Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Top Rated Ultimate Family Friendly Location, Quiet Or Adventure, Its Here (East Stroudsburg, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Top Rated Ultimate Family Friendly Location, Quiet Or Adventure, Its Here (East Stroudsburg, Amerikan Yhdysvallat)

Top Rated Ultimate Family Friendly Location, Quiet Or Adventure, Its Here

Suosituin perheystävä ystävällinen sijainti, hiljainen tai seikkailu, kaikki on täällä Äskettäin päivitetty ja kauniisti sisustettu, puhdas ja mukava Townhouse, nukkuu 8 henkilöä. Makuuhuoneessa on queen-vuode, Roku-TV ja oma kylpyhuone. Spa-huone, jossa poreallas kahdelle, suora pääsy makuuhuoneeseen ja parvekkeelle, jolta on näköala Shawnee Mountainia ympäröivään metsään. Kaksi täyttä sänkyä toisessa makuuhuoneessa ja kaksi vuodesohvaa olohuoneessa. Olohuone on tilava, avoin pääsy ruokailu- ja keittiötilaan, mikä antaa tarpeeksi tilaa suurelle perheelle, jolla on iso ruokasali 8: lle. Olohuoneessa on 50 televisiota, Roku kytkettynä Netflix ja Amazon Prime, takka. Liukuovet kansiin, jossa pöytä, 4 tuolia ja avoin pääsy takapihalle propaaniruudella. Nopea WIFI-internetyhteys sisältyy hintaan ja kattaa koko kiinteistön ja takapihan.Shawnee Mountain -hiihtoalue on kävelymatkan päässä, alle puolen mailin päässä. Delaware-joen melonta ja kalastus, retkeilyreitit, vesiputoukset, letkut, vetoketjuvuori vain muutaman minuutin päässä. Yhteisön ulkouinti, koripallo ja tennis kuuluvat myös kesäkauden läheiselle Sun-vuoristoalueelle. Lämmitettyyn sisäuima-altaan pääsee ilmaisilla vieraskierroilla Shawnee Innissä. Shawnee Inn Spa, golf golfkentällä Great Bear Golf Club ja Shawnee Inn Golf Club kaikki alle 10 minuutissa, Mount Airy Casino 35 on minuutin päässä, Crossings Factory Outlets on 25 minuutin päässä ja Camelback Ski ja vesipuisto ovat vain 30 minuutin ajomatkan päässä. Monet ravintolat ja baarit ovat vain lyhyen ajomatkan päässä. Lomamökki tarjoaa kaikki kodin mukavuudet ja mukavuudet hotellihuoneen sijasta. Toivottavasti nautit paikastamme ja kaikesta, mitä sillä on tarjota. Olemme ylpeitä omistajia, jotka ylpeinä pitävät huolta vieraistamme. Nauti talvella puulämmitteinen takka ja mukava yli kokoinen poreallas pitkän hiihtopäivän jälkeen. Mikään ei ole kuin tulen hehku rentoutuakseen ja lämmittämään, jolloin se on lämmin ja kutsuva! Lämpiminä vuodenaikoina olet vain 3 mailin päässä piilotetusta järvestä ja Delaware Water Gap National Recreation Area -alueelta, joka tarjoaa kaiken, mitä jokainen ulkona mies haluaa, mukaan lukien useita vaellusreittejä, melontaa, kalastusta, uintia ja useita piknik-areenoja. Rivitalomme mukavuuden ja sijainnin välillä et voinut kysyä mitään muuta! Toivottavasti nähdään pian :-)*** Vähimmäisikäraja 21-vuotias, ikävakuutuksen vaadittava jäljennös ****** Tämä on perhekeskeinen yhteisö; ei sovellu kovaan juhliin, rikkojat häädetään välittömästi ilman korvausta ***

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Ulkouima-allas
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Kylpyamme (pyydettäessä)
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Top Rated Ultimate Family Friendly Location, Quiet Or Adventure, Its Here

  • Onko majoituspaikassa Top Rated Ultimate Family Friendly Location, Quiet Or Adventure, Its Here uima-allas?

    Kyllä, Top Rated Ultimate Family Friendly Location, Quiet Or Adventure, Its Here tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Top Rated Ultimate Family Friendly Location, Quiet Or Adventure, Its Here?

    Ei, Top Rated Ultimate Family Friendly Location, Quiet Or Adventure, Its Here ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Top Rated Ultimate Family Friendly Location, Quiet Or Adventure, Its Here pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Top Rated Ultimate Family Friendly Location, Quiet Or Adventure, Its Here tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Top Rated Ultimate Family Friendly Location, Quiet Or Adventure, Its Here?

    Lähellä majoituspaikkaa Top Rated Ultimate Family Friendly Location, Quiet Or Adventure, Its Here sijaitsevat nähtävyydet ovat Shawnee Mountain Ski Area, Monroe County Courthouse, The Crossings Premium Outlets, Jack Frost Big Boulder, Rockaway.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Top Rated Ultimate Family Friendly Location, Quiet Or Adventure, Its Here on?

    Majoituspaikan Top Rated Ultimate Family Friendly Location, Quiet Or Adventure, Its Here peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.