Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Vacation On The North Sea In A Holiday Home Tandem. Modern In The Old Core. (Elpersbüttel, Saksa)

Koko talo/asunto Vacation On The North Sea In A Holiday Home Tandem. Modern In The Old Core. (Elpersbüttel, Saksa)

Vacation On The North Sea In A Holiday Home Tandem. Modern In The Old Core.

Loma Pohjanmerellä lomamökien tandemina. Moderni vanhassa ytimessä. House tandem. 2 huoneistoa, joissa 2 makuuhuonetta ja 2 parisänkyä. Laajennettavissa suureksi lomamökiksi. Yksilöllisesti kaunis pieni puutarha, täysin aidattu tai iso n. 30 m² kattoterassi. Nauti auringosta rantatuoleissa, tuulen suojassa kattoterassilla tai puutarhassa markiisin alla. Aloita päivä valonvarjoisessa talvipuutarhassa tai aurinkoterassilla. Talo rakennettiin noin vuonna 1896 ja rakennettiin uudelleen useita kertoja aikansa aikana. Vuonna 2011 talo muutettiin lopulta lomamökiksi ja siinä on täysin uudet, kauniit suihkulla varustetut kylpyhuoneet. Kaikki lattiat on laatoitettu tai valmistettu vaaleasta laminaatista. Sisustus on moderni, ja mikään puuttuu. Talo on pitkä historia ja on ollut perheen omistuksessa yli 50 vuotta. Kerran harrastajan kotiin pieni työpaja. Sitten elektroniikkaliike viereisen talon kanssa. Vuodesta 2011 lähtien talo on muutettu lomamökiksi.Huoneistot: Huoneistot ovat täysin varustettuja ja laadukkaita. Kaikki lattiat ovat laatoitettu tai laminoitu. WiFi on käytettävissä koko talossa. Olohuoneessa ja makuuhuoneessa on 32 tuuman LCD-taulutelevisio. CD-, DVD-radioyksikkö on saatavana kaikissa olohuoneissa. Pieni sisäänrakennettu keittiö, jossa on keittolevy ja uuni, on saatavana kotitekoisten aterioiden valmistukseen tai pieneen ateriaan niiden välissä. Sisäänrakennettu astianpesukone tekee työn puolestasi lomalla.Pesu ja kuivaus: Pesukone ja kuivausrumpu ovat saatavilla yhteisessä pesutuvassa. Laitteisiin pääsee ja niitä voidaan käyttää molemmista huoneistoista erillisen sisäänkäynnin kautta.Pyörät: Pyynnöstä on mahdollista vuokrata pyörä. Tarjoamme 2 kolmen nopeuden pyörää syvällä sisäänkäynnillä ja 3 modernia maastopyörää. Tietenkin, kahdelle pyörä ei puuttu Haus Tandemista! Saatavana on myös tandem, jonka voi varata, jos olet kiinnostunut.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pesulapalvelu
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Keittiö
  4. Kahvinkeitin
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Vacation On The North Sea In A Holiday Home Tandem. Modern In The Old Core.

  • Onko majoituspaikassa Vacation On The North Sea In A Holiday Home Tandem. Modern In The Old Core. uima-allas?

    Ei, Vacation On The North Sea In A Holiday Home Tandem. Modern In The Old Core. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Vacation On The North Sea In A Holiday Home Tandem. Modern In The Old Core.?

    Kyllä, Vacation On The North Sea In A Holiday Home Tandem. Modern In The Old Core. noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Vacation On The North Sea In A Holiday Home Tandem. Modern In The Old Core. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Vacation On The North Sea In A Holiday Home Tandem. Modern In The Old Core. tarjoaa Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Vacation On The North Sea In A Holiday Home Tandem. Modern In The Old Core.?

    Lähellä majoituspaikkaa Vacation On The North Sea In A Holiday Home Tandem. Modern In The Old Core. sijaitsevat nähtävyydet ovat WackenOpenAir, St. Peter-Ording Airport, Duhnen, NationalPark Wadden Sea of Lower Saxony Main Information Centre Cuxhaven, Nordseering Büsum, Strand Cuxhaven, Sahlenburg, Wassersportcenter X-H2O.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Vacation On The North Sea In A Holiday Home Tandem. Modern In The Old Core. on?

    Majoituspaikan Vacation On The North Sea In A Holiday Home Tandem. Modern In The Old Core. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.