Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Traditional Townhouse In Andalusian Village. Sleeps 10 With Privale Pool And Bar (Encinas Reales, Espanja)

Koko talo/asunto Traditional Townhouse In Andalusian Village. Sleeps 10 With Privale Pool And Bar (Encinas Reales, Espanja)

Traditional Townhouse In Andalusian Village. Sleeps 10 With Privale Pool And Bar

Perinteinen kaupunkitalo Andalusian kylässä. Vuodepaikkoja 10 privale-altaalla ja baarilla Andalusian sydämessä sijaitseva Casa de Royal Oaks on kaunis perinteinen kaupunkitalo Encinas Realesin kylän keskustassa. Se sijaitsee tunnin ajomatkan päässä Málagan lentokentältä ja Cordobasta. Sevilla ja Granada ovat 1. 5 tunnin ajomatkan päässä. Casa de Royal Oaks on sopivasti 3800 neliömetriä. Talo voi nukkua jopa 8 vierasta mukavasti, ja tarvittaessa voidaan lisätä vielä 2 erillistä vuodetta, koska makuuhuoneet ovat erittäin tilavia. . Tupakointi kielletty sisätiloissa. Keittiössä on kaikki tarvittavat välineet: jääkaappi-pakastin, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvinkeitin, ruokailuvälineet, keittiövälineet, astianpesukone ja pesukone. Yhdessä oleskelutilassa on myös hiustenkuivaaja ja silitysrauta ja -lauta, liinavaatteet, pyyhkeet, rantapyyhkeet, taulutelevisio, langaton internetyhteys, lämmitys ja ilmastointi sekä puuhella.Tämä kaunis kaupunkitalo sijaitsee pienessä viehättävässä espanjalaisessa kylässä, 20 minuutin ajomatkan päässä Iznahar-järvestä kauniilla rannalla. Kylässä on kaikki tarvitsemasi, joten ulkona ei tarvitse matkustaa. Talo on hiljattain remontoitu, mutta siinä on edelleen monia alkuperäisiä piirteitä. Se on sisustettu mukavasti ja sisältää kaiken, jotta se olisi todellinen koti kotoa. Se on erittäin tilava ja siinä on oma alkuperäinen kaivo. Siinä on useita terasseja, kaksi oleskelutilaa, ruokasali, 4 kahden hengen huonetta, baari ja terassi, tilava uima-allas aurinkotuoleilla ja BBQ-alue sekä puulämmitteinen takka ja omat toiveensa. Kylässä ja sen lähellä on niin paljon tekemistä ja baarit ja ravintolat tarjoavat uskomattomia ruokia erittäin kohtuulliseen hintaan. Se nukkuu 8, mutta 2 erillistä vuodetta voidaan lisätä huoneisiin tarvittaessa.Tietoja naapurustostaEncinas Realesia ympäröivät kauniit oliivitarhat. Se on maaseudun espanjalainen kylä ja paikalliset ovat erittäin ystävällisiä. Isnahar-järvellä on oma ranta, joka on 20 minuutin ajomatkan päässä ja kylä on mahtava. Löydät tehtäviä, kuten ratsastusta, vaellusta, koskenlaskua, poissaoloa ja melontaa. Kylässä on ulkomarkkinat joka tiistai. Vaikka olet lähellä Málakaa, Cordobaa, Savillea ja Granadaa, sinun ei tarvitse matkustaa kylän ulkopuolelle, sillä siinä on kaikki tarvittavat lomastasi mahdollisimman mukavan tekemiseksi. Siinä on lihakauppiaita, kalakauppiaita, supermarketteja, kampaajia, kosmetologia, pankki, ulkouima-allas, koripallo ja tenniskentät. On olemassa useita baareja ja ravintoloita, jotka tarjoavat hyvää ruokaa ja erittäin kohtuulliset hinnat.LiikkuminenLäheisiin kaupunkeihin on paikallisbusseja, joilla on hyvät juna- ja bussiyhteydet suuriin kaupunkeihin.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Lämmitys
  2. Ilmastointi
  3. Kaapelitelevisio
  4. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Traditional Townhouse In Andalusian Village. Sleeps 10 With Privale Pool And Bar

  • Onko majoituspaikassa Traditional Townhouse In Andalusian Village. Sleeps 10 With Privale Pool And Bar uima-allas?

    Kyllä, Traditional Townhouse In Andalusian Village. Sleeps 10 With Privale Pool And Bar tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Traditional Townhouse In Andalusian Village. Sleeps 10 With Privale Pool And Bar?

    Kyllä, Traditional Townhouse In Andalusian Village. Sleeps 10 With Privale Pool And Bar noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Traditional Townhouse In Andalusian Village. Sleeps 10 With Privale Pool And Bar pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Traditional Townhouse In Andalusian Village. Sleeps 10 With Privale Pool And Bar tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Traditional Townhouse In Andalusian Village. Sleeps 10 With Privale Pool And Bar?

    Lähellä majoituspaikkaa Traditional Townhouse In Andalusian Village. Sleeps 10 With Privale Pool And Bar sijaitsevat nähtävyydet ovat Desfiladero de los Gaitanes, Puerta de la Cruz, Parque Natural de los Montes de Málaga, El Higuerón, Paraje Natural Torcal de Antequera, La Casa de los Cristales, Embalse de Iznájar, Valdearenas.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Traditional Townhouse In Andalusian Village. Sleeps 10 With Privale Pool And Bar on?

    Majoituspaikan Traditional Townhouse In Andalusian Village. Sleeps 10 With Privale Pool And Bar peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.