Hotellit kaupungissa New York (New York State, Amerikan Yhdysvallat)

  790 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
  147 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
  139 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 1. 267 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
  149 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 2. 157 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:heinä 2024
 3. 112 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 4. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 5. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 6. Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Hotellit kaupungissa New York

Löydä uskomattoman halpoja hotelleja kohteessa New York, Amerikan Yhdysvallat. Hae ja vertaile majoitustarjousta löytääksesi halvimmat hinnat trivago-sivustolla

 • Löydä kaikki hotellit lähellä kohdetta New York
 • Löydä halvin hotelli kohteesta New York!
 • Varaa aina loistavaan hintaan!

Yksi suosituimmista (Hotels, New York)

  95 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • 185 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • 118 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
  132 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024

New Yorkin laaja hotellivalikoima

New York, Iso Omena, on Yhdysvaltojen suurin kaupunki. Lukuisten pilvenpiirtäjien värittämä kaupunki huumaa kävijänsä ensihetkestä lähtien mittavalla kansainvälisyydellään. Vuorokauden ajoista välittämättä kaupungissa on miljoonia työntekijöitä, eikä kaupunki todellakaan nuku hetkeäkään, joten tekemistä kaipaavalle matkaajalle kaupunki on mitä parhain. New Yorkin hotelleista löytyy jokaiselle jotakin, näin ollen matkavalmisteluiden aloittaminen on todella helppoa.

Kaupungin suuresta koosta johtuen liikkuminen luonnistuu helpoiten metrolla. Pelkästään Manhattanilla asuu reilut 1,5 miljoonaa ihmistä, joten autoruuhkat ovat hyvin yleisiä, eikä parkkipaikkoja löydä helposti. Metroyhteydet ovat huippuluokkaiset New Yorkissa. Hotellin sijainnista riippumatta pääset kiertämään kaupunkia ympäriinsä helposti. Voit siis etsiä halvan hotellin kauempaa keskustasta ja matkustaa sitten julkisilla lähemmäksi. Matkat metrolla taittuvat nopeasti ja metrokarttoja on tarjolla useissa paikoissa, josta voit tarkistaa parhaimmat linjat omalle matkalle. Lyhyet siirtymät voit toki tehdä helposti jalkaisin, kunhan tiedät, mihin suuntaan olet menossa.

Sää New Yorkissa on paikoitellen hyvin epävakaa. Viereinen meri tuo oman vaikutuksensa ilmastoon, mutta kesällä on parhaimmat ja lämpimämmät kelit. Mikäli matkasi sijoittuu syksyn ja kevään välille, kannattaa varatua melkein kaikkeen mahdolliseen. Talvet voivat olla todella vähälumisia tai aivan päinvastaisia. Etukäteen mitään varmaa ei tietenkään pysty sanomaan, joten kannattaa tarkkailla säätiedotuksia sitä enemmän, mitä lähempänä matka on.

New Yorkin kansainvälinen ilmapiiri

New York on maailmankuulu erityisesti Vapaudenpatsaastaan. Ranskalaisten lahjoittama, Liberty Islandilla kohoava kulttuurikohde on yli sadan vuoden ajan toiminut niin New Yorkin kuin koko Yhdysvaltojen symbolina. Patsas kuuluukin turistien ykköskohteisiin, joten ruuhkaa alueella on varmasti. Yleensä kuitenkin mitä aikaisemmin on liikkeellä, sitä lyhyemmät jonot pitäisi olla. Lähistöltä löydät useita halpoja hotelleja ja majoittumalla tällaisessa takaat, ettei sinun tarvitse herätä liian aikaisin patsaalle. Lippuja pystyt ostamaan etukäteen muun muassa internetistä.

New Yorkin kuuluisa Central Parkin puisto ei ole mikään tavallinen puisto, vaan sieltä löydät tekemistä jopa koko päiväksi. Lammessa voit halutessasi soudella veneellä tai vain istua rannalla ja viettää piknikiä. John Lennonin muistoksi puistossa on Strawberry Fields –niminen muistomerkki, joka on saanut nimensä Beatlesin saman nimisen kappaleen mukaan. Lennonin syntymäpäivänä, 6. lokakuuta, muistoalue täyttyy lukuisista Lennonin faneista, jotka laulavat hänen laulujaan ja muistelevat yhtä kautta aikain suurimmista muusikoista. Yöaikaan Central Parkia kannattaa pyrkiä välttämään, joskaan se ei ole nykyään aivan niin vaarallinen kuin esimerkiksi 10 vuotta sitten.

Muita kuuluisia turistikohteita New Yorkissa ovat muun muassa Empire State Building, Wall Street sekä Times Square. New York tarjoaa kuitenkin paljon muutakin, niin tuntemattomampia ja pienempiä museoita kuin vain pelkästään kansainvälisen suurkaupungin ilmapiirin, josta voit nauttia missä tahansa, milloin tahansa.

Mistä halvimmat hotellit?

Hotellien hinnat vaihtelevat kuukausista riippuen todella paljon. Jopa kolmen kuukauden sisällä heitot saattavat olla kaksinkertaisia. Majoituksesta kannattaa varatua maksamaan noin sata euroa yöltä, hostellitasoisia majapaikkoja saat noin puolella hinnalla.

Jos etsit halpaa hotellia New Yorkista , kannattaa sinun tarkistaa Quality Inn Long Island City, joka nimensä mukaisesti sijaitsee Long Islandin saarella. Lyhyen metromatkan päässä on muun muassa tunnettu Central Park –puisto ja legendaarinen Times Square. Majapaikka itsessään on uusi, tarjoten niin internet-yhteyden kuin aamiasenkin, joten se sopii loistavasti niin työmatkalaiselle kuin lomalaisellekin. Edullinen vaihtoehto on myös Upper West Siden kaupunginosassa oleva Broadway-hotelli Hudson-joen varrella. Kävelymatkan päässä on esimerkiksi The Metropolitan –museo kuin luonnontieteellinen museokin. Lukuisten ravintoloiden ja klubien ympäröimä majapaikka mahdollistaa lyhyen välimatkan kaikkiin parhaimpiin kohteisiin. Parhaiten Broadway soveltuu nuorille tai pariskunnille, jotka haluavat nauttia kaupungin eloisasta ilmapiiristä.

Kaupungin mielenkiintoisimmat hotellit

Mikäli kaipaat luksusta ja arjesta irtautumista, on New York todennäköisesti paras kaupunki maailmassa. Ravintolat, yökerhot, kauneushoitolat ja muut ovat huippuluokkaa ja niitä on todella paljon. Mikäli pikkurahasta ei ole puutetta, voi Peninsula aivan Central Parkin laidalla kenties olla elämäsi paras hotellikokemus. Saapuessasi Peninsulaan aulan komeat kristallikruunut toivottavat sinut tervetulleeksi. Lisäksi Manhattanin parhaimpien ostos- ja kulttuurikohteiden naapurissa oleva luksuskohde hemmottelee kylvyillä ja upeilla illallisilla. Peninsula valittiin vuonna 2012 Yhdysvaltojen parhaimmaksi kylpylähotelliksi yhden suurimman matkailulehden lukijoiden toimesta, joten laatua ei takuulla puutu, sen ovat aikaisemmat kävijätkin jo todenneet.

Jos olet kiinnostunut kirjallisuudesta, tai muuten vain haet erikoisuuksia, Library-hotelli New Yorkin Manhattanilla on todennäköisesti yksi mielenkiintoisimmista vaihtoehdoista. Jokainen kerros on pyhitetty jollekin eri kirjallisuuden aiheelle, sisältäen niin uskonnon kuin taiteenkin. Kaiken kaikkiaan Librarysta ja sen huoneista löydät yli 6000 kirjaa. Unettomia öitä varten on erillisiä rauhallisia lukuhuoneita, joissa on tarjolla kirjallisuuden lisäksi pientä purtavaa.

Our top-rated cheap hotels in New York

 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • 143 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
  152 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • 117 € per yö
  Odotettu hinta ajalle:kesä 2024
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden
 • Valitse päivät nähdäksesi hinnat ja saatavuuden

Usein kysytyt kysymykset kohteesta New York