Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Traditional Stone Built Villa With A Windmill And A Swimming Pool In Koundouros (Koundouros, Kreikka)

Koko talo/asunto Traditional Stone Built Villa With A Windmill And A Swimming Pool In Koundouros (Koundouros, Kreikka)

Traditional Stone Built Villa With A Windmill And A Swimming Pool In Koundouros

Perinteinen kivirakennettu huvila tuulimyllyllä ja uima-allas Koundourosissa Kea, joka tunnetaan myös nimellä Tzia, on yksi Ateenan lähimmistä saarista. Kea on Kykladien saarilla piilotettu helmi ja sillä on oma ainutlaatuinen tyylinsä. Hotelleja on hyvin vähän, lähinnä yksityistaloja vuokrataan, suurin osa tai kaikki on valmistettu paikallisesta kivestä. Saarella on 45 rantaa, joista suurin osa pääsee veneellä. Kea on ihanteellinen saari niille, jotka haluavat rentoutua, saada hyvää ruokaa ja loistavaa lomaa.Huvila on kahdessa tasossa ja se sijaitsee 2 000 neliömetrin tontilla Koundourosin lahden yli. Päärakennus, joka on osa vanhaa tuulimyllyä, koostuu takkahuoneesta, suuresta ruokailutilasta. täysin varustettu keittiö aamiaisalueella. Tuulimyllyn ylimmässä kerroksessa on makuuhuone kylpyhuoneella. Ruokasalista johtaen on portaita pohjakerrokseen, jossa on pieni oleskelualue, jossa on takka ja sisäänrakennettu vuodesohva. Tällä tasolla on myös makuuhuone, jossa parivuode ja oma kylpyhuone, toisessa makuuhuoneessa kaksi sisäänrakennettua yhden hengen vuodetta, takka ja oma kylpyhuone.Päärakennukseen on suuri vierastalo, jossa on olohuone ja avokeittiö, iso makuuhuone, jossa parisänky ja kylpyhuone. Lähellä grillausaluetta on vierastalo, jossa on makuuhuone (yksi parivuode ja yksi yhden hengen sänky) ja oma kylpyhuone. Huvilaa ympäröivät eri suuret terassit, kivirakenteisilla kaareilla dramaattisia vaikutelmia. Yhdessä terassilla on suuri uima-allas, jossa katettu oleskelu- ja ruokailutila, sekä baari. Toisella terassilla on iso grillipaikka, jossa on puuuuni ja sisäänrakennettu kivi ruokapöytä.Palvelut: Kaikissa kylpyhuoneissa on suihkut, ilmastointi kaikissa huoneissa, hyttysverhot, internet, uuni, liesi, jääkaappi, vedenkeitin, suodatinkahvinkeitin, leivänpaahdin, monisekoitin, astianpesukone, pesukone, liinavaatteet ja pyyhkeet, silitysrauta ja lauta, BBQ, puuuuni, baari, uima-allas, pysäköinti 6 autolle.Päivittäisiä risteilyjä voidaan järjestää saaren ympärille tai joihinkin saaren syrjäisiin rantoihin. Ota yhteyttä hinnat. Grillausillat voidaan järjestää myös.Minimiperilläoloaika 5 yötä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Pyykinpesukone
  4. Uima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Kylpyamme (pyydettäessä)

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Traditional Stone Built Villa With A Windmill And A Swimming Pool In Koundouros

  • Onko majoituspaikassa Traditional Stone Built Villa With A Windmill And A Swimming Pool In Koundouros uima-allas?

    Kyllä, Traditional Stone Built Villa With A Windmill And A Swimming Pool In Koundouros tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Traditional Stone Built Villa With A Windmill And A Swimming Pool In Koundouros?

    Ei, Traditional Stone Built Villa With A Windmill And A Swimming Pool In Koundouros ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Traditional Stone Built Villa With A Windmill And A Swimming Pool In Koundouros pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Traditional Stone Built Villa With A Windmill And A Swimming Pool In Koundouros tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Traditional Stone Built Villa With A Windmill And A Swimming Pool In Koundouros?

    Lähellä majoituspaikkaa Traditional Stone Built Villa With A Windmill And A Swimming Pool In Koundouros sijaitsevat nähtävyydet ovat Ateenan lentokenttä, Lavrio Port, Saronida, Lagonisi, Porto Rafti, Naousa, Sounio Bay, Palaia Fokaia.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Traditional Stone Built Villa With A Windmill And A Swimming Pool In Koundouros on?

    Majoituspaikan Traditional Stone Built Villa With A Windmill And A Swimming Pool In Koundouros peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.