenttä on 18 km: n päässä.Kolmen makuuhuoneen huvilassa on ulkouima-allas, ilmainen WiFi, ilmastointi ja taulu-SAT-TV. Siellä on myös täysin varustettu keittiö, ruokailutila, olohuone, jossa vuodesohva ja taulutelevisio, sekä kaksi yksityistä kylpyhuonetta (yksi niistä sisältää poreallas). Huvila tarjoaa vieraille kauniisti kalustetun terassin, jossa on aurinkotuoleja ja aurinkovarjoja uima-altaan vieressä. Ulkomainen jalkapallo- / koripallokenttä ja pingispöytä ovat myös vieraiden käytettävissä. Keittiössä on jääkaappi, uuni, liesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, leivänpaahdin, vedenkeitin ja astianpesukone. Vieraat löytävät myös grillausmahdollisuuden paikan päällä.Pyykinpesukone, silitysvälineet ja hiustenkuivaaja ovat myös vieraiden käytettävissä.Autolla saapuminen on suositeltavaa, koska busseja on, mutta ne eivät kulje niin usein. Autollesi on tarjolla ilmainen yksityinen pysäköintialue aivan huvilan edessä.'ilmainen wifi'

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kylpylä
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Kylpyamme (pyydettäessä)

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Villa Mateo - Three Bedroom Apartment With Terrace And Private Pool

  • Onko majoituspaikassa Villa Mateo - Three Bedroom Apartment With Terrace And Private Pool uima-allas?

    Kyllä, Villa Mateo - Three Bedroom Apartment With Terrace And Private Pool tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Villa Mateo - Three Bedroom Apartment With Terrace And Private Pool?

    Ei, Villa Mateo - Three Bedroom Apartment With Terrace And Private Pool ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Villa Mateo - Three Bedroom Apartment With Terrace And Private Pool pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Villa Mateo - Three Bedroom Apartment With Terrace And Private Pool tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Villa Mateo - Three Bedroom Apartment With Terrace And Private Pool?

    Lähellä majoituspaikkaa Villa Mateo - Three Bedroom Apartment With Terrace And Private Pool sijaitsevat nähtävyydet ovat Lapad, Port of Dubrovnik, Dubrovnik Airport, Placa, Stari grad Dubrovnik, Katedrala, Gradski stadion Lapad, Crkva sv Ignacija.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Villa Mateo - Three Bedroom Apartment With Terrace And Private Pool on?

    Majoituspaikan Villa Mateo - Three Bedroom Apartment With Terrace And Private Pool peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.